1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

Digitalb HD me CS?

Dieses Thema im Forum "DigitAlb" wurde erstellt von mafiaplayer, 12. Juni 2009.

  1. mafiaplayer
    Offline

    mafiaplayer Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    3. Juni 2009
    Beiträge:
    51
    Zustimmungen:
    8
    Punkte für Erfolge:
    0
    Pershendetje,
    e kam nje pytje, a ka mundsi per Digitalb HD ne cs? Se kam pa shpesh qe nuk bon HD pa reciverin e KAON-it?
    Eshte vertet?
     
    #1
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. fushkrujs
    Offline

    fushkrujs Guest

    AW: Digitalb HD me CS?

    Ne fakt esht shkruar dhe ketu ky problem por mesa shoh as vet nuk po e gjej se ku esht ajo,por esht e vertet Digitalb HD punon vetem me resiven Kaon KSF-S660HDCO,sa per CS deri tani shumica shkruan se as me CS nuk ben,un kam informacion tjeter por un nuk mundem ta verifikoj se a esht e vertet.
     
    #2
  4. 009
    Offline

    009 Hacker

    Registriert:
    26. Januar 2009
    Beiträge:
    372
    Zustimmungen:
    24
    Punkte für Erfolge:
    18
    AW: Digitalb HD me CS?

    pershendetje po esht e vertet se DIGITALB HD nuk punon me CS une posedoj CS prej 2002 dhe i vetmmi eshte DIGITALB HD qe nuk punon me CS kam degjuar se DIGITALB HD punon me IPBOX 9000 HD por nuk e kam testuar se vet posedoj DREAMBOX: ju pershendes.
     
    #3
  5. Bessat
    Offline

    Bessat Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    21. November 2008
    Beiträge:
    1.506
    Zustimmungen:
    723
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Moderator
    Ort:
    MediaWelt
    AW: Digitalb HD me CS?

    ce mafiaplayer shiko ketu

    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?

    ke dicka cka kan shkruajtur.
     
    #4
  6. Bessat
    Offline

    Bessat Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    21. November 2008
    Beiträge:
    1.506
    Zustimmungen:
    723
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Moderator
    Ort:
    MediaWelt
    AW: Digitalb HD me CS?

    mendimi eshte nese nuk te punon me dremabox pse te punoj me IPBOX kur te dja jan me cccam por cka kam lexu te faqa e internetit cccam punon digitalb HD

    ju pershendes
     
    #5
  7. 009
    Offline

    009 Hacker

    Registriert:
    26. Januar 2009
    Beiträge:
    372
    Zustimmungen:
    24
    Punkte für Erfolge:
    18
    AW: Digitalb HD me CS?

    po ket e kam lexuar dhe une deshta me tregu se posedoj CS DHE NUK PUNON DIGITALB HD: une vetem deshta me ju pergjigj pytjes se a punon digitalb hd me cs.dhe kohen e fundit edhe paketa TRING me CS ka pengesa.por digitalb punon 100% perveq kanaleve qe jan me kaon mi shiqu
     
    #6
  8. Bessat
    Offline

    Bessat Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    21. November 2008
    Beiträge:
    1.506
    Zustimmungen:
    723
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Moderator
    Ort:
    MediaWelt
    AW: Digitalb HD me CS?

    009,
    Falemderit per info qe na ke dhen ketu, por nje pytje e kam kta kanale te DGA cka jane me mpeg4 pra TiranaTV, supersoic, BBF a punojn te ty.a per tringTV mendoj se krejt mvaret te server edhe une se shpejti kam me e mare nje reciver per cs dhe bisedojm me shum atehere te pershendes:hell
     
    #7
  9. fushkrujs
    Offline

    fushkrujs Guest

    AW: Digitalb HD me CS?

    Per te punuar punoj te gjitha me CS Digitalbi dhe Tringu,sic e the dhe ti Bessat kjo mvaret nga server,sa per Digitalb HD ti e di mendimin tim por kete duhet ta verifikoj vet dhe me mir esht qe te nxjerresh fakte se pa to nuk e Beson askush.
     
    #8
  10. 009
    Offline

    009 Hacker

    Registriert:
    26. Januar 2009
    Beiträge:
    372
    Zustimmungen:
    24
    Punkte für Erfolge:
    18
    AW: Digitalb HD me CS?

    edhe nje her pershendetje te gjithve sa i perket kanaleve DGA per fat te keq nuk punojn me CS:dhe sa i perket pakets satelitore TRING TV. kush posedon CS ne radh te par ta leshoj resiverin ne kanalin muzikor VH1 ose ne JETX:dhe pasi te qelet programi tani shiqoj te tjer programe pa problem dhe ne rast se bllokohet prap e njejta procedur zgjat jo me shum se 5 sekonda deri sa teqilet programi. e pa besueshme por 1% e vertet .ju pershendes
     
    #9
  11. kodiak
    Offline

    kodiak Hacker

    Registriert:
    6. Oktober 2008
    Beiträge:
    301
    Zustimmungen:
    34
    Punkte für Erfolge:
    28
    AW: Digitalb HD me CS?

    Digitalbi permes Cs nuk mund te hapet ne kanalet HD,te tjerat jan hapur perfshi ketu edhe bbf,tirana tv dhe supersonic,sa per Tring mund te them se nuk kam kurrfar pengese,madje edhe po te kisha kartel orgjinale sdo te hapeshin me mire,shume nuk kan pervoje me dreambox ose CS,kane lidhje te largeta....hop2 e tutje ose nuk e kane te rregulluar lidhjen e internetit p.sh probleme me IP adresen ose rregullimi i nje dyndns....sa per informacion kam DM 800 HD dhe kam shpenzuar shum kohe deri sa i kam kuptuar te gjitha keto.
     
    #10
  12. adonisdion
    Offline

    adonisdion Newbie

    Registriert:
    22. November 2008
    Beiträge:
    1
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    1
    AW: Digitalb HD me CS?

    Ju pershendes
    edhe te une po punon pa pengesa dg edhe tring me cs(vetem hd spo bajne )
     
    #11
  13. hajni
    Offline

    hajni Newbie

    Registriert:
    7. Februar 2009
    Beiträge:
    24
    Zustimmungen:
    1
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Digitalb HD me CS?

    pershendetje,qka esht kjo cs?apo esht sikur perpara qi u dufke me i marr ato data bina!!!
     
    #12
  14. hajni
    Offline

    hajni Newbie

    Registriert:
    7. Februar 2009
    Beiträge:
    24
    Zustimmungen:
    1
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Digitalb HD me CS?

    mendova me diabllo cam light
     
    #13
  15. fushkrujs
    Offline

    fushkrujs Guest

    AW: Digitalb HD me CS?


    CS= Cardsharing
     
    #14
  16. Bessat
    Offline

    Bessat Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    21. November 2008
    Beiträge:
    1.506
    Zustimmungen:
    723
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Moderator
    Ort:
    MediaWelt
    AW: Digitalb HD me CS?

    tung Hajni,
    CS-Cardsharing don te thot karten tende ( Abo ) ta ndajsh me dike tjeter nepermjet internetit pra e jep dikujt me shok ose dike tjeter karten e aj tjetri te jep ti karten e vet prsh. nese e ke ti Digitalbin e aj shoki yt TringTV pra shikojni bashk ty e shikon edhe DGA edhe Tring e njejt eshte shoku yt.
     
    #15

Diese Seite empfehlen