D didi36 Newbie Registriert 1. März 2009 Beiträge 11 Reaktionspunkte 1 Punkte 3 14. Oktober 2010 #1 Merhaba bende Dsmart modülü var ve kartim bu modül ile iyi calisiyor. Yanliz evdeki diger receiverlere paylasim yapamiyorum. Acaba kart cam modülün icinde olunca, paylasim mümkün degilmi?
Merhaba bende Dsmart modülü var ve kartim bu modül ile iyi calisiyor. Yanliz evdeki diger receiverlere paylasim yapamiyorum. Acaba kart cam modülün icinde olunca, paylasim mümkün degilmi?
I imranli Ist oft hier Registriert 6. September 2009 Beiträge 193 Reaktionspunkte 21 Punkte 18 Ort Solingen 17. Oktober 2010 #2 AW: Dsmart modül cam modül den paylasim yapamiyorsun arkadasim,... ilaki paylasmak istiyorsan mödülden cikartip rastart yaptirip paylasa bilirsin,... ama o sekilde takilmalar oluyor her restart yaptiginda.
AW: Dsmart modül cam modül den paylasim yapamiyorsun arkadasim,... ilaki paylasmak istiyorsan mödülden cikartip rastart yaptirip paylasa bilirsin,... ama o sekilde takilmalar oluyor her restart yaptiginda.