Dies ist eine mobil optimierte Seite, die schnell lädt. Wenn Sie die Seite ohne Optimierung laden möchten, dann klicken Sie auf diesen Text.

upozorenje za korisnike total tv-a

AW: upozorenje za korisnike total tv-a

ja nerazumem to bas , recite kako moguce na SKY ITA i GERda radi sharing kako treba, to su mocne koncerne , a ovi sa Total tv nas zajeba.. kako hoce.
to stvarno nije mi jasno...

pa to znaci da moram da kupim sad Orginalni Resiver ili sta ??
molim vas objasnite kako stvari stoje.

Halo Drustvo
I Jasam dobivo od mog Kolege Total TF i sinoc je prestalo da radi ali sam ustanovio da ipak rade neki programi jos. Dali je to ista situacije kao sa digijem kada su sve program po program skidali ili je moguce da ovi dalje ostanu da rade.Pozdrav i nadam se da ce se nac neko realno resenje za ovaj problem.

opet te 3000 evra ljudi sta je sa vama?

da nece sto je isto bilo sa talijanima cekat dva mjeseca i da izadje fiksni CCcam koji bi mogo citat total kartice

Stvar je u zakonu. U EU postoji zakon koji stiti korisnike i prodavci ne smeju naterati kupca da za svaki kupljeni paket -karticu (SKY IT. , SKY DE......) kupuje drugi resiver. U Srbiji takav zakon ne postoji i Total TV + Pink su to iskoristili te vezali karticu za resiver. Pink je do pre par meseci imao server u Sloveniji te ga je povukao u Srbiju bas zbog zakona EU. Inace da je to dozvoljeno u EU , znas kada bi gledali placene pakete preko DB i cs-a :emoticon-0136-giggl

Da se i ja umesam!!!!!
Kako stvari stoje za sada total mislim da se vezao za svoje resivere!
Moje misljenje je da bi mozda trebala jedna dopuna u enigmi i opcija za manuelno ubacivanje id broja i mozda jedan poboljsani cccam ili neki drugi cam.....Dobro bi bilo kada bi nasi mozgovi (Hakeri)se malo vise pozabavili problemom sto pre.....
Da se to desilo sky-u odavno bi vec nesto preduzeli!!!!!!!
I po Forumima ne moze se nesto vise znati jer normalno je da su i ljudi sa totala u svim forumima.......

nije niko rekao da neradi vec samo ga nece svako da ima vise..
jer ovde nije samo u Emulatoru Problem..ima vise toga..
sto se treba da odradi..

nije niko rekao da neradi vec samo ga nece svako da ima vise..
jer ovde nije samo u Emulatoru Problem..ima vise toga..
sto se treba da odradi..

Sta to znaci
1.nece ga oni imat sto su stavili karticu u reciver ili
2.samo ako nekog znas ili
3.ako se dobro plati ili
4.nesto drugo???

pa nece vise da radi u smrago i Dm800 ili preradzeni DM500..i daga svaki
Seljak nudi po 5€ mjesecno

ja mislim da si najblizi odgovoru pod tackom 3.

To da ce imati resenja za pare ne sumnjam samo me zanima koliko cemo na to cekati.
Murati kaze da vec ima resenje...nisam bas siguran ali neka je tako.
Ako ima to resenje mene bi bas zanimalo samo da se ne redi o cifri 3000€...
ebiga nisam toliko bogat
Sasvim je normalno da se sve mora platiti.
Ako neko zeli Digi pokrenuti sasvim dobro zna da to kosta.
Tako ide za jos neke pakete samo da ih ne nabrajam.

Pa ljudi sto pravite paniku za ttv i sto tako bitno rjesenje nekima ?? Da neki nemaju od toga nesto $$$$$$$ nebi takvu paniku terali! Sta sad fali da stavis kartu u njihov box pa da gledas,,,jeb,,,ga ce doci vrjeme da opste se vise nec moc gledat nista preko cs jer dugo vec to traje i zaraduju neki lovu na to i pored toga sve javno pisu po forumu!!
Imaju i oni nekog sto cita po foromu!!
Pozz

Sada se namece pitanje dali ubaciti karticu u orig. box ili ne
Neko kaze ne ubacivati,neko kaze ubaciti i tako u krug.
Nije problem ubaciti karticu u original resiver ali mi ti lepo reci kako skenirati na toj kanti vise kanala.
Ogranicen si i to je tako.
Bez obzira sta kazu ja moju karticu ubacujem u original box.
Pa cu dva boxa imati ispred sebe.

cao drustvo tacno je da su neki uspjeli da opet pokrenu ttv za cs
evo zasto kazem moj rodjak zivi u frankfurtu i preko satelitske gleda ttv kaze nije ni kod njega islo prije par sedmica pa proradilo ima vec nekoliko dana a on ima line od jednog turcina ima radnju -sat opreme- u frankfurtu to je tacno jer sam ja licno sa njim pricao danas
e sad kako su to uspjeli pojma nemam

evo citam na drzgom jednom forumu,neki novi poljak se pojavio koji navodno za 300 eura pravi total!resiver ostaje kod njega i tebi salje 2 n linije!trista evra unapred i 1000 evra za n liniju unapred da uplati!covek poslao,uplatio...i nema vise niti boxa,niti para niti tih linija!pazite svi dobro kome saljete resivere i uplacujete!javice se sada i mnogi prevaranti!

Für die Nutzung dieser Website sind Cookies erforderlich. Du musst diese akzeptieren, um die Website weiter nutzen zu können. Erfahre mehr…