1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

Rugaminte la posesori de cartela AKTA

Dieses Thema im Forum "Rumänisch" wurde erstellt von Black_Angel, 16. September 2009.

  1. Black_Angel
    Offline

    Black_Angel Spezialist

    Registriert:
    11. Januar 2008
    Beiträge:
    675
    Zustimmungen:
    127
    Punkte für Erfolge:
    43
    dupa cum am scris in titlul treadului asi avea o rugamite la posesori

    cartelei de AKTA.

    Am un coleg in Spania care poseda de cartela si acuma in data de10.09.
    NU a reusit sa o actualizeze.

    Mentionez NU are Receiver de AKTA.

    Daca ati putea da informatii cum faceti sau procedati Voi ptr. Update
     
    Zuletzt von einem Moderator bearbeitet: 29. September 2009
    #1
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. stelrob
    Offline

    stelrob Newbie

    Registriert:
    15. September 2009
    Beiträge:
    8
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Rugaminte la psesori de cartela AKTA

    Ce aparat are?Aproape toate aparatele care citeste max face si update .In caz ca aparatul lui nu face poate incerca cu un cam viacces cu ala merge 100%.Mai poate incerca pe aparatul lui daca lasa pe ProTv sau antena 1 citeva minute si pleaca sigur.
     
    #2
  4. faraon
    Offline

    faraon Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    25. Januar 2009
    Beiträge:
    59
    Zustimmungen:
    6
    Punkte für Erfolge:
    0
    Beruf:
    Schweisser
    Ort:
    Baden Württemberg
    AW: Rugaminte la psesori de cartela AKTA

    cum fac eu update la cartela mea ,sti deja.am neotionbox 1000s.
     
    #3
  5. emil1
    Offline

    emil1 Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    22. März 2009
    Beiträge:
    2.490
    Zustimmungen:
    2.587
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Rugaminte la psesori de cartela AKTA

    Akta cam are probleme la update dar päna acum a facut sau e nouä ?
    Poate totusi tre sa dea un tel.sa intrebe ce si cum
     
    #4
  6. Black_Angel
    Offline

    Black_Angel Spezialist

    Registriert:
    11. Januar 2008
    Beiträge:
    675
    Zustimmungen:
    127
    Punkte für Erfolge:
    43
    AW: Rugaminte la psesori de cartela AKTA

    apoi el foloseste cartea in Dream Box-

    sa vad la sfirsit de saptamina daca dau de el, sa vad ce a rezolvat

    in legatura de Modul Viacces si Neotion i-am spus deja , dar nu cred ca vrea sa investeasca mangoti :)


    Totusi va multumesc ptr. informatii
     
    #5
  7. savin stelian
    Offline

    savin stelian Newbie

    Registriert:
    20. September 2009
    Beiträge:
    6
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Rugaminte la psesori de cartela AKTA

    salut, am un amic in ROMA/ITALIA , are cardul de AKTA pe un dm 8000 , aceeasi problema , o are la updatarea cardului , imi povestea ca uneori , se updateaza , pe neasteptate , foloseste cccam . poate , foloseste , informatia .
     
    #6
  8. barghy
    Offline

    barghy Newbie

    Registriert:
    21. September 2009
    Beiträge:
    18
    Zustimmungen:
    5
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Rugaminte la psesori de cartela AKTA

    Pentru cardul AKTA via, indiferent daca e DM 500, 800 sau 8000, CCcam 2.1.1(si chiar mai vechi) nu face update lunar din data de 9 ale fiecarei luni. Cel mai sigur e sa instalati NewCS+MGCamd si in citeva secunde se face update. Apoi treceti iar pe CCCam
    Pe DM500 (Pli, Gemini, Nabilo) recomand NEWCS1.65+MGCAMD1.31.
    Pe DM 800 imagine GP 4.3 - NEWCS1.65+MGCAMD1.31.
    Pe DM 800 imagine Newenigma - NEWCS1.62+MGCAMD1.30d.
    Aceasta combinatie de emu deschide corect si TVRHD pe 16E.
    Vizionare placuta!
     
    #7
    emil1 gefällt das.
  9. Black_Angel
    Offline

    Black_Angel Spezialist

    Registriert:
    11. Januar 2008
    Beiträge:
    675
    Zustimmungen:
    127
    Punkte für Erfolge:
    43
    AW: Rugaminte la psesori de cartela AKTA

    apoi sa stii barghy- ca este o sugestie buna

    numai din pacate eu nu pot sa o testez - ptr. ca personal nu am cartela :whistle2:
     
    #8
  10. faraon
    Offline

    faraon Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    25. Januar 2009
    Beiträge:
    59
    Zustimmungen:
    6
    Punkte für Erfolge:
    0
    Beruf:
    Schweisser
    Ort:
    Baden Württemberg
    AW: Rugaminte la psesori de cartela AKTA

    o sa incerc eu .Am instalat deja ce trebuie .Sa vedem pe data de 9 ale lunii.Mai am si cealalta varianta cu scam3.52.Am auzit ca si asta merge.
     
    #9
  11. barghy
    Offline

    barghy Newbie

    Registriert:
    21. September 2009
    Beiträge:
    18
    Zustimmungen:
    5
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Rugaminte la psesori de cartela AKTA

    E adevarat ca merge si varianta cu SCAM 3.52 dar newcs+mgcamd face update in citeva secunde. Testati in data de 9 si spuneti cum e.
    Succes !
     
    #10
  12. faraon
    Offline

    faraon Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    25. Januar 2009
    Beiträge:
    59
    Zustimmungen:
    6
    Punkte für Erfolge:
    0
    Beruf:
    Schweisser
    Ort:
    Baden Württemberg
    AW: Rugaminte la psesori de cartela AKTA

    stiu ca tu mi-ai spus-o
     
    #11
  13. max4you
    Offline

    max4you Ist oft hier

    Registriert:
    29. November 2008
    Beiträge:
    139
    Zustimmungen:
    25
    Punkte für Erfolge:
    28
    AW: Rugaminte la psesori de cartela AKTA

    salut

    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?

    spunemi daca ai idee pt 800 si gemini 4.4 ce posibilitate ar fi (update AKTA) ,TVR (16E), ba chiar si SRG (HD SUISSE), nici acesta nu face update,cel putin nu pe gemini 4.4, am cartela doar de o luna
    mersi mult
     
    #12
  14. barghy
    Offline

    barghy Newbie

    Registriert:
    21. September 2009
    Beiträge:
    18
    Zustimmungen:
    5
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Rugaminte la psesori de cartela AKTA

    @max4you:
    Pentru update la ce vrei tu foloseste NEWCS+CCCam (vezi ce combinatie gasesti pe server Gemini). Ideal ar fi Newcs 1.65 + MGCamd 1.31.
    Succes!
     
    #13
    max4you gefällt das.
  15. crashbandicoot
    Offline

    crashbandicoot Newbie

    Registriert:
    11. Juli 2009
    Beiträge:
    19
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    1
    AW: Rugaminte la psesori de cartela AKTA

    hallo la toata lumea!

    am citit aici despre actualizarea cartelei de max. am si eu un 8000 si ma chinui de aproape o luna cu actualizarile si nu-mi iese nici cum.

    habar nu am ce sa mai zic. toata lumea spune caci , cu mgcamd130/newcs162 face au in citeva secunde. l-am lasat deschis peste noapte pe tvr1 si nimic. am incercat cu gbox (inainte am avut un 7000) care facea au pe 7000 iar pe 8000 nimic. am incercat cu newcamd, mgcamd si cu scam.

    cu scam 352 imi deschide cartela in citeva secunde, dar nu face nici un update. tin sa va spun ca sint in sharing - eu iau dar de dat nu dau. cel care are serverul este un tip prima, dar pe mine ma apuca rusinea ca nu pot sa fac nimic. cind trec inapoi pe cccam in cccam.info imi spune ca nu se gaseste nici o carte in slot, iar scam-ul mi-o deschide in 2 secunde.

    am instalat acum vreo citeva ore o imagine newenigma 2.8 si am experimentat cu diferite cam-uri.

    daca ma puteti ajuta cu un sfat caci am ajuns cu nervii la pamint.

    multumesc

    crashbandicoot
     
    #14
  16. max4you
    Offline

    max4you Ist oft hier

    Registriert:
    29. November 2008
    Beiträge:
    139
    Zustimmungen:
    25
    Punkte für Erfolge:
    28
    AW: Rugaminte la psesori de cartela AKTA

    salut ! eu am drem 800 si max tv cu GP4.4 si CCCam2.1.1, si e adevarat ca nu face AU ,dar asta se intampla cel mult o data pe luna , dar tinand cont ca posed un modul viaccess original (printre altele) cat si un rec (Vantage 7100S), nu ma mai complic si il las sa-si faca AU (la momentul respectiv) prin ele, si dupa aia iar nu am treaba cu ea o luna,
    Eu de la tine am inteles ca si-a dat drumul cu SCAM si dupa aia nu merge in CCCAM?
    Sau cum era exact? sau nu reusesti deloc?incearca cu o ieftinitura de rec sau modul viaccess?
     
    #15

Diese Seite empfehlen