Dies ist eine mobil optimierte Seite, die schnell lädt. Wenn Sie die Seite ohne Optimierung laden möchten, dann klicken Sie auf diesen Text.

Hier kommt alles rein was Pink gamma cards etc betrifft!

AW: Hier kommt alles rein was Pink gamma cards etc betrifft!

zdravo Murati. Gamma problem ATR 3b b2 11 00 10 80 00 02 pokaze nista ne ide .hvala

zdravo Murati. Gamma problem ATR 3b b2 11 00 10 80 00 02 pokaze nista ne ide .hvala

Zdravo zubi....

ako ti pokaze ATR onda je Karta u redu...sta i kako si Probao da Pises na Kartu???

pozdrav Murati!Gamma ATR pokaze kada ubacim u Cas3 i ne moze vise dase progr...Hala!

Koji si file probao da pises ??? i napisi mi tacno kako si pokusao Kartu da Pises...mozda grijesis u koracima...

zdravo Murati prvo puno hvala za pomoc,jasam radio kao uvjek cas3 programer za Gammu mit ok onda file Nova od 20 09 2009 ito sve normalno isao kao uvjek,to radim vec godinu ali sada vise nista nemogu pisem valda blokirano.POZDRAV!

Pregledaj Kablove sve,i vidi dali si na tacnom COM Portu,znaci COM 1 ti treba.dali kartu pises preko Serial ili samo preko USB....

Hallo Murati kartu pisem preko USB bez serial kao ipre cao i Hvala!

Hallo Murati kartu pisem preko USB bez serial kao ipre cao i Hvala!

E sad je Probaj preko Serial,mozda ti preko USB nije nesto uredu...pokusaj jos to,ako nista onda Kanta sa njom...

AW: Diese Receiver laufen mit der Gamma card

zdravo Murati hteo da kupim gammacard samo neznam dalise isplati ima neke promene sam cuo!

AW: Diese Receiver laufen mit der Gamma card

Zdravo zubi...

Nebi ti vise preporucio da uzimas tu Gammu,neisplati se vise....

Halo Murati znaci da se ne isplati Gama vise jer jedan mi probi glavu hoce gama a jamu govorim da uskoro to nece vise funkcijonat a on mi ne veruje. Pozdrav

Zdravo Topi...

Da to je tacno,neisplati se vise...jer je negdje i Logicki da nece da radi...

jer Pink nece vise da bude u Irdeto a sama Gamma je Irdeto...

REzubi

zdravo zubi,vidim pisao si mi tamo po profilu,mogao si i ovde da pitas,ja sam hteo da ti posaljem pn ali kod tebe to neide nesto pa cu ti odgovoriti ovde na tvoje pitanje"da li pink prelazi na NDS",da,tacno je,vec su poceli da kome istice ugovor salju mu novu NDS kartu i totalov resiver,i po novom pretplata na godinu dana za pink kanale iznosi 144 €

hallo

wollte mal fragen ob pink noch mit der g***a offen ist?

schon mal danke