Dies ist eine mobil optimierte Seite, die schnell lädt. Wenn Sie die Seite ohne Optimierung laden möchten, dann klicken Sie auf diesen Text.

Hier kommt alles rein was Pink gamma cards etc betrifft!

AW: Hier kommt alles rein was Pink gamma cards etc betrifft!

Nema Problema Jarane,kad nabavis javise...za Prenos Utakmice imas ovde vidi ....

jel ide ovaj pink folk,ja sam ga skenirao i pojavio se u novim kanalima ali nemogu da gledam,nema slika...

jel ide ovaj pink folk,ja sam ga skenirao i pojavio se u novim kanalima ali nemogu da gledam,nema slika...

hallo

nasao sam ga isto, ali nereadi jos. cekaj malo jos dok promenu karte. tada ce biti fta do novembra. hehe
si dobio ono sto si me pitao na pn.

pozdrav

a jesam,zaboravih da se zahvalim...

Ca svima ja sam ovde na forumu nov hte bih da pitam koristim astru-hotbird i w2 satelit postoji li neka sansa za pink ili tv total da se gleda ili nemacki skay MOLIM ZA ODGOVOR Hvala

Zdravo Jarane i dobro nam dosao........za Pink postoji jos malo Vremena da ide preko Gama Karte..ovo ostalo samo preko CSa...

kako malo vremena sa gama kartom sta mi sve treba za CS i gde mogu nabaviti

@ ludi milojko

ako mislis na Pink Folk taj program radi !!!!
i MTI

pozdrav

Pozdrav

evo sta mi se desi, istice mi pink oko 10 oktombra placam ga vec od pocetka, dobiao sam svake godine pismo i uplatnicu, evo u petak dodje mi Paket i pismo da vratimm Pink kartu, paket nisam otvorijo ali kako sam procitao pismo hoce sada 144€ i da vratim staru kartu u Paketu izgleda da ima neki Receiver Sta da Radim pricajte Kako cu bez Karte dali da vratim to ili sta da radim

Zdravo...

Tu nema sta,ako hoces dalje da Pink gledas onda ces morati to da uzmes,jer do kraja Oktobra je svakako kraj sa Irdeto karticama,svi ostali Abonentni ce takodze da dobiju novi Resiver i NDS Kartu..

pa ko voli neka izvoli...

ciao Murati! trebami pomoc Gamma : juce sam napravio update Nova od 21.09.2009 sa cas3. sad pise ATR 3B B2 11 00 10 80 00 02 ! Hvala unapred.

cao svima
Dali je kome poznato radili jos ART( arabeska) na 7° w sa gama kartom?