T tbch2002 Ist gelegentlich hier Registriert 11. Juni 2009 Beiträge 66 Reaktionspunkte 3 Punkte 28 Ort Rheinland 11. August 2011 #1 Merhaba Arkadaslar, benim bir kac sorum DT ilgili. Simdi DT yapsam bana I2 Karti geliyor, yanina Receiver ala biliyorum hangi Receiverleri veriyor DT yanina? Verdikleri Receiverlerde Ethernet baglantisi varmi? Belki o receiverlere özel Firmware vardir cs yapmak icin? Olamazmi?
Merhaba Arkadaslar, benim bir kac sorum DT ilgili. Simdi DT yapsam bana I2 Karti geliyor, yanina Receiver ala biliyorum hangi Receiverleri veriyor DT yanina? Verdikleri Receiverlerde Ethernet baglantisi varmi? Belki o receiverlere özel Firmware vardir cs yapmak icin? Olamazmi?
P proto Ist oft hier Registriert 13. November 2008 Beiträge 123 Reaktionspunkte 22 Punkte 38 11. August 2011 #2 AW: DT Receiver Suan I2 karti ile birsey yapilmiyor belki ilerlerde birseyler cikar ortaya. Ama orjinal kutu ile hic bir sey yapamazsin LAN baglantisi olsa bile! Eger CI+ özeligi olan Flat TV veya receiver varsa elinde ozaman DT den modul ile kart (30€) isteyebilirsin. slm
AW: DT Receiver Suan I2 karti ile birsey yapilmiyor belki ilerlerde birseyler cikar ortaya. Ama orjinal kutu ile hic bir sey yapamazsin LAN baglantisi olsa bile! Eger CI+ özeligi olan Flat TV veya receiver varsa elinde ozaman DT den modul ile kart (30€) isteyebilirsin. slm
T tosun1 Ist gelegentlich hier Premium Registriert 5. Juli 2010 Beiträge 41 Reaktionspunkte 13 Punkte 28 22. August 2011 #3 AW: DT Receiver uyduruk bir receiver veriyorlar