1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

Kako je moguce emisije snimat od TotalTV resiver ili TV?

Dieses Thema im Forum "TotalTV" wurde erstellt von Krimi, 9. Februar 2013.

  1. Krimi
    Offline

    Krimi Newbie

    Registriert:
    16. November 2009
    Beiträge:
    20
    Zustimmungen:
    1
    Punkte für Erfolge:
    3
    Dobro vece forumasi!!
    E ovako imam TotalTV paket i onaj normalni resiver (standard od TotalTV bez funkcije za snimanja)
    Isto tako imam

    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?

    ( podrzuje snimanje preko USB ali to nije moguce da snimam preko resivera a i to ide preko Smart TV nekoj Shit opcija
    i Laptop Acer Aspire 7740G


    [TD="class: feature"]Prozessor[/TD]


    [TD="class: feature"]Grafikkarte[/TD]


    [TD="class: feature"]Plattform[/TD]

    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?

    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?

    Microsoft Windows 7 Home Premium 64-Bit
    Koji sanse imam da mogu snimati na Laptopu i preku TV?

    Jel je uopste mozno povezati Resiver sa laptopu?

    Molim vas dajte mi neki informacije u ovome!


    Ljep pozdrav
     
    #1
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. Sash22
    Offline

    Sash22 Newbie

    Registriert:
    12. März 2008
    Beiträge:
    16
    Zustimmungen:
    3
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Kako je moguce emisije snimat od TotalTV resiver ili TV?

    Ciao!

    Meni nije poznato, da bih mogao snimati neku emisiju sa one Echolite kante na kompjuteru digitalno!

    To znaci: ako bih povezao total prijemnik analog preko scarta ili composite sa TV karticom tvog racunara i tu
    imas neki "capture software" , onda bih mogao da snimis onaj program koj gledas!

    Za Philips LCD nije mi poznato da ima neki softver za PVR, samo kod na primer Samsung ima SamyGo.

    Ja koristim DVD rekorder sa HDD koj je priklucen na Echolite preko scarta , tako da snimim na AV1.
    Echolite se ostavi upaljen, programira se na emisija koja treba da se snimi preko vodica, a DVD rekorder se programira na
    emisiju X na program AV1 od X sati do X sati.

    Jeste zeznato ali staces zbog paringa!!!

    Pozz
     
    #2
  4. Krimi
    Offline

    Krimi Newbie

    Registriert:
    16. November 2009
    Beiträge:
    20
    Zustimmungen:
    1
    Punkte für Erfolge:
    3
    AW: Kako je moguce emisije snimat od TotalTV resiver ili TV?

    Znaci ti imas DVD rekorder sa harddiskom tako?
    A u koji format snima? i kolku mu treba prostora mb,gb ako nesta zelis snimit od 1 sat tako nesta?

    Znaci ti kad snimas, snimas samo preku dvd rekordera a ne preko SamyGO?


    Hvala ti na odgovor!!

    Pozz
     
    #3
  5. Sash22
    Offline

    Sash22 Newbie

    Registriert:
    12. März 2008
    Beiträge:
    16
    Zustimmungen:
    3
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Kako je moguce emisije snimat od TotalTV resiver ili TV?

    Epa Krimi , kao skoro svaki DVD rekorder snimi u MPEG2 pa kasnije na DVD izbacuje VOB.
    Prostor koliko mu treba zavisi od podesavanja kad ga programiras; n.p. 576i jedan sat je od prilika 1,7GB.

    Dali je moguce sa SamyGo preko scarta da se snimi ne znam tacno. To moras sam videti na one ruske web stranice.
     
    #4
  6. Krimi
    Offline

    Krimi Newbie

    Registriert:
    16. November 2009
    Beiträge:
    20
    Zustimmungen:
    1
    Punkte für Erfolge:
    3
    AW: Kako je moguce emisije snimat od TotalTV resiver ili TV?

    Jel ti imas sa ugradjeni Harddisk ili ? I dali je onda moguce ako je sa ugradjenim harddisk da se prebace video snimce na pc?
     
    #5
  7. Borko23
    Offline

    Borko23 VIP

    Registriert:
    8. März 2009
    Beiträge:
    5.831
    Zustimmungen:
    5.021
    Punkte für Erfolge:
    113
    AW: Kako je moguce emisije snimat od TotalTV resiver ili TV?

    Sa DVD rekorder jednostavno narezes na DVD disk to sto si na HDD snimio, i onda preneses na PC.
    Ovo mogu da potvrdim sa DVD rekorder da ide, posto sam i ja tako pre radio, ali ne sa echolite.
    evo seme kako to da se uradi

    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?

     
    #6
  8. Krimi
    Offline

    Krimi Newbie

    Registriert:
    16. November 2009
    Beiträge:
    20
    Zustimmungen:
    1
    Punkte für Erfolge:
    3
    AW: Kako je moguce emisije snimat od TotalTV resiver ili TV?

    Aha, Ako imas externi USB Priklucak za Harddisk onda samo prenesis na PC tako i nemoras onda taj snimak rezit?
     
    #7

Diese Seite empfehlen