1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

Dreambox 800HD Se

Dieses Thema im Forum "Dreambox" wurde erstellt von brane74, 28. März 2013.

  1. brane74
    Offline

    brane74 Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    8. März 2010
    Beiträge:
    64
    Zustimmungen:
    6
    Punkte für Erfolge:
    8
    Pozdrav drugari
    Imam jedan problem sa mojim dreambox 800HD se
    Kupio sam ga skoro od jednog prijatelja tako da mi je on sve podesio i napravio da radi, ali od toga radi samo kino plugin.
    Pokusao sam sva moguca podesavanja na tuneru ali bezuspesno tako da neznam gde je problem.
    Pokusao sam i direktno sa jednim kablom sa astrom 19,2 znaci bez DiseqC.
    Ako neko zna gde lezi problem neka mi javi na PM
    Unapred hvala

    Brane
     
    #1
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. Honda-Civic
    Offline

    Honda-Civic Board Guru Supporter

    Registriert:
    13. August 2008
    Beiträge:
    1.326
    Zustimmungen:
    1.259
    Punkte für Erfolge:
    113
    AW: Dreambox 800HD Se

    Jel konfiguiran Tjuner??? Portovi??
     
    #2
  4. brane74
    Offline

    brane74 Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    8. März 2010
    Beiträge:
    64
    Zustimmungen:
    6
    Punkte für Erfolge:
    8
    AW: Dreambox 800HD Se

    jesu
    znaci pokusao sam i sa 1 satelitom samo i opet neide
    a pokazuje mi signal na njemu

    - - - - - - - - - -

    najveci problem je kad pustim da trazi kanale onda nenadje nista
    neznam dali bi se sta promenilo ako bi se ubacio novi image ?
     
    #3
  5. Honda-Civic
    Offline

    Honda-Civic Board Guru Supporter

    Registriert:
    13. August 2008
    Beiträge:
    1.326
    Zustimmungen:
    1.259
    Punkte für Erfolge:
    113
    AW: Dreambox 800HD Se

    ubaci aktualnu listu pa preskeniraj,,
    image novi ti nece nista pomoci

    P,S. nadaj se da nije tjuner riknuo
     
    #4
  6. brane74
    Offline

    brane74 Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    8. März 2010
    Beiträge:
    64
    Zustimmungen:
    6
    Punkte für Erfolge:
    8
    AW: Dreambox 800HD Se

    E ljudi zamislite sta je bilo tuner se prilikom transporta pomerio i nije imao nikakvog kontakta
    da covek ne poveruje
    sad je resen problem sa signalom i testujem ostale stvari

    PS: dali mi moze ko reci gde se ubacuju lista za strimovanje tv kanala
    Hvala
     
    Zuletzt bearbeitet: 29. März 2013
    #5
  7. Borko23
    Offline

    Borko23 VIP

    Registriert:
    8. März 2009
    Beiträge:
    5.831
    Zustimmungen:
    5.021
    Punkte für Erfolge:
    113
    AW: Dreambox 800HD Se

    Samo ja mislim da tebi nije tuner tacno podesen

    Listu imas ovde, pogledaj za koji satelit trebas

    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?

    Sa ovim programom ubacujes

    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?

    ovde je objasnjeno kako ili potrazi na youtube

    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?

     
    #6
    Biljan und brane74 gefällt das.

Diese Seite empfehlen