Dies ist eine mobil optimierte Seite, die schnell lädt. Wenn Sie die Seite ohne Optimierung laden möchten, dann klicken Sie auf diesen Text.

Hier kommt alles rein was Pink gamma cards etc betrifft!

AW: Hier kommt alles rein was Pink gamma cards etc betrifft!

Zdravo Murati,

hteo sam da kupim jos jedan resiver sa kojim bih mogao da gledam DIGI TV i Pink sa gamma karticom. Negde sam procitao u forumu da to moze sa OCTAGOn SF 318. Mozes li mi reci da li je to tacno. Hvala u napred

Zdravo bobane,da dobro si procitao to je moguce sa tim Resiverom,ako uzmes taj resiver i gammu kartu ja vise opeta ovde,pa cemo to da sredimo..

pozdrav murati

Hvala Murati, cucemo se.

Veliki Pozdrav.

A da dobio sam Gamma kartu krajem januara za sadasnji resiver Nanox 9600 od momka sa tvojom preporukom. Sve je islo bez problema. Video sam da je izasao neki update za Pink Plus, a posto nemam trenutno signala na Eutelsat-u ( Lnb pokvaren ) mozes li mi reci da li moram da Kartu update- ujem.

Jos jednom havala najlepse.

nemas Potrebe za tvoj resiver,toje samo za neke resivere koji nerade Autorizacuju Karte pa je ovaj Updat...

HALLO pre mesec dana sam kupio GAMMACARD ,za dva sata sam uspeo da ubacim KEYEVE .Juce sam dobio jos dve probao sam nekoliko stotina puta da ubacim KEYEVE bez uspeha uvek pise ,,NOT CLEANED. CARD HAS NO ART ;; Molim za pomoc

Zdravo,gdje si uzeo Kartu napisi samo Ime bez linka,kako si probao Kartu da programiras,sa kojim Programerom,dali si sve kablove prikljucio,i dali si Kartu gurnuo da kraja u Programer????

caoooo.prvo hvala za kontakt .. karte su kupljene od ,,,smardcard store, koristim programer ,,smard bee 3,579mhz ,, gammaloader 1,1 i 1,0 , pink update od 23 08 2008 i 17 11 2008 .kablove jedan na USB drugi rs 232 .I na zalost sad nesto nece .... hvala jos jednom caoooo

ufff kud bas otog da narucis,nepricase bas dobro za njega,ali nema veze,znaci ovako Karta je radila do od jednom nece vise,sad tije jedina mogucnost da isprobas jos ovo,pogledaj anhang dole,radi tacno po ovoj Anleitung mozda i napravis ponovo ATR,,,,

hajde pa javi dali si sta napravio

a, ne ona od pre mesec dana radi super a juce sam dobio jos dve koje ne mogu da programiram

e toje onda druga prica,ako postoji mogucnost da tu Kartu vratis bilo bi naj bolje,mnogi se zale da dobijaju Karte bez ATR ili uopste pogresne...

do sad sam probao malopre sam poslao poruku da ako ne uspem za vikend vracam karte u ponedeljak ako moze ..jos nesto otvorio sam jos neke programe kao ,,sataid loader ili gamaloader v2,5,,,neznam da li da probam sa njima ,ali sutra sad sam gotov propao psihicki , koliko je to pametno , molim za savet VELIKO HVALA

ova dva navedena Loadera od tebe su namjenjeni samo stavljanje OS datei na Gammu ane za ubacivanje Kljuceva,ako postoji mogucnost samo vratiti,Karta kebab i Gamma su indeticne posto sad ova kebab neradi vise
mnigi Card Shopovi salju kebab da bih prodali,mozda je to i kod tebe Slucaj..

hvala .....ovi iz schopa ne odgovaraju na meil samo ja cu ako ne uspem njima to uz jedno detaljno pismo u ponedeljak nazad .....sta mislis da se treba jos muciti uvek isto ,,,not cleaned. card has no ART;;

to samo nazad nije Karta uredu,i neka ti posalju drugu...

javicu dalji tok dogadjaja kad se zavrsi ova prica hvala na svemu pisacemo caooooo....