1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

Alice-Router

Dieses Thema im Forum "Ostalo" wurde erstellt von Crni, 1. August 2010.

  1. Crni
    Offline

    Crni Hacker

    Registriert:
    20. August 2009
    Beiträge:
    327
    Zustimmungen:
    54
    Punkte für Erfolge:
    28
    Beruf:
    Arbeiter
    Ort:
    digital-eliteboard
    Pozdrav drustvo jedno pitanje dobio sam novi router od alice
    i kad je Dreambox ugasen duze vremena sto znaci 7-8 sati onda
    nece da se verbinda sa router
    a narocito recimo od veceras do sutra u podne ako ugasim receivu onda ne ide moram da router ugasim pa opet upalim i onda hoce i Dreambox
    ako netko zna nek se javi neznam gdje je problem
    jer ranije sa imao onaj stariji router i nikada nisam imao problema
    hvala unaprjed i pozz svima
     
    #1
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.708
    Zustimmungen:
    4.372
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    AW: Alice-Router

    zdravo...

    pogledaj dali tije upaljen DHCP u Ruteru..ili u Dremboxu..nece dati povuce IP...
     
    #2
    Crni gefällt das.
  4. Crni
    Offline

    Crni Hacker

    Registriert:
    20. August 2009
    Beiträge:
    327
    Zustimmungen:
    54
    Punkte für Erfolge:
    28
    Beruf:
    Arbeiter
    Ort:
    digital-eliteboard
    AW: Alice-Router

    Nije bio upaljen vidjecu od danas kako
    hvala murati
    pozzz
     
    #3
  5. Crni
    Offline

    Crni Hacker

    Registriert:
    20. August 2009
    Beiträge:
    327
    Zustimmungen:
    54
    Punkte für Erfolge:
    28
    Beruf:
    Arbeiter
    Ort:
    digital-eliteboard
    AW: Alice-Router

    Cao drustvo murati opet imam problem sa routom nije mi jasno ma svaki dan moram da ugsim routu i opet upalim receivu da bi povukla ip nije mi jaasno zasto dali je do dreamboxa ili route jer DHCP je ukljucen i tam i tam znaci preko noci kad je ugasena receiva onda sutra dan recimo u podne ukljucim nema sanse da ide st onecu ugasit routu 10 sec i ponovo upalit
    a kada onda to uradim nije problem mogu palit i gasit ne prekida
    e jest mi cudno zasto
    na dreambox imam gemini 2 5.1 firmware 2.8.4 ccam 2.1.4
     
    #4
  6. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.708
    Zustimmungen:
    4.372
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    AW: Alice-Router

    onda ces da uradis ovako...dodjeli u Ruteru jednu fixnu IP za Dreambox..
    i nju ces da upises u dreambox..a DHCp ces da izkljucis..probaj tako pa javi...
     
    #5
    Crni gefällt das.
  7. Crni
    Offline

    Crni Hacker

    Registriert:
    20. August 2009
    Beiträge:
    327
    Zustimmungen:
    54
    Punkte für Erfolge:
    28
    Beruf:
    Arbeiter
    Ort:
    digital-eliteboard
    AW: Alice-Router

    Ok Jaro hvala ti a htio sam jos da napisem da ovaj 3 puta u 24 sata se IP wecksel e tad prekine i nema sanse da krene dok router ne iskljucim i opet ukljucim
    a recimi jel DHSP samo u DM da iskljucim ili isto u router
    a tu novu iIP da upisem pod sekundere ip ili gdje nisam ti ja bas vjest sa ovim

    hvala i pozdrav
     
    Zuletzt bearbeitet: 16. August 2010
    #6
  8. goran333
    Offline

    goran333 Hacker

    Registriert:
    23. Februar 2009
    Beiträge:
    412
    Zustimmungen:
    460
    Punkte für Erfolge:
    63
    AW: Alice-Router

    @ crni

    ugasis dhcp i router i u dreambox !!!

    a u dreambox upises to fixnu ip adressu..


    cao
     
    #7
    Crni gefällt das.
  9. Crni
    Offline

    Crni Hacker

    Registriert:
    20. August 2009
    Beiträge:
    327
    Zustimmungen:
    54
    Punkte für Erfolge:
    28
    Beruf:
    Arbeiter
    Ort:
    digital-eliteboard
    AW: Alice-Router

    Ok gorane tako cu i uradit da pokusam pozz i hvala
     
    #8
  10. Crni
    Offline

    Crni Hacker

    Registriert:
    20. August 2009
    Beiträge:
    327
    Zustimmungen:
    54
    Punkte für Erfolge:
    28
    Beruf:
    Arbeiter
    Ort:
    digital-eliteboard
    AW: Alice-Router

    Cao drustvo da vam javim sve sam pokusao al nije htjelo uvijek sam morao da neustart router
    e onda sam pokusao na update imala je novija verzija i tako poslije novog
    firmware ne zeza super ide bez problema valjda je negdje greska bila e jest me namucila al ipak sam slucajno rjesio problem
    hvala vam na pomoci
    zivjeli
    pozz
     
    #9
  11. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.708
    Zustimmungen:
    4.372
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    AW: Alice-Router

    nema frke Druze..neka si ti rijesio svoj Problem...
     
    #10

Diese Seite empfehlen