1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

D Box 2 Satelit..??? Isplatili se.???

Dieses Thema im Forum "Ostali" wurde erstellt von suka11, 22. Januar 2011.

  1. suka11
    Offline

    suka11 Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    16. Dezember 2008
    Beiträge:
    33
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    6
    Zdravo svima....


    Da vas pitam nesto....da li se dbox 2 isplati iz podruma vaditi i instalirati za cs jos....Kakve ima jos probleme osim sto nije hd.....Uglavno mi stoji vec 2 godine u podrumu i kupi prasinu....Zasto ne ako moze...izjasnite se....
    Hvala unaprijed..
     
    #1
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. paradox_
    Offline

    paradox_ Elite User

    Registriert:
    2. Januar 2009
    Beiträge:
    1.622
    Zustimmungen:
    700
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: D Box 2 Satelit..??? Isplatili se.???

    zasto se ne bi isplatio,ja imam jedan i radi savrseno!a,nisam znao da to sto nije hd,moze da predstavlja problem!prvi puta to cujem!ja imam vise resivera koji nisu hd,i rade dosta bolje nego mnogi koji poseduju navedenu tehnologiju!evo ti link,tu ima uputstvo sta sve treba da se radi!

    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?

     
    #2
    Borko23 und suka11 gefällt das.
  4. suka11
    Offline

    suka11 Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    16. Dezember 2008
    Beiträge:
    33
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    6
    AW: D Box 2 Satelit..??? Isplatili se.???


    Hvala najljepsa ev sad sam sve spremio pa cu to da obavim ako uspijem...:good:
     
    #3
  5. Sash22
    Offline

    Sash22 Newbie

    Registriert:
    12. März 2008
    Beiträge:
    16
    Zustimmungen:
    3
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: D Box 2 Satelit..??? Isplatili se.???

    Ciao!

    Izplati se kad trazis najnovi Keywelt Image sa 22.01 sa
    klu*evi za Aust*ia S*t .
    Tu su ti oni kanali:

    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?


    ( za link koristi slova namesto zvezdice )

    Pozz
     
    #4
  6. misko1
    Offline

    misko1 Newbie

    Registriert:
    5. März 2010
    Beiträge:
    5
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    Re: AW: D Box 2 Satelit..??? Isplatili se.???


    Pozdrav svima.Na mom Dboxu sam sve uradio kako tu pise (kurzschluss metode)Dbox je philips.Doveo sam ga u debug mode i sve je bilo u redu,ali kada mu stavljam image GLJ onda on startuje image i onda se dbox sam gasi.Probao sam i druge image isto se desava.onda sam stavio novatux image kod njega se nije box ugasio ali posle starta javlja se fehler µcode nichts gefunden.Ako moze neko da pomogne unapred hvala.
     
    #5

Diese Seite empfehlen