evo i kod mene danas problemi sa portom,komsija kupio Dlink Dir-310 router i suvise je lepo sve krenulo,znao sam da negde mora da zakoci,i kod porta ni makac, nemozemo da otvorimo nikako,probao sam i sa onim programom sto si zakacio kolega misko,ali nista,hajde neko ko ima dlink ili ko zna kako i sta treba sa njime da se otvori port da nam pomogne,imate pivo kad se vidimo...
AW: dreambox dm 800 netzwerk konfiguration?? hilfe
hvala murati ali sam vec stavio enigma i cccam sad mi ostaje samo jos da rjesim ovaj problem sa modemom a oko tog se vec informisem na drugom forumu pa ce mo vidit hoculi ista uspjeti
AW: dreambox dm 800 netzwerk konfiguration?? hilfe
murati evo uspjeo sam da spojim linksys sa modemom ali i kad na linksysu pustim port ono ga opet nepusti i ako pustim port 80 na linksysu ono nece izgleda da se mora otvorit port direktno preko alica :fie: mozda da otvorim ovde negdje novi thread da vidim dali iko ima alice modem i kako su oni otvorili port?? sta ti kazes
murati evo uspjeo sam da spojim linksys sa modemom ali i kad na linksysu pustim port ono ga opet nepusti i ako pustim port 80 na linksysu ono nece izgleda da se mora otvorit port direktno preko alica :fie: mozda da otvorim ovde negdje novi thread da vidim dali iko ima alice modem i kako su oni otvorili port?? sta ti kazes