AW: IPTV Server ayarlamak
Buraya yaziyorum herkes okusun belki lazim olur.
VDSL Telekom üzerine yayin yapmak isteyenler VLC veya FFMPEG kullanabilirler
Yeni Kabel kullanicilarda mecburen FFMPEG kullanmalari gerekiyor cünkü IP6v üzerinden calisiyor yeni hatlar. Eski Müsterilerde IP4v kullanildigi icin VLC ve FFMPEG kullanabilirler.
En azindan 1MBit Upload gerekiyor. 10MBit Uploadu olanlar cok güzel sekilde yayin yapabilirler. 1MBit Upload yapiyorsaniz karsi tarafdaki kullanicida 1MBit Download yapacak yani 1MBit Uploadlari olan arkadaslar sadece 1 kisiyle yayini paylasabilecekler. Bu nedenle eger fazla kisiye dagitim yapilacaksa ozaman hetzner.de veya ovh.de sundugu VPS/VDS sunucusu alip o sekilde dagitabilirsiniz. Para yapmak isteyen saglam bir Dedicated(Root) sunucusu almasi gerekiyor. Kullaniciya göre tabi Hat hizi yüksek olmasi gerekiyor.
Görüntüyü almak icin:
Digitürk Uydu alicilarinin görüntüsünü almak icin
Sie müssen registriert sein, um Links zu sehen.
Capturer veya buna benzer kart/kutu kullanmasi gerekiyor. Paylasdigim karti forumdan bi arkadasa kurmusdum ve sorunsuz sekilde calisdi.
Enigma2 Cihazlarda mesela VU+, Gigablue vs. burda openwebif Paneline baglanip kanalin IP adresini almaniz yeterli olucaktir. Ag Baglanti üzerinden görüntüyü aktarabilirsiniz
Sie müssen registriert sein, um Links zu sehen.
anlatima göre yayini Bilgisayar üzerinden dagitabilirsiniz.
Bilgisayarsiz dagitim yapmak istiyorsaniz "Slingbox" deneyebilirsiniz.
Yardim gerekirse bana haber verin Teamviewer üzerinden herseyi kurabilirim