Dies ist eine mobil optimierte Seite, die schnell lädt. Wenn Sie die Seite ohne Optimierung laden möchten, dann klicken Sie auf diesen Text.

upozorenje za korisnike total tv-a

AW: upozorenje za korisnike total tv-a

ti prevaranti se mora dobro paziti, hoce da izkoriste tu situaciju..

Server je i dalje u Sloveniji i tamo je glavni biro nisu tu nista menjali,to bi trebao neko pokrenuti oko karte i resivera

zar to ne vazi za rumuniji ,bugarsku,madjarsku..

nema to nista sa serverom zavisi gdje im je sjediste i tu su vezani a nas total je vezan uz srbiju(zakonski).
sad ima bnet ugovor sa totalom(prije toga je bilo drukcije) sto ne mjenja situaciju zato sto je hr izvan eu.
sad je pitanje za sloveniju kako su oni vezani ako imaju samo distributore onda zakon niko ne krsi, ako ima nesto kao bnet-total u sloveniji e onda bi se to moglo dat na sud!!!!

O cemu vi raspravljate, to vam je uzmi ili ostavi, niko nas ne prisiljava da gledamo TTV, i zato moramo igrati po njihovim pravilima...A koliko je meni poznato, a to sam cuo od coveka iz Sky Germany da nigde ne stoji u EU ta zakonska odredba po kojoj provajder ne sme da upari svoj ressiver i kartu, zato sto su to sve privatni provajderi i imaju pravo da se stite kako znaju i umeju, Rekao je da ce i Sky u buducnosti uparivati resivere i module sa kojima ce moci da se gleda na drugom resiveru ali nece moci da se snima program, i da ce nekako blokirati i cs, kako to misle da izvedu nisam se puno raspitivao ali tog tipa znam dugo radi u Media Marktu kao predstavnik od Sky, i da jedino programi nacionalne televizije za koje gradjani placaju predplatu moraju biti dostupni sirokim masama , i to na teritoriji te drzave radio difuzno , a ne preko satelita,...

E vala naso si koga ces pitati pa ti radnici sto rade u mediamarktu ( i u takvim slicnim ducanima) su toliku strucnjaci da neznaju 5 satelita nabrojati akamoli sta vise.

E vala naso si koga ces pitati pa ti radnici sto rade u mediamarktu ( i u takvim slicnim ducanima) su toliku strucnjaci da neznaju 5 satelita nabrojati akamoli sta vise.
Haha ta ti je dobra bez uvrede za druge

on je napiso da je radnik od sky, ali oni u Mediamarkt i Saturnu bas nemaju pojma dobro si reko neznaju pet satelita nabrojat. Bez vredjana nemislim nikok
uvrejdit

pozdrav

jel ikome radi total kartica koji su navodno platili velike novce da se rijesi? i koji su ovdje na forumu nudili linije !!! :emoticon-0113-sleep

radi jednom mom kolegi pink kompletan...dokle ce ne zna se,mozda ga zaboravili!

Re: AW: upozorenje za korisnike total tv-a

Total TV stavlja istu zastitu kao i DOLCE kod rumuna, posto su u istom NDS sistemu. Dolce od kada je stavio zastitu (koju ju je preuzeo od BOOM TV, kada ga je kupio) vise neide nego u njihove risivere. Mnogi kazu da je DOLCE kao razbijen i da radi u sharingu, ja na zalost neverujem, jer svi koji su se hvalili kada sam im trazio jednu liniju da se uverim, niko ne daje, cute kao zaliveni.

jutros sam uradio update kartice pošto mi je po datumu trajala do 20.5 i 23.5 i pretala je da radi nakon update-a ponovo rade kanali

AW: Re: AW: upozorenje za korisnike total tv-a

znaci ovde treba da se preispita demografija :emoticon-0105-wink:, vinkla suprotnoj kateti kruga da se pronadje :emoticon-0112-wonde i onda mozda :JC_hmmm: dodjemo do voljenog cilja :emoticon-0138-think kada zavrsimo domaci zadak pricacemo o resenju :emoticon-0184-tmi:

Für die Nutzung dieser Website sind Cookies erforderlich. Du musst diese akzeptieren, um die Website weiter nutzen zu können. Erfahre mehr…