1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

Popovic pokreće satelitski program

Dieses Thema im Forum "Ostalo" wurde erstellt von Borko23, 20. November 2012.

 1. Borko23
  Offline

  Borko23 VIP

  Registriert:
  8. März 2009
  Beiträge:
  5.832
  Zustimmungen:
  5.021
  Punkte für Erfolge:
  113
  [h=2]Popovic pokreće satelitski program[/h] [h=3][/h] [​IMG]

  Direktor Grand produkcije, Saša Popović, nije uspio medijsko djelovanje proširiti i na TV Avala. Za Večernje novosti, Popović je izjavio da je sve "puklo" u posljednjem trenutku jer jedan od njegovih partnera nije uspio dobiti kredit od oko 7 miliona eura koliko su iznosila stvarna zaduženja TV Avala.

  "Naša ideja je bila da formiramo novo rukovodstvo i da se podigne rejting, jer bez gledanosti nema ni para. Iz izvještaja revizorske kuće mogao sam da vidim da zaposleni na Avali nisu primali platu gotovo godinu dana. Osmislili smo dobar program, tako da smo za godinu dana mogli da podignemo rejting i da dođemo na nulu. Presudio je isključivo finansijski faktor, jer su zaduženja bila zaista velika. Nikakve druge priče nisu bile u igri. Zaposleni su bili zadovoljni našim dogovorom, vjerovali su u to, baš kao i ja", izjavio je Popović.

  Međutim, Popović ne odustaje od pokretanja TV kanala. "Pored Avale, druga opcija je bila da Grand produkcija pokrene satelitski program, što ćemo i učiniti. Planiramo da to realizujemo već na proljeće", izjavio je Popović za Novosti.
   
  #1

Diese Seite empfehlen