1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

polsat jak? - nowicjusz

Dieses Thema im Forum "Polnisch" wurde erstellt von misiu, 26. Februar 2008.

  1. misiu
    Offline

    misiu Newbie

    Registriert:
    18. Februar 2008
    Beiträge:
    1
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    Witam
    Jestem tutaj jako zielony nowicjusz. Chcialbym rozjasnic Polsat Cyfrowy: za pomoca jakiego recivera, ktory sie do tego najlepiej nadaje? Trza miec karte z polsatu? Za pomoca jakiego programu? A moze jest gdzies w necie jakas instrukcja obslugi jak to wszystko zrobic? :) Bo szukalem na wielu forach i nic nie udalo mi znalezc, dlatego ten temat. Dzieki za pomoc
     
    #1
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. Kalso
    Offline

    Kalso Board Guru

    Registriert:
    23. Januar 2008
    Beiträge:
    1.455
    Zustimmungen:
    619
    Punkte für Erfolge:
    0
    Ort:
    Tor zur Welt
    AW: polsat jak? - nowicjusz

    Ja nie bardzo dobrze umie po polsku pisac. Ale ja rosumie. Pan nie podzebòje polska karta, tylko apparat kto umie "AU" do polski programy.
     
    #2
  4. sigi06
    Offline

    sigi06 VIP

    Registriert:
    7. September 2007
    Beiträge:
    2.167
    Zustimmungen:
    2.127
    Punkte für Erfolge:
    113
    Geschlecht:
    männlich
    Ort:
    auf der Alb
    AW: polsat jak? - nowicjusz



    Hi!


    zeby rozjasnic posat to tylko kupic jakis digitalny Resiver. Pözniej software wgrac ich polsat smiga. Nie trzeba zadnej Karty. Jaki resiver to tyle ich jest na markcie zgroza. Prawie wszystkie smigaja.


    pozdr.

    sigi06:1:
     
    #3
  5. Kalso
    Offline

    Kalso Board Guru

    Registriert:
    23. Januar 2008
    Beiträge:
    1.455
    Zustimmungen:
    619
    Punkte für Erfolge:
    0
    Ort:
    Tor zur Welt
    AW: polsat jak? - nowicjusz

    Danke sigi bist nen guten, ich wollte den armen kerl nur helfen :) bin zwar made in poloska aber da war ich noch klein
     
    #4
  6. gceret
    Offline

    gceret Newbie

    Registriert:
    25. März 2008
    Beiträge:
    3
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: polsat jak? - nowicjusz

    mam tuner zehnder zx590. prosze o schemat kabla rs 232?
    Dzięki za pomoc
     
    #5
  7. sigi06
    Offline

    sigi06 VIP

    Registriert:
    7. September 2007
    Beiträge:
    2.167
    Zustimmungen:
    2.127
    Punkte für Erfolge:
    113
    Geschlecht:
    männlich
    Ort:
    auf der Alb
    AW: polsat jak? - nowicjusz


    Hi!

    klar, bin schon einige Zeit in der BRD aber wenn es um Details geht, fehlen mir auch einfach die Worte. Dann muss ich mich schon anstrengen.


    gruss
    sigi06
     
    #6
  8. sigi06
    Offline

    sigi06 VIP

    Registriert:
    7. September 2007
    Beiträge:
    2.167
    Zustimmungen:
    2.127
    Punkte für Erfolge:
    113
    Geschlecht:
    männlich
    Ort:
    auf der Alb
    AW: polsat jak? - nowicjusz


    Hi!

    gdzie lezy problem? Prawie wszystkie nullmodemkable chodza. Tylko te z Media Markt maja problemy. A jak chodzi o schemat to googlowski tez ci pomoze.


    pozdr.

    sigi06
     
    #7
  9. gceret
    Offline

    gceret Newbie

    Registriert:
    25. März 2008
    Beiträge:
    3
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: polsat jak? - nowicjusz

    juz wszystko ok. - problem był z kablem
    Słabo znam język niemiecki ale czy ma ktoś listę programów cyfrowego polsatu na zehnder zx590. Za pomoc z góry dziękuję
     
    #8
  10. gceret
    Offline

    gceret Newbie

    Registriert:
    25. März 2008
    Beiträge:
    3
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: polsat jak? - nowicjusz

    Wystarczy zechner i soft z tej stronki i będzie oki jak co to służe pomocą
     
    #9
  11. noa
    Offline

    noa Newbie

    Registriert:
    26. Juni 2008
    Beiträge:
    7
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    1
    AW: polsat jak? - nowicjusz

    na sl35/65 chip B1 idze polsat z AU
     
    #10
  12. mactep
    Offline

    mactep Guest

    AW: polsat jak? - nowicjusz

    Cześć, tak jest to możliwe z Tyran lub miękkie Truman Soft
     
    #11

Diese Seite empfehlen