1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

Max tv

Dieses Thema im Forum "Akta/Max TV" wurde erstellt von pipinu, 21. Juli 2009.

  1. pipinu
    Offline

    pipinu Ist oft hier

    Registriert:
    6. März 2009
    Beiträge:
    153
    Zustimmungen:
    2
    Punkte für Erfolge:
    18
    Salutare la toti
    Sunt nou aici si va salut pe toti
    mai merge akta tv (max tv) pe sirius
    Rog raspuns
    Mfg iohann












    7
     
    #1
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. emil1
    Offline

    emil1 Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    22. März 2009
    Beiträge:
    2.490
    Zustimmungen:
    2.587
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Max tv

     
    Zuletzt bearbeitet: 22. Juli 2009
    #2
  4. hamax
    Offline

    hamax Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    24. Mai 2009
    Beiträge:
    66
    Zustimmungen:
    11
    Punkte für Erfolge:
    0
    Ort:
    zu Hause
    AW: Max tv


    Bine ai venit, Herzlich Willkommen johann hier im Digital Elite Board


    [​IMG]
     
    #3
  5. pipinu
    Offline

    pipinu Ist oft hier

    Registriert:
    6. März 2009
    Beiträge:
    153
    Zustimmungen:
    2
    Punkte für Erfolge:
    18
    AW: Max tv

    Multumesc de ras
    speram ca va funktiona curind toate prog iara
    numai bine pe curind
    mfg iohann
     
    #4
  6. faraon
    Offline

    faraon Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    25. Januar 2009
    Beiträge:
    59
    Zustimmungen:
    6
    Punkte für Erfolge:
    0
    Beruf:
    Schweisser
    Ort:
    Baden Württemberg
    AW: Max tv

    Bine ai venit,pipinu!
     
    #5
  7. emil1
    Offline

    emil1 Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    22. März 2009
    Beiträge:
    2.490
    Zustimmungen:
    2.587
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Max tv

    Cu placere ( despre ce räs nu stiu )
    Am väzut ca ai scris ptr.DB . Trebuie sa te inregistrezi inca odata si astepti o confirmare dupa care esti admis
    Da numai daca vrei sa pui ceva in DB daca vrei sa iei merge si asa nu e nevoie

    Iar pentru Max poti sa intri in Cs si nu mai ai treaba cänd e deschis cänd e inchis :good:
     
    #6
  8. faraon
    Offline

    faraon Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    25. Januar 2009
    Beiträge:
    59
    Zustimmungen:
    6
    Punkte für Erfolge:
    0
    Beruf:
    Schweisser
    Ort:
    Baden Württemberg
    AW: Max tv

    Mi-am facut abonament la Max TV baza cu promotia care este acuma si cind ajung acasa o sa vad cum merge .Tipul care a facut a si activat-o.
     
    #7
  9. faraon
    Offline

    faraon Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    25. Januar 2009
    Beiträge:
    59
    Zustimmungen:
    6
    Punkte für Erfolge:
    0
    Beruf:
    Schweisser
    Ort:
    Baden Württemberg
    AW: Max tv

    Am cartela de Max TV dar nu merge.Este activata dar ceva mai trebuie sa fac.Am ccam 2.1.1/newcs 1.66 in DM500s.Cartela este viaccess codata.
     
    #8
  10. Black_Angel
    Offline

    Black_Angel Spezialist

    Registriert:
    11. Januar 2008
    Beiträge:
    675
    Zustimmungen:
    127
    Punkte für Erfolge:
    43
    AW: Max tv

    ma intreb ptr. ce iti trebui NewCS ???

    lasa numai CCcam 2.1.1

    si o sa iti citeasca cartela in Slot
     
    #9
  11. faraon
    Offline

    faraon Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    25. Januar 2009
    Beiträge:
    59
    Zustimmungen:
    6
    Punkte für Erfolge:
    0
    Beruf:
    Schweisser
    Ort:
    Baden Württemberg
    AW: Max tv

    nu stiu nici eu de ce l-am pus.Merge acum .Multumesc.
    cineva zicea ca cccam nu face update cind se schimba codul odata pe luna .Este adevarat?
     
    #10
  12. emil1
    Offline

    emil1 Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    22. März 2009
    Beiträge:
    2.490
    Zustimmungen:
    2.587
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Max tv

    Sal
    Da asa stiu si eu si Max4you are aceeasi probleme cu maxtv
     
    #11
  13. max4you
    Offline

    max4you Ist oft hier

    Registriert:
    29. November 2008
    Beiträge:
    139
    Zustimmungen:
    25
    Punkte für Erfolge:
    28
    AW: Max tv

    da este adevarat, o data la 3-4 saptamani trebuie sa ´´desfaci´´cartela de max intr-un recevier normal viacces sau cu emu (vantage cazul meu)
    altfel nu o mai cunoaste cccamul (nu face AU!):JC_hmmm:
    asa ca nu dispera
     
    #12
  14. faraon
    Offline

    faraon Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    25. Januar 2009
    Beiträge:
    59
    Zustimmungen:
    6
    Punkte für Erfolge:
    0
    Beruf:
    Schweisser
    Ort:
    Baden Württemberg
    AW: Max tv

    am aflat de la tipul care mi-a facut abonamentul ca merge cu scam. Am instalat si scam pe dreambox.Dupa ce l-am activat a scris ca am cartela de viaccess in rec si merge cartela. Daca face update o sa vad cind se schimba codul.Dupa ce schimba codul mut pe scam pina se actualizeaza si trec innapoi pe cccam.
     
    #13
    max4you gefällt das.
  15. max4you
    Offline

    max4you Ist oft hier

    Registriert:
    29. November 2008
    Beiträge:
    139
    Zustimmungen:
    25
    Punkte für Erfolge:
    28
    AW: Max tv

    interesanta treaba cu Scam... trebuie sa faci vre-o config la Scamm ca si la Cccam?
    Daca DA ne pui si noua aici te rog? (Scam config?)
    sti daca merg impreuna Scam+Cccam?
    pe mine m-ar interesa sa vad si cartela deTVR 16E ,ca am doua pana acum si nu am vazut daca merg din cauza ca nu am modul Viacces original(2,6)
    mersi
     
    #14
  16. faraon
    Offline

    faraon Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    25. Januar 2009
    Beiträge:
    59
    Zustimmungen:
    6
    Punkte für Erfolge:
    0
    Beruf:
    Schweisser
    Ort:
    Baden Württemberg
    AW: Max tv

    Normal folosesc cccam-ul dar o sa incerc in ziua respectiva sa dezactivez cccam si sa activez scam pentru citeva ore sau asa ceva,dupa care trec din nou pe cccam.Sint amindoua instalate dar le folosesc pe rind
    Asa am de gind ,daca merge vom vedea .
     
    #15

Diese Seite empfehlen