Czy ktos ma pojecie jak tam wejsc zeby to otworzyc.Takich stron jest duzo.Jak tam wchodze to wyskakuje to. Przepraszamy, ze względu na ograniczenia licencyjne nie możemy wyświetlic tego video w Twoim kraju. Obecnie ten film jest dostępny tylko na terenie Polski.Podalem juz polskie proxy i tez nie dziala.Mam tu taka strone
Sie müssen registriert sein, um Links zu sehen.
.
Albo np. Ipla tam tez sa videa tylko na terenie Polski.
Moze masz racje.Ja juz probowalem ale nie wszystko idzie.Albo nie mialem odpowiedniego proxy.Ale jak wchodze na strone jakie moje ip to pokazuje ze z polski.
Dzieki na razie.Chyba ze ty masz dobra strone z polskimi proxy to bys mi mogl podac?
niestety nie mam , i nawet nie uzywam TV z neta bo mam wszystkie polskie programy z sat , a jest w czym wybierac i do tego brak czasu zeby wszystko ogladac
niestety nie mam , i nawet nie uzywam TV z neta bo mam wszystkie polskie programy z sat , a jest w czym wybierac i do tego brak czasu zeby wszystko ogladac
ne tylko na Hotbirdzie.
TV Polonia, Historia , Info i pare innych mniej waznych leca na Astra. Ale lepiej abys mial Talerz z dwoma LNB do ogladania tagze i Hotbirda.
TVN player dziala tez zagranica
wystarczy do Firefox'a zainstalowac Addon "Modify Headers"
w Einstellungen (opcje)ma tak wygladac
w Value 83.11.xx.xx dowolne liczby
TVN player dziala tez zagranica
wystarczy do Firefox'a zainstalowac Addon "Modify Headers"
w Einstellungen (opcje)ma tak wygladac
w Value 83.11.xx.xx dowolne liczby