1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

Kako pokrenuti DigiTv Nagra 3 sa Sboxom

Dieses Thema im Forum "Digi TV" wurde erstellt von paradox_, 4. Mai 2010.

  1. paradox_
    Offline

    paradox_ Elite User

    Registriert:
    2. Januar 2009
    Beiträge:
    1.622
    Zustimmungen:
    700
    Punkte für Erfolge:
    0
    ovde cu napisati sta je sve potrebno i kako pokrenuti novu digi tv kartu!kod mene radi na dreamboxu 7020 E1,CCcam_2.011/sbox!potrebne fajlove sam zapakovao u raru!
    sbox(prava na 755),sbox.conf(644) i users.sbox(644) staviti u var/bin!
    digiTV.list(644) staviti u var/keys---stavio sam dve mape,u jednoj su sidovi za hr pakete u drugoj srb!staviti onu listu u zavisnosti koju kartu posedujete!

    one dve skripte staviti u var/script(755)!ako koristite neku drugu verziju cccama,promeniti to u skriptama!ako hocete da vasu kartu prikazete u cccamu kao lokal,izabrati verziju cccama koja nije 2.1.4,inace ce prikazati kartu na hop 10!

    u sbox.confu sam dopisao gde treba rsa i boxkey i serijski broj karte upisati,ostalo ostaviti kako jeste,osim ovde!

    sci=/dev/sci0----->ovo je za donji citac u dreamu,ako vam karta u gornjem onda staviti na 1!
    ako je u phoenixu,onda ovako:
    sci=/dev/tts/0

    u users.sbox onda upisi neki user i pas za n liniju onda!

    [slot0]
    user=nekiuser
    pass=nekipass
    au=0

    onda u cccam.cfg upisati n liniju:

    N: 127.0.0.1 15000 nekiuser nekipass 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 256

    prebaciti u comon interface na cccam 2.0.11/sbox--novi start i to bi bilo to!ako hocete n liniju slati na drugi box ili pc server i tamo je pokazati kao svoj lokal onda u n liniji samo umesto 127.0.0.1 napisati lokalnu ip od server boxa!
     
    #1
    umago, murati und mrki47 gefällt das.
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. narog_n
    Offline

    narog_n Best Member

    Registriert:
    12. September 2009
    Beiträge:
    1.122
    Zustimmungen:
    588
    Punkte für Erfolge:
    113
    Geschlecht:
    männlich
    AW: Kako pokrenuti DigiTv Nagra 3 sa Sboxom

    jel to znaci da se nemora iscitavat box key iz recivera ili ipak treba. ima li koja druga jednostavnija opcija osim onog poljaka?????
     
    #2
  4. paradox_
    Offline

    paradox_ Elite User

    Registriert:
    2. Januar 2009
    Beiträge:
    1.622
    Zustimmungen:
    700
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Kako pokrenuti DigiTv Nagra 3 sa Sboxom

    ne,nazalost!naravno da treba box i rsa key!jedina varijanta bez poljaka je ta,da ko je vec imao digi i izcitan boxkey i rsa,moze taj isti upotrebiti i za novu kartu,ko to nema,za sada jedino kod poljaka!60 € + postarina!i ja sam kod njega slao box i mogu da potvrdim da je sve dogovoreno ispostovano i proteklo bez problema!
     
    #3
    James_28 und mrki47 gefällt das.
  5. bihsecurity
    Offline

    bihsecurity VIP

    Registriert:
    24. Februar 2009
    Beiträge:
    264
    Zustimmungen:
    51
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Kako pokrenuti DigiTv Nagra 3 sa Sboxom

    kako se ponasa s02 karta sa ovim emu, dali ima poboljsanja u ecm?...
     
    #4
  6. paradox_
    Offline

    paradox_ Elite User

    Registriert:
    2. Januar 2009
    Beiträge:
    1.622
    Zustimmungen:
    700
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Kako pokrenuti DigiTv Nagra 3 sa Sboxom

    na digi je izmedju 0.350 i 0.400 radi dosta stabilno,imam nekoliko n linija razmenjenih i dosta clients budu prikaceni na digiju,bas sam pratio,ecm se nemenja puno !za ostale neznam,probaj!
     
    #5
  7. James_28
    Offline

    James_28 Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    17. September 2009
    Beiträge:
    88
    Zustimmungen:
    14
    Punkte für Erfolge:
    0
    Ort:
    SCHWEIZ
    AW: Kako pokrenuti DigiTv Nagra 3 sa Sboxom



    A koje su sad mogucnosti izcitati rsa & box kad nam Poljaka vise nema ???

    :emoticon-0112-wonde

    Pozdrav
     
    #6
  8. umago
    Offline

    umago Freak

    Registriert:
    1. Januar 2009
    Beiträge:
    259
    Zustimmungen:
    37
    Punkte für Erfolge:
    28
    Ort:
    Stuttgart
    AW: Kako pokrenuti DigiTv Nagra 3 sa Sboxom




    hehehehhe ebiga
     
    #7
  9. stepski_vuk
    Offline

    stepski_vuk Ist oft hier

    Registriert:
    27. Dezember 2009
    Beiträge:
    100
    Zustimmungen:
    22
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Kako pokrenuti DigiTv Nagra 3 sa Sboxom

    pozz nacuo sam da sad to radi jedan rumun ali informacija nije potvrdjena
     
    #8
  10. umago
    Offline

    umago Freak

    Registriert:
    1. Januar 2009
    Beiträge:
    259
    Zustimmungen:
    37
    Punkte für Erfolge:
    28
    Ort:
    Stuttgart
    AW: Kako pokrenuti DigiTv Nagra 3 sa Sboxom




    ja cuo da se pojavio neki madjar i da uzima 10 €, valjda ima neki dongle i za 10 sec mu izbaci RSA i BK. ( tako se cuje po netu )
     
    #9
  11. stepski_vuk
    Offline

    stepski_vuk Ist oft hier

    Registriert:
    27. Dezember 2009
    Beiträge:
    100
    Zustimmungen:
    22
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Kako pokrenuti DigiTv Nagra 3 sa Sboxom

     
    #10
  12. umago
    Offline

    umago Freak

    Registriert:
    1. Januar 2009
    Beiträge:
    259
    Zustimmungen:
    37
    Punkte für Erfolge:
    28
    Ort:
    Stuttgart
    AW: Kako pokrenuti DigiTv Nagra 3 sa Sboxom

     
    #11
  13. sarma
    Offline

    sarma Ist oft hier

    Registriert:
    4. Juli 2009
    Beiträge:
    142
    Zustimmungen:
    95
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Kako pokrenuti DigiTv Nagra 3 sa Sboxom

    pametno je sto ce brzo zaglaviti.....na to je kolega mislio...
     
    #12
    stepski_vuk gefällt das.
  14. umago
    Offline

    umago Freak

    Registriert:
    1. Januar 2009
    Beiträge:
    259
    Zustimmungen:
    37
    Punkte für Erfolge:
    28
    Ort:
    Stuttgart
    AW: Kako pokrenuti DigiTv Nagra 3 sa Sboxom


    aha

    pozdrav
     
    #13
  15. The_Patcher
    Offline

    The_Patcher Meister

    Registriert:
    10. August 2010
    Beiträge:
    908
    Zustimmungen:
    148
    Punkte für Erfolge:
    43
    AW: Kako pokrenuti DigiTv Nagra 3 sa Sboxom

    Pa jel niko nezna kako iskucati te borojeve ili svi koji znaju samo sute i uzivaju??
    i ja bih trebao moje brojeve!
    molim pomoc!
     
    #14
  16. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.708
    Zustimmungen:
    4.372
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    AW: Kako pokrenuti DigiTv Nagra 3 sa Sboxom

    Zdravo..

    koliko je meni poznato je to komplikovan proces..treba ti prvo jedan od Digi tv stari Boxova....onda ti treba jedan Program slican Jtag..preko kojega mozes da ulazis u Box...sto Normalno imaju samo digitv Tehnicari..do sad smo svi slali nase Boxove i Kartice kod jednoga Poljaka dok ga nisu uhapsili..sad neznam vise gdje i kome..mozda nam neko ovde napise gdje bi se sad moglo da posalje...
     
    #15

Diese Seite empfehlen