1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

Apple lucrează la un iPhone low-cost

Dieses Thema im Forum "Rumänisch" wurde erstellt von SuperSonicXL, 11. Februar 2011.

 1. SuperSonicXL
  Offline

  SuperSonicXL Newbie

  Registriert:
  5. November 2010
  Beiträge:
  23
  Zustimmungen:
  35
  Punkte für Erfolge:
  13
  Apple lucrează la o versiune nouă de iPhone, care urmează să fie aruncată în luptă împotriva concurenţei care s-a dezvoltat puternic prin smartphone-uri mai ieftine pe bază de Google Android.
  O persoană care a văzut un prototip a spus că va fi mai ieftin şi mai mic decât iPhone 4, cel mai recent model al Apple.

  O persoană care a văzut un prototip a spus că va fi mai ieftin şi mai mic decât iPhone 4, cel mai recent model al Apple. Totodată, ar lipsi butonul Home. Sursa a refuzat să ofere mai multe detalii pentru că planurile nu au fost făcute publice de companie. Apple dezvoltă şi o tehnologie care face iPhone mai uşor de folosit pe mai multe reţele wireless, au mai anunţat două persoane, potrivit Bloomberg.

  Restul de info :

  Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?  Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?

   
  #1
  emil1, josef.13 und mateibasarab gefällt das.

Diese Seite empfehlen