1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

Dsl 2000

Dieses Thema im Forum "Polnisch" wurde erstellt von banan61, 30. August 2010.

  1. banan61
    Offline

    banan61 Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    8. Mai 2009
    Beiträge:
    98
    Zustimmungen:
    9
    Punkte für Erfolge:
    8
    Ort:
    NRW
    Hi,

    potrzebuje waszej rady!
    Do tej pory bylem w T-com i ze wzgledu na internet( DSL tylko 384kb) chce od nich odejsc do NetCologne (NetAachen) ktorzy mi obiecuja 2,3Mbit.
    Dzisiaj dzwoni gosciu z T-com i przekonuje mnie ze robie blad, bo tego mi nikt nie zapewni a jesli juz to bede mial tylko problemy bo internet i telefon beda na jednym leitungu i gdy bede serfowal i w tym momencie ktos bedzie dzwonij to predkosc spadnie (to sie zgadza? ) i bede mial tylko duze zaklocenia w telefonie.
    Jest to wszystko prawda? ma gosciu racje?Czy po prostu dalo by sie z tym zyc?
    Chcialbym miec szybszy internet na ktorym mi zalezy.
    Jesli ma ktos doswiadczenie w tej sprawie, prosilbym o rade.

    Dzeki za wszystkie rady.
    Pozdrawiam
     
    #1
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. anton1963
    Offline

    anton1963 Hacker

    Registriert:
    18. Dezember 2009
    Beiträge:
    485
    Zustimmungen:
    418
    Punkte für Erfolge:
    63
    Ort:
    bei meiner Frau
    AW: Dsl 2000

    servos
    mam kd. od kilku miesiecy nie jest zly a szybki no i nie drogi,tanszy jak T-lekom
    modem dostaniesz gratis,a router sam kupujesz np.od nich,chyba ze masz swoj
    mfg.anton1963
     
    #2
  4. banan61
    Offline

    banan61 Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    8. Mai 2009
    Beiträge:
    98
    Zustimmungen:
    9
    Punkte für Erfolge:
    8
    Ort:
    NRW
    AW: Dsl 2000

    Hi,

    dzieki za odpowiedz. Glownie chodzi mi o to, czy DSL 2000 nie jest za wolny na internet i telefon, i czy sa przez to jakies zaklocenia?

    Pozdro
     
    #3
  5. bobok
    Offline

    bobok Ist oft hier

    Registriert:
    11. September 2010
    Beiträge:
    132
    Zustimmungen:
    7
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Dsl 2000

    ja mialem 1000 i lecialy 3 telefony i CS i inet rownoczesnie i nie bylo zadnych problemow

    a telekom ci bedzie wszystko mozliwe gadal byle bys nie odszedl od nich , bo znowu jeden klient mniej
    nie daj sie naciagnac bo telekom to najwieksze zlodzieje w niemczech
     
    #4
  6. rottulipan
    Offline

    rottulipan Newbie

    Registriert:
    11. März 2010
    Beiträge:
    4
    Zustimmungen:
    1
    Punkte für Erfolge:
    3
    AW: Dsl 2000

    wez sobie alice 16000 ,mam ja od maja 2010,na poczatku byly problemy z telefonowaniem ,ale dostaniesz numer telefonu pod ktory mozesz zadzwonic z handy i ci wyreguluja portyi to wszystko,place teraz 19,90 na miesiac,chyba to cos mowi
    a sciaganie idzie z para z telefonowaniem,tzn nie ma problemow
     
    #5
  7. czutok
    Offline

    czutok Best Member

    Registriert:
    17. März 2009
    Beiträge:
    24.348
    Zustimmungen:
    9.415
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    Unter ne Brücke
    AW: Dsl 2000

    @

    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?



    nie sluchaj co t-com gada

    mialem od nich 2000 i angeblich wiecej nie szlo bo leitung zu alt , zu weit von der zweigstele usw.
    skundigowalem ich i teraz na tych samych kablach leci 7000 z 3 telefonami bez jakiego kolwiek problemu

    oni poprostu chca zebys u nich zostal i dalej placil , nic wiecej
     
    #6
  8. banan61
    Offline

    banan61 Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    8. Mai 2009
    Beiträge:
    98
    Zustimmungen:
    9
    Punkte für Erfolge:
    8
    Ort:
    NRW
    AW: Dsl 2000

    Dzieki chlopaki!Macie racje i tak zrobilem ! no i nie zaluje.
     
    #7

Diese Seite empfehlen