navodno u jesen ce biti mozda za sat. jbg za ove informacije je @borko prvi sto postuje izgleda da je zaglavio negde. a ovog puta trebace nam kolega @honda za prevod posto sam slab sa slovenskim :emoticon-0109-kiss:
PINK TV COMPANY na dodatni frekvenci EUTELSATA. Avtor teksta: Vito Plavčak, 11.5.2013. ob 14:49
Družba PINK TV COMPANY je pričela tudi z oddajanjem v MPEG 4 tehnologiji na vroči balkanski ptici, satelitu EUTELSAT 16A , na 16. st. vzhodno.
Zaenkrat bodo oddajali le v sistemu IRDETO za potrebe kabelskih operaterjev, v jeseni pa najverjetneje tudi za lastnike satelitskih sprejemnikov po Evropi.
Du musst angemeldet sein, um Bilder zu sehen.
Tako na frekvenci 11151 GHz ver. SR 13268 FEC 2/3 DVB-S2/8PSK MPEG 4 oddaja 17 programov družbe PINK TV COMPANY :
Pink Folk 2 je zaenkrat nekodiran.
Pink 3
Pink Action 2
Pink Action 3
Pink Movies 2
Pink Movies 3
Pink Reality
Pink Premium
Pink Soap
Pink World
Pink Zabava
Pink Music 2
Pink Music 3
Pink Live
Pink Folk 2
Pink Nostalgia
Pink and Roll
Pink Fashion
navodno u jesen ce biti mozda za sat. jbg za ove informacije je @borko prvi sto postuje izgleda da je zaglavio negde. a ovog puta trebace nam kolega @honda za prevod posto sam slab sa slovenskim :emoticon-0109-kiss:
PINK TV COMPANY na dodatni frekvenci EUTELSATA. Avtor teksta: Vito Plavčak, 11.5.2013. ob 14:49
Družba PINK TV COMPANY je pričela tudi z oddajanjem v MPEG 4 tehnologiji na vroči balkanski ptici, satelitu EUTELSAT 16A , na 16. st. vzhodno.
Zaenkrat bodo oddajali le v sistemu IRDETO za potrebe kabelskih operaterjev, v jeseni pa najverjetneje tudi za lastnike satelitskih sprejemnikov po Evropi.
Du musst angemeldet sein, um Bilder zu sehen.
Tako na frekvenci 11151 GHz ver. SR 13268 FEC 2/3 DVB-S2/8PSK MPEG 4 oddaja 17 programov družbe PINK TV COMPANY :
Pink Folk 2 je zaenkrat nekodiran.
Pink 3
Pink Action 2
Pink Action 3
Pink Movies 2
Pink Movies 3
Pink Reality
Pink Premium
Pink Soap
Pink World
Pink Zabava
Pink Music 2
Pink Music 3
Pink Live
Pink Folk 2
Pink Nostalgia
Pink and Roll
Pink Fashion
Ljudi sto ne pisete u kom ste gradu ? Drzavi da i mi ostali znamo dali mozemo do signala.
@Slicuga
Kod mene na T90 8 db signal jacina i nista ne trza.
Podesite antene malo bolje.
Jel ti to u Nemackoj imas signal 8 db ???