1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

Reshare olayini bana anlatabilecek varmi?

Dieses Thema im Forum "Turkish" wurde erstellt von kafkaf, 5. März 2013.

  1. kafkaf
    Offline

    kafkaf Newbie

    Registriert:
    21. Dezember 2011
    Beiträge:
    10
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    1
    Arkadaslar hepinize cok selamlar,
    Ben Client olarak paylasim yapiyorum, Vu+ Boxum var vede CCCam kullaniyorum, bana paylasim veren arkadas bir tane reshare yapmis ben bunu asagi katta oturan oglumla paylasmak istiyorum.
    Bana bunu nasil yapabilecegimi anlatabilirseniz cok sevinirim.
    Simdiden cok tesekkürler
     
    #1
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. leyla38
    Offline

    leyla38 Stamm User

    Registriert:
    3. Oktober 2008
    Beiträge:
    1.177
    Zustimmungen:
    505
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    CS
    Ort:
    Hinter dem Mond...
    AW: Reshare olayini bana anlatabilecek varmi?

    Oğlun box markası ney?
    Server listen Cccam.cfg yazdın mı?



    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
    #2
  4. kafkaf
    Offline

    kafkaf Newbie

    Registriert:
    21. Dezember 2011
    Beiträge:
    10
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    1
    AW: Reshare olayini bana anlatabilecek varmi?

    Benim oglanda suanda DBox var usta ama ben bu isi yapabilirsem bir tane Vu alacagim O'nada.
    Server liste CCCam yazmadim, neyi kastettin anlamadim, bana iki arkadastan gelen 2 tane C_Line var onlardan reshare olanlari benim oglana vermeyi düsünüyorum ama bu islerden pek anlamiyorum:)
     
    #3
  5. leyla38
    Offline

    leyla38 Stamm User

    Registriert:
    3. Oktober 2008
    Beiträge:
    1.177
    Zustimmungen:
    505
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    CS
    Ort:
    Hinter dem Mond...
    AW: Reshare olayini bana anlatabilecek varmi?

    bunu senin VU+ Cccam.cfg icine yaz.:
    Code:
    SERVER LISTEN PORT : 12000
    bide Oglun icin F Line yaz bunuda VU+ Cccam.cfg icine yazacan.
    Code:
    F: oglum pass01 3 0 0 { 0:0:1 }
    Simdi de senin oglanin DBox Cccam.cfg icine böyle yazacan.
    xxxx.no-ip.orgsenin VU nun IP adress yazman ilazim buraya!
    Code:
    C: xxxx.[B]no-ip.org[/B] 12000 oglum pass01 no 
     
    Zuletzt bearbeitet: 7. März 2013
    #4
  6. kafkaf
    Offline

    kafkaf Newbie

    Registriert:
    21. Dezember 2011
    Beiträge:
    10
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    1
    AW: Reshare olayini bana anlatabilecek varmi?

    Hizli cevabin icin cok tesekkürler, yarin hemen deneyip cevabini buraya yazarim, simdiden yardimlarin icin cok tesekkürler.
     
    #5
  7. kafkaf
    Offline

    kafkaf Newbie

    Registriert:
    21. Dezember 2011
    Beiträge:
    10
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    1
    AW: Reshare olayini bana anlatabilecek varmi?

    Son bir sorum olacakti;
    Benim Router'da herhangi bir degisiklige gerek yokmu acaba mesela Port öffnen yada weiterleiten gibi? Birde bu iki receiver'in ayni netzwerk'temi olmasi gerekiyor? Cünkü O'nun Netzwerki benimkiyle ayni degil?
     
    #6
  8. leyla38
    Offline

    leyla38 Stamm User

    Registriert:
    3. Oktober 2008
    Beiträge:
    1.177
    Zustimmungen:
    505
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    CS
    Ort:
    Hinter dem Mond...
    AW: Reshare olayini bana anlatabilecek varmi?

    senin oglun senin router bagli degil mi ?
     
    #7
    kafkaf gefällt das.
  9. kafkaf
    Offline

    kafkaf Newbie

    Registriert:
    21. Dezember 2011
    Beiträge:
    10
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    1
    AW: Reshare olayini bana anlatabilecek varmi?

    Neyazikki degil.Ayni Netzwerk olsa dediğin gibi interne share olayı ile halledebilirdik ama onun netzwerki vede routeri hemde anbieteri bile farklı :(
     
    #8
  10. leyla38
    Offline

    leyla38 Stamm User

    Registriert:
    3. Oktober 2008
    Beiträge:
    1.177
    Zustimmungen:
    505
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    CS
    Ort:
    Hinter dem Mond...
    AW: Reshare olayini bana anlatabilecek varmi?

    @kafkaf usta problem degil sen ozaman No-IP Account ( bedava ) yapman ilazim bunuda @Kermit resimli anatmis resimde gösterildiği gibi yap!

    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?

    yaptiktan sonra kendi router kaydet router markazi ney? Eger frizbox sa fritzboxun ayarlarina gir orda .:
    Internet
    Freigaben
    Dynamic DNS yazar ondan sonra Domainname: yazmazi ilazim oraya no ip yapdin No-IP Account yaz parola ve sifre ondan sonra kaydet ve router bir neustart yap bukadar.
    Tskler vermek icin DANKE basın....
     
    Zuletzt bearbeitet: 6. März 2013
    #9
    kafkaf gefällt das.
  11. kafkaf
    Offline

    kafkaf Newbie

    Registriert:
    21. Dezember 2011
    Beiträge:
    10
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    1
    AW: Reshare olayini bana anlatabilecek varmi?

    Usta selamlar, benim Router DLink Dir 645, menüsünde no ip yeri yok sadece kendisinin dlinkddns yerleri var Dropdown menüde sunlar var dlinkddns.com/dyndns.org neyazikki herhalde bunlardan birini akmak zorundayim bedava olana suanda ulasilamiyor birazdan tekrar deneyecegim. Ben yinede kendime no ip'den bir domain aldim bunu router'a kaydettim Benutzername vede passwortu, simdi ne olacak usta? Burada Oscam örnekleri var ama hepside kendi kartini okutmak vede paylasmak icin benim kendi kartim yokki ben sadece bana gelen paylasimi ogluma göndermek icin bir cözüm ariyorum!!
     
    Zuletzt bearbeitet: 6. März 2013
    #10
  12. leyla38
    Offline

    leyla38 Stamm User

    Registriert:
    3. Oktober 2008
    Beiträge:
    1.177
    Zustimmungen:
    505
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    CS
    Ort:
    Hinter dem Mond...
    AW: Reshare olayini bana anlatabilecek varmi?

    slm,
    sen simdi kendine No-IP Account acdin mi ?
    osacm sana gerek degil kafkaf usta Cccam ilazim sana!

     
    #11
  13. kafkaf
    Offline

    kafkaf Newbie

    Registriert:
    21. Dezember 2011
    Beiträge:
    10
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    1
    AW: Reshare olayini bana anlatabilecek varmi?

    Aldim usta, Router'a dediğin gibi kaydettim ama en altında status: nicht verbunden yazıyor!!
    Acaba Dlinkin kendi sitesindenmi almak gerekiyor?
     
    #12
  14. leyla38
    Offline

    leyla38 Stamm User

    Registriert:
    3. Oktober 2008
    Beiträge:
    1.177
    Zustimmungen:
    505
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    CS
    Ort:
    Hinter dem Mond...
    AW: Reshare olayini bana anlatabilecek varmi?

    Hayır Dlink sitesinden olamaz router Ceylan'dan çıkardın mı Neu starten yaptın mı? Benutzer Name doğru mu Passwort doğru mu emin ol!


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
    #13
    kafkaf gefällt das.
  15. kafkaf
    Offline

    kafkaf Newbie

    Registriert:
    21. Dezember 2011
    Beiträge:
    10
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    1
    AW: Reshare olayini bana anlatabilecek varmi?

    Usta bak benim Routerin menüsünde böyle yaziyor, ben muhtemelen bu dropdown menüdeki serverlerden birinimi secmem gerekiyor?
     
    Zuletzt bearbeitet: 15. Juni 2013
    #14
  16. leyla38
    Offline

    leyla38 Stamm User

    Registriert:
    3. Oktober 2008
    Beiträge:
    1.177
    Zustimmungen:
    505
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    CS
    Ort:
    Hinter dem Mond...
    AW: Reshare olayini bana anlatabilecek varmi?

    ok bunlarin hic birzi degil hepizini sil ordan ben sana ünterstünzen yapmiyor senin router!
    sen NO-IP Account computer den yapacakzin bu video bak nazil olacani anlatiyor.:
    Sen yaptin resimi lütfen sil.
    [video=youtube;C0TIZPTP3Ag]http://www.youtube.com/watch?v=C0TIZPTP3Ag[/video]
     
    #15
    kafkaf gefällt das.

Diese Seite empfehlen