1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

CCcam-Akta

Dieses Thema im Forum "Akta/Max TV" wurde erstellt von nikos73, 16. Oktober 2010.

  1. nikos73
    Offline

    nikos73 Newbie

    Registriert:
    13. September 2010
    Beiträge:
    24
    Zustimmungen:
    3
    Punkte für Erfolge:
    0
    pentru emil :ce trebuie sa fac sa pun in cs abonamentul meu de la akta tv cartela functioneaza in un cam viaccess 2 il
     
    #1
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. Black_Angel
    Offline

    Black_Angel Spezialist

    Registriert:
    11. Januar 2008
    Beiträge:
    675
    Zustimmungen:
    127
    Punkte für Erfolge:
    43
    @nikos73

    in primul rind ar trebuii stiut ce Boxa ai !!!

    Daca ai un Dream - pune Cccam pe el- si da-i zor

    Ptr. update - ti asi sfatuii sa citesti aici in Forum- discutile facute in legatura de asta
     
    #2
  4. nikos73
    Offline

    nikos73 Newbie

    Registriert:
    13. September 2010
    Beiträge:
    24
    Zustimmungen:
    3
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Digi-CCcam/Sbox

    a BLACK ANGEL am un azbox premium
     
    #3
  5. emil1
    Offline

    emil1 Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    22. März 2009
    Beiträge:
    2.490
    Zustimmungen:
    2.587
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Digi-CCcam/Sbox

    sal

    Cum zice si @Black_Angel instaleaza CCcam si baga cartela nu iti trebe setari deosebite pentru max
    Doar i dai readerul si frecventa sci0 si poti sal bagi in cs
     
    #4
  6. nikos73
    Offline

    nikos73 Newbie

    Registriert:
    13. September 2010
    Beiträge:
    24
    Zustimmungen:
    3
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Digi-CCcam/Sbox

    te rog sa detaliaza procedura sint un pic cam greu de cap (Doar i dai readerul si frecventa sci0 si poti sal bagi in cs)pe lectorul de card nu se deschide si tvr HD in schimb in camul viaccess functioneaza astept ajutorul tau multumesc
     
    #5
  7. emil1
    Offline

    emil1 Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    22. März 2009
    Beiträge:
    2.490
    Zustimmungen:
    2.587
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: CCcam-Akta

    Pai tu trebuie sa ai un CCcam.cfg iar acolo tre. sa pui informatii despre linii , F: si C: despre cititorul de card,frecventa etc
    Arata ceva in genul asta:

    ############################################################################

    SERVER LISTEN PORT : 12000
    INFO LISTEN PORT : 16000
    HTML INFO LISTEN PORT : 16001
    WEBINFO USERNAME : root
    WEBINFO PASSWORD : dreambox
    CAID PRIO FILE : /var/etc/CCcam.prio
    PROVIDERINFO FILE : /var/etc/CCcam.providers
    CHANNELINFO FILE : /var/etc/CCcam.channelinfo
    ZAP OSD TIME :
    OSD USERNAME :
    OSD PASSWORD :
    SHOW TIMING : yes
    DEBUG : no
    #PIN: /dev/sci0 1234
    #NEWCAMD CONF :no
    DISABLE EMM : no
    EXTRA EMM LEVEL : yes
    #BOXKEY: /dev/sci0
    SOFTKEY FILE : /var/keys/SoftCam.Key
    DISABLE EMM : no
    EXTRA EMM LEVEL : yes
    SMARTCARD CLOCK FREQUENCY: /dev/sci0 3690000 #Akta
    SMARTCARD WRITE DELAY: /dev/sci0 100
    #CAMKEY: /dev/sci0 00 00 00 00 00 00 00 00
    #CAMDATA: /dev/sci0 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
    TRY ALL CHIDS : /dev/sci0
    ####################################################

    Acum frecventele le poti schimba poti comenta ce scrii in cfg iar daca pui ,,#,, inseamna ca nu citeste


    Ps Am mutat aici despre Akta nu avea legatura cu Sbox
     
    #6
  8. nikos73
    Offline

    nikos73 Newbie

    Registriert:
    13. September 2010
    Beiträge:
    24
    Zustimmungen:
    3
    Punkte für Erfolge:
    0
    care cccam trebuie sa instalez eu am in Maz 3 multe cccam detaliez :cccam_2.1.1_FULL / cccam_214 /cccam_v0.1_FULL /cccam_v0.1_UPD /cccam_v0.2_FULL /cccam_v0.2_UPD /cccam 213. cum am descris pe lectorul de card tvrhd nu fuctioneaza in schimb pe cam viaccess se deschide fara probleme .dupa mai am 100 de intrebari te rog sa ai rabdare cu mine eu pina acum 3 ani nu avusesem contact cu un computer cit despre linux am aflat citind despre dreambox iti multumesc mult si astept de la tine ceva raspunsuri
     
    #7
  9. emil1
    Offline

    emil1 Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    22. März 2009
    Beiträge:
    2.490
    Zustimmungen:
    2.587
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: CCcam-Akta

    Nui nimic incet incet o sa iti dai seama de ele la inceput asa e
    Instaleaza CCcam 2.1.1 sau 2.1.3
    Iar in Cccam.cfg stergi ce e inauntru si copiezi restul
    Tvr nu merge in Ccam nu deschide trebuie cu Oscam daca ai si oscam egal ce versiune instaleazal si pe ala
    Eu testele le fac pe Dreambox acum la tine nu pot sa iti zic 100% dar incercam
     
    #8
  10. Black_Angel
    Offline

    Black_Angel Spezialist

    Registriert:
    11. Januar 2008
    Beiträge:
    675
    Zustimmungen:
    127
    Punkte für Erfolge:
    43
    AW: CCcam-Akta

    emile - eu cred ca nu este chiar asa de simplu la el daca vrea sa foloseasca amindous carti deodata


    evtl daca cumva i merge Samrgo pe USB

    am mai gasit ceva - cautind :)

    Folgende Karten werden derzeit erkannt und unterstützt

    BIS-TV 1 year prepay viaccess card ok with multicas 1.57D
    Canal Digitaal NL
    Digitürk Karte
    HD+ - Karte im internen Cardreader siehe dazu HD+ Empfang.
    Nova (Irdeto 2 V5) mit multicas 1.57D
    ORF-Cryptoworks (Philips) CAID 0d95 auch ICE genannt
    ORF-Cryptoworks (Irdeto) CAID 0d05
    alle Nagra-Sky-Karten Sky_Deutschland
    SRG Viaccess
    TechniSat-SmartCard
    TV Vlaanderen
    Kabel Deutschland D02 mit Multicas im internen Cardreader
    Kabel Deutschland D09 läuft nur mit Alphacryptlight Modul (SW 1.16) und Alphacrypt Modul (SW 3.16)
    Kabel BW Karte (Kabel-TV Netzbetreiber mit NDS Videoguard Verschlüsselung)

    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?


    Sky S02-Karte Sky_Deutschland
    Sky V13-Karte (NDS) mit MultiCAS ab Version 1.62C Sky_Deutschland
    Unitymedia UM02 im internen Cardreader von MultiCAS erkannt
    Unitymedia UM01 + 02 über Alphacrypt Classic 3.19
    Unitymedia UM01 wird im internen Cardreader von MultiCAS zwar erkannt.(Aber Bildschirm bleibt dunkel!!)
     
    Zuletzt bearbeitet: 20. Oktober 2010
    #9
  11. emil1
    Offline

    emil1 Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    22. März 2009
    Beiträge:
    2.490
    Zustimmungen:
    2.587
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: CCcam-Akta

    Trebuie sa mearga si Akta mai mult ca sigur nu sa facut probe cu o carte romäneasca
    Da prin Ci nu merge in Cs trebuie un smargo
     
    #10
  12. nikos73
    Offline

    nikos73 Newbie

    Registriert:
    13. September 2010
    Beiträge:
    24
    Zustimmungen:
    3
    Punkte für Erfolge:
    0
    care din voi stie ce pot face pentru a verifica cartela de la digi. dupa discursul rsa/blk eu am introdud cartela in camul diablo2 am ajuns pe undeva in setup la log -on /log-off ,din acel moment scheda nu mai functioneaza ,nu este recunoscuta de nici un decoder.EU am cas3+ pot face verificare cu el sau sheda e arsa .prima data cind o puneam in cas3+ aparea ATR acum nimic .VOI CE ZICETI???
     
    #11
  13. nikos73
    Offline

    nikos73 Newbie

    Registriert:
    13. September 2010
    Beiträge:
    24
    Zustimmungen:
    3
    Punkte für Erfolge:
    0
    am scris un post si am postat 2 foto cu hss-5160na puteti sa va dati o parere despre ceeace eu am incercat sa prezint acolo ?
     
    #12
  14. emil1
    Offline

    emil1 Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    22. März 2009
    Beiträge:
    2.490
    Zustimmungen:
    2.587
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Re: CCcam-Akta

    In Cam daca o bagi cartela unde ii treci Bk si RSA fara astea nu merge
    Iar pentru atr sänt mai multe ,o datä merge de 2 ori nu , poate ai probleme cu com port , nu face contact bine sänt multe cauze
    Diablo cam oricum nu e stabil am si eu Wi-Fi cam si m-am lamurit de el
    Si eu am cas3 dar mai verific pe länga si nici la mine nu functioneaza din prima tot timpul
    Cel mai corect e sa probezi cu un rec. daca ai bune codurile cu oscam sau Sbox si citesti logurile


    La postul cu 5160 poate te ajuta userul pubicitate_gl vad ca e profesor
     
    #13
  15. nikos73
    Offline

    nikos73 Newbie

    Registriert:
    13. September 2010
    Beiträge:
    24
    Zustimmungen:
    3
    Punkte für Erfolge:
    0
    cartela mea cred ca este arsa dupa ce am puso pe diablo2 am ajuns pe undeva in setup la log -on /log-off ,din acel moment cartela nu mai functioneaza ,nu este recunoscuta de nici de hyunday .cind o puneam in cas3+ aparea ATR acum nimic trebuie sa o trimit acasa sa o shimbe
     
    #14
  16. emil1
    Offline

    emil1 Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    22. März 2009
    Beiträge:
    2.490
    Zustimmungen:
    2.587
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: CCcam-Akta

    Nu esti singurul , am mai citit ca arde cartele diablo2 si-au dat peste cap cu el
    Incearca sa o mai updatezi in recul original poate isi da drumul daca nu e arsa
    Trimite seria de card de pe pagina lor a lui digi cerele un up
     
    #15

Diese Seite empfehlen