1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

TV Puls, TV Polonia, ITV

Dieses Thema im Forum "Polsat/Cyfra PayTV" wurde erstellt von hopek, 16. Dezember 2011.

  1. hopek
    Offline

    hopek Freak

    Registriert:
    29. September 2009
    Beiträge:
    217
    Zustimmungen:
    14
    Punkte für Erfolge:
    18
    co stało się z tym Transponderem
    11488 H 27500 3/4


    tam powino się znajdować TV Polonia, TV Puls, ITV
    muj Dream nie może tam nic znależć.
    nawet przy ręcznym szukaniu.
     
    #1
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. czutok
    Offline

    czutok Best Member

    Registriert:
    17. März 2009
    Beiträge:
    24.359
    Zustimmungen:
    9.417
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    Unter ne Brücke
    AW: TV Puls, TV Polonia, ITV

    pare transporderow TP wylaczyli , i pare programow zniklo , nie wiadomo dlaczego i na jak dlogo , niestety musisz sie gedulden
     
    #2
  4. hopek
    Offline

    hopek Freak

    Registriert:
    29. September 2009
    Beiträge:
    217
    Zustimmungen:
    14
    Punkte für Erfolge:
    18
    AW: TV Puls, TV Polonia, ITV

    Oo! dzięki
    już myślałem że mój Dream niechce tego.
    KONFIGURACJĘ Tunera mam na Standart.
    Spróbowałbym na poszeżony (erweitert) ale gubię się tam.
    za dużo opcji
    mój System to
    Astra/Hotbird
    DiseqC Multischalter PMSE 9/4 HQ NTK (od Ciebie )

    może mógłbyś pomóc ?
     
    #3
  5. czutok
    Offline

    czutok Best Member

    Registriert:
    17. März 2009
    Beiträge:
    24.359
    Zustimmungen:
    9.417
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    Unter ne Brücke
    AW: TV Puls, TV Polonia, ITV

    TV Polonia z hotbird - provider cyfra free to air , albo provider TVP , tez free to air

    TV Puls nawet u mnie nie ma , teraz sie nazywa tylko PULS , leci z providera cyfry - free to air

    ITV - nieznam i nie mam czegos takiego
     
    #4
  6. anton1963
    Offline

    anton1963 Hacker

    Registriert:
    18. Dezember 2009
    Beiträge:
    485
    Zustimmungen:
    418
    Punkte für Erfolge:
    63
    Ort:
    bei meiner Frau
    AW: TV Puls, TV Polonia, ITV

    hi,te itv-to jest muzyczny cos jak mtv tylko polski wszystkie leca,moze musi zrobic automatische suche
     
    #5
  7. hopek
    Offline

    hopek Freak

    Registriert:
    29. September 2009
    Beiträge:
    217
    Zustimmungen:
    14
    Punkte für Erfolge:
    18
    AW: TV Puls, TV Polonia, ITV

    nie, ITV Polska to nie muzyczny,
    żona ogląda z powodu Astrologie, Ezotoryk
    tak samo TV Puls. TV Polonia już jest.
    ktoś mi mówił,że to satellites.xml, tam tkwi błąd.
    ten plik przepisałem automatycznie przy zmianie settingu.
    szukam teraz originalny satellites.xml dla Astra/Hotbird.liczę że pomoże inaczej mam przechlapane u żony
     
    #6
  8. anton1963
    Offline

    anton1963 Hacker

    Registriert:
    18. Dezember 2009
    Beiträge:
    485
    Zustimmungen:
    418
    Punkte für Erfolge:
    63
    Ort:
    bei meiner Frau
    AW: TV Puls, TV Polonia, ITV

    Den Anhang 47699 betrachten hi u mie to taki program,to jest muzyczny a jak nie nadaja muzyki to jest astrologia11488 H 5/6 27500
     
    #7
  9. hopek
    Offline

    hopek Freak

    Registriert:
    29. September 2009
    Beiträge:
    217
    Zustimmungen:
    14
    Punkte für Erfolge:
    18
    AW: TV Puls, TV Polonia, ITV

    sprawdzilem sygnal z Sat-Finder.
    akurat na tym Transponderze 11488 H 5/6 27500 mam 7dB slaby sygnal
    na innych jest 12,5 dB. chyby tu moze tylko wiekszy talerz pomoc
     
    #8
  10. sigi06
    Offline

    sigi06 VIP

    Registriert:
    7. September 2007
    Beiträge:
    2.169
    Zustimmungen:
    2.172
    Punkte für Erfolge:
    113
    Geschlecht:
    männlich
    Ort:
    auf der Alb
    AW: TV Puls, TV Polonia, ITV

    Hi!

    albo antenne troche lepiej ustawic. A rybki jak snieg pada jeszcze nie lataja?.....
     
    #9
  11. czutok
    Offline

    czutok Best Member

    Registriert:
    17. März 2009
    Beiträge:
    24.359
    Zustimmungen:
    9.417
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    Unter ne Brücke
    AW: TV Puls, TV Polonia, ITV

    ten program ITV leci z providera Cyfry +

    jezeli u ciebie go nie znajduje to na 99,9% masz zle ustawiona antene , albo uszkodzony LNB

    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?

     
    #10
  12. hopek
    Offline

    hopek Freak

    Registriert:
    29. September 2009
    Beiträge:
    217
    Zustimmungen:
    14
    Punkte für Erfolge:
    18
    AW: TV Puls, TV Polonia, ITV

    wina sygnału. mam tylko 60 cm Antenne.
    dzisiaj mimo 7,9 dB wszystko świeci.
    wszystkie inne polskie mają ponad 12 dB.
    te Free on Air nadają słaby sygnał.
     
    #11
  13. anton1963
    Offline

    anton1963 Hacker

    Registriert:
    18. Dezember 2009
    Beiträge:
    485
    Zustimmungen:
    418
    Punkte für Erfolge:
    63
    Ort:
    bei meiner Frau
    AW: TV Puls, TV Polonia, ITV

    to pus sms do Chriskind ,o nowo miska 90 cm.i bydzie gut,bo na 60 nic nie poogladosz......
     
    #12
  14. hopek
    Offline

    hopek Freak

    Registriert:
    29. September 2009
    Beiträge:
    217
    Zustimmungen:
    14
    Punkte für Erfolge:
    18
    AW: TV Puls, TV Polonia, ITV

    doch, doch, jaż patrza na tym talyrzu kupa lot.na te słabe kanały patrzy ino moja baba.
    jak śnieg poleci to nie musi patrzyć. w tym czasie może coś uwarzyć hopkowi.
    prowda czy nie pieronie ?

    WESOŁYCH ŚWIĄT !
     
    #13

Diese Seite empfehlen