Dies ist eine mobil optimierte Seite, die schnell lädt. Wenn Sie die Seite ohne Optimierung laden möchten, dann klicken Sie auf diesen Text.

dreambox dm 800 netzwerk konfiguration?? hilfe

AW: dreambox dm 800 netzwerk konfiguration?? hilfe

pa ja imam D-Link Dir 635 i ako su identicni ruteri ides na Erweiterungen>portweiterleitung>pa upises svoje podatke i trebalo bi da funkcionise

pogledaj sliku
Du musst angemeldet sein, um Bilder zu sehen.

to sam i radio ceo dan,nece pa nece...

nasao sam ovo ovde kod nas,Video kako se Dm800 flashuje..

[nomedia]http://www.youtube.com/watch?v=ev5eLSFquJ0[/nomedia]

hvala murati ali sam vec stavio enigma i cccam sad mi ostaje samo jos da rjesim ovaj problem sa modemom a oko tog se vec informisem na drugom forumu pa ce mo vidit hoculi ista uspjeti

sad sam stavio port 80 i naso me je ali kad stavim neki drugi port nemoze da me pronadje a port 80 je za HTTP ili ne???

sad sam stavio port 80 i naso me je ali kad stavim neki drugi port nemoze da me pronadje a port 80 je za HTTP ili ne???

Da toje Tacno,ako si u mogucnosti da napravis Umleitung nap.. u 55555,stop znaci da ides ovako

55555 preko 80 pnda 80 55555 tako dati bude 55555 öffetnliches Port a ne 80 nap...

murati evo uspjeo sam da spojim linksys sa modemom ali i kad na linksysu pustim port ono ga opet nepusti i ako pustim port 80 na linksysu ono nece izgleda da se mora otvorit port direktno preko alica :fie: mozda da otvorim ovde negdje novi thread da vidim dali iko ima alice modem i kako su oni otvorili port?? sta ti kazes

Mozes nije Problem :emoticon-0150-hands

Für die Nutzung dieser Website sind Cookies erforderlich. Du musst diese akzeptieren, um die Website weiter nutzen zu können. Erfahre mehr…