Dies ist eine mobil optimierte Seite, die schnell lädt. Wenn Sie die Seite ohne Optimierung laden möchten, dann klicken Sie auf diesen Text.

Discovery Science HD zadebiutuje w Polsce

Nobody is reading this thread right now.
Lösungen
9
Kolejny kanał z portfolio Discovery Networks CEEMEA w Polsce będzie dostępny w wysokiej rozdzielczości. Dodanie Discovery Science HD do swojej oferty zapowiedziała sieć kablowa Elsat. Kanał ma pojawić się w pakietach operatora w styczniu 2015 roku. Na razie nie wiadomo, gdzie jeszcze stacja będzie dostępna. Dodajmy, iż Discovery Science to obok Discovery Historia jedyne kanały w portfolio nadawcy, które nie mają na naszym rynku swoich odpowiedników w HD. Przypomnijmy, iż nadawca planował, by całe jego portfolio w Polsce było nadawane w wysokiej rozdzielczości do końca 2014 roku. Discovery Science to kanał prezentujący filmy dokumentalne. Stacja w standardowej rozdzielczości dostępna jest w pakietach platform satelitarnych Cyfrowy Polsat, nc+ i Orange TV oraz wybranych sieci kablowych i IPTV. Kanał na polskim rynku jest obecny od 1999 roku (początkowo jako Discovery Sci-Trek).
W portfolio Discovery w Polsce znajdziemy obecnie takie kanały jak: Discovery Channel (Discovery Channel HD), TLC (TLC HD), ID (ID HD), Discovery Historia, Discovery Turbo Xtra (Discovery Turbo Xtra HD), Discovery Science, Animal Planet, Animal Planet HD, Eurosport (Eurosport HD) i Eurosport 2 (Eurosport 2 HD).
źródło: satkurier.pl

AW: Discovery Science HD zadebiutuje w Polsce

no to stoi wiecej jak 100% fest , dlatego wziolem tez umowe na 24 miesiace , i wiem ze mi tera ceny nie podniosom , potem z abonametu cos sie wywali , cos dolozy i znowu dopasuje cene na nastepne 24 miesiace

@czutok o ile zaplaciles z gory za caly okres umowy i to masz w umowie, ja kiedys musialem doplacic po takiej nieznacznej podwyzce (jeszcze stare czasy cyfra+)

wlasnie ze nie , umowa zostala zawarta i zaplacona , nikt ci nie moze twojej umowy podwyzszyc jezeli dokladajom jakies nowe programy , dopiero przy nastepnej zmianie bedziesz musial extra za nowosci doplacic , wiec nastepne przedluzenie juz nie bedzie 150 tylko powiedzmy 160zl
a odlaczyc mi tych nowych programuw nie moga , skoro mam komplet full i te nowe programy nalezom do paczki full

znam tom zabawe od paru lat , nawet jak mialem cyfre+ i n-ke to lecialo taksamo , a mam to badziewie juz dobrych pare lat

cyfre oddalem jakies 2 lata temu jak sie polaczyli w NC+ , i z tego co widze dobrze zrobilem , bo stare karty cyfry zaczynajom kastrowac

z kastracja kart bylo to zapowiadane od dawna nic nie poradzisz, taka ciagla zabawa w kotka i myszke

Für die Nutzung dieser Website sind Cookies erforderlich. Du musst diese akzeptieren, um die Website weiter nutzen zu können. Erfahre mehr…