1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

DigiTürk sorusu

Dieses Thema im Forum "Turkish" wurde erstellt von metfan, 16. Mai 2009.

Status des Themas:
Es sind keine weiteren Antworten möglich.
  1. metfan
    Offline

    metfan Spezialist

    Registriert:
    25. März 2009
    Beiträge:
    625
    Zustimmungen:
    44
    Punkte für Erfolge:
    0
    Arkadaslar mesela digitürke tr de üye olunursa daha cok kanal var...mesela goldmax felan var bir sürü film kanali fakat almanyadan üye olunursa bu kanallar yok listede...nasil oluyor bu is?
     
    #1
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. metfan
    Offline

    metfan Spezialist

    Registriert:
    25. März 2009
    Beiträge:
    625
    Zustimmungen:
    44
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: DigiTürk sorusu

    hic türk yokmu yaw bu forumda...sorularim hep cevapsiz kaliyor...
     
    #2
  4. GORAX
    Offline

    GORAX VIP

    Registriert:
    18. April 2009
    Beiträge:
    594
    Zustimmungen:
    140
    Punkte für Erfolge:
    43
    Ort:
    Izmir/Stuttgart
    AW: DigiTürk sorusu

    Yardimci olayim...

    Digiturkün 2 uydu üzerinden yayin yapmasinin tek sebebi para yapmak ve yayin haklari sorunudur... Cok karisik bir mesele...Eger Digiturk alma niyetin varsa Türkiyeden almani tavsiye ederim...Yasak olmasina ragmen Digiturkün eli kolu bagli sonucta legal yoldan ve parasini ödeyerek izliyorsun...
     
    #3
    bora1907 gefällt das.
  5. metfan
    Offline

    metfan Spezialist

    Registriert:
    25. März 2009
    Beiträge:
    625
    Zustimmungen:
    44
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: DigiTürk sorusu

    yani sinema kanallarini izliyebiliyorum öylemi? türkiyeden alirsam
    Peki kart DM 800 ile calisiyormu?
     
    #4
  6. bora1907
    Offline

    bora1907 VIP

    Registriert:
    4. November 2008
    Beiträge:
    1.494
    Zustimmungen:
    696
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    PISKOPAT FENERLI
    Ort:
    KADIKÖY
    Homepage:
    AW: DigiTürk sorusu

    bal gibide calisir.....
     
    #5
    arslanpower gefällt das.
  7. GORAX
    Offline

    GORAX VIP

    Registriert:
    18. April 2009
    Beiträge:
    594
    Zustimmungen:
    140
    Punkte für Erfolge:
    43
    Ort:
    Izmir/Stuttgart
    AW: DigiTürk sorusu

    Ama!!! Irdeto karti olupta önceden bir digiturk kutusuna takildiysa cok zor olur cünki kart ve digiturk uydu alicisi evlenmis olur!!!
     
    #6
    bora1907 gefällt das.
  8. semih27
    Offline

    semih27 Spezialist

    Registriert:
    8. November 2008
    Beiträge:
    568
    Zustimmungen:
    93
    Punkte für Erfolge:
    28
    Beruf:
    manager
    AW: DigiTürk sorusu

    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?

    sakin kal kardes cevaplar geldi biraz sabirli ol arkadas
     
    #7
  9. bora1907
    Offline

    bora1907 VIP

    Registriert:
    4. November 2008
    Beiträge:
    1.494
    Zustimmungen:
    696
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    PISKOPAT FENERLI
    Ort:
    KADIKÖY
    Homepage:
    AW: DigiTürk sorusu

    aynen öyle kardes...suan ben türkiyedeyim ve TEKNOSA`dan aldim karti....irdeto degil...!!!!! anladigim kadariyla tek TEKNOSA suan irdeto karti vermiyor....bayilerin geri kalani cogunlukla irdeto veriyor...!!! birde bu isten anlayan olsa keske, adamlar kart satiyor, ne karti diye sordugunda adama mal mal bakiyorlar....
     
    #8
    arslanpower und GORAX gefällt das.
  10. metfan
    Offline

    metfan Spezialist

    Registriert:
    25. März 2009
    Beiträge:
    625
    Zustimmungen:
    44
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: DigiTürk sorusu

    digitürk karta sinyal gönderip yurtdisinda kullanildigini anlayabiliyormus...dogrumu bu?
     
    #9
  11. bora1907
    Offline

    bora1907 VIP

    Registriert:
    4. November 2008
    Beiträge:
    1.494
    Zustimmungen:
    696
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    PISKOPAT FENERLI
    Ort:
    KADIKÖY
    Homepage:
    AW: DigiTürk sorusu

    bende türkiye karti var digitürkün tanidigim arkadaslarimdada var....bir sorun olmadi simdiye kadar 2 sene olmu hemen hemen....
     
    #10
    arslanpower gefällt das.
  12. GORAX
    Offline

    GORAX VIP

    Registriert:
    18. April 2009
    Beiträge:
    594
    Zustimmungen:
    140
    Punkte für Erfolge:
    43
    Ort:
    Izmir/Stuttgart
    AW: DigiTürk sorusu

    metfan inan bana digiturkün aslinda pek umurunda degil yeterki legal bir kart olsun...Istersen Ugandadan bak bi sey demezler...

    bora1907 vallah bende anlamadim dedeme almaya gittigimizdede sordum aynisini banada yaptilar adama crypto irdeto falan isin detayina girmeye basladigimda affalamaya basladi :-D Bizede modüllü crypto karti verdiler simdiye kadar sorun yok...Dayimin oglu karti alip antalyaya ankaraya istanbula götürdü bisey olmadi...

    Ama son zamanlarda aldigim duyumlara göre bu cryptoworkse bi son getirmeyi düsünüyorlar yani komple bir irdeto dagilim yapmayi düsünüyorlarMIS
     
    #11
  13. bora1907
    Offline

    bora1907 VIP

    Registriert:
    4. November 2008
    Beiträge:
    1.494
    Zustimmungen:
    696
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    PISKOPAT FENERLI
    Ort:
    KADIKÖY
    Homepage:
    AW: DigiTürk sorusu

    evet ben suan icin türkiyedeyim, ve nereye gittiysem hep IRDETO kartlari veriyorlar....sadece TEKNOSA`da degil....bir degisim icine girmis digitürk.....
     
    #12
    arslanpower gefällt das.
  14. GORAX
    Offline

    GORAX VIP

    Registriert:
    18. April 2009
    Beiträge:
    594
    Zustimmungen:
    140
    Punkte für Erfolge:
    43
    Ort:
    Izmir/Stuttgart
    AW: DigiTürk sorusu

    bora bana nds blocker lazim dsmart icin bildigin bir yer varmi alabilmek icin?bitane buldum 300 dolar cokmu pahali?
     
    #13
  15. bora1907
    Offline

    bora1907 VIP

    Registriert:
    4. November 2008
    Beiträge:
    1.494
    Zustimmungen:
    696
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    PISKOPAT FENERLI
    Ort:
    KADIKÖY
    Homepage:
    AW: DigiTürk sorusu

    istersen bir senelik d-smart abosu....ve blocker icinde 300 euro....sadece blocker 300 TL....dolarda ne oluyormus....???

    pahalli sakin alma...
     
    #14
    arslanpower gefällt das.
  16. GORAX
    Offline

    GORAX VIP

    Registriert:
    18. April 2009
    Beiträge:
    594
    Zustimmungen:
    140
    Punkte für Erfolge:
    43
    Ort:
    Izmir/Stuttgart
    AW: DigiTürk sorusu

    ya benim icin kesinlikle lazim cünki ince is benimkisi...yani cs icin lazim benim bi akrabam cs dagitiyorda ona lazim
     
    #15
Status des Themas:
Es sind keine weiteren Antworten möglich.

Diese Seite empfehlen