S Saxon Lassiter Ist oft hier Registriert 13. Juli 2008 Beiträge 170 Reaktionspunkte 46 Punkte 270 Ort BRD 6. Juni 2009 #16 AW: De unde veniti din romania? Vin din Ardeal din Localitatea Apold.Si Sind plecat de 23 de ani din Romania Mfg Saxon Lassiter Zuletzt bearbeitet: 19. Juni 2009
AW: De unde veniti din romania? Vin din Ardeal din Localitatea Apold.Si Sind plecat de 23 de ani din Romania Mfg Saxon Lassiter
L lau Ist oft hier Registriert 9. April 2009 Beiträge 122 Reaktionspunkte 14 Punkte 260 Ort N (D)- (ex Timisoara ) 6. Juni 2009 #17 AW: De unde veniti din romania? Pina in sept.1989 Timisoara.De vre-o 15 ani in Nbg.
E emil1 Boardveteran Registriert 22. März 2009 Beiträge 2.409 Reaktionspunkte 2.585 Punkte 1.995 6. Juni 2009 #18 AW: De unde veniti din romania? Lau ; Saxon Lassiter Un calduros bun venit :hell
Z zepanone Newbie Registriert 5. Juni 2009 Beiträge 2 Reaktionspunkte 0 Punkte 226 6. Juni 2009 #19 IASI de cam 20 de ani in grecia (creta)
OP OP M max4you Ist oft hier Registriert 29. November 2008 Beiträge 139 Reaktionspunkte 25 Punkte 270 6. Juni 2009 #20 AW: Re: De unde veniti din romania? Salut Zepanone! Ce-as face si eu o baie acolo!
Z zepanone Newbie Registriert 5. Juni 2009 Beiträge 2 Reaktionspunkte 0 Punkte 226 6. Juni 2009 #21 da e chiar faina apa,calduta acum merge .... .dar poate vii in vacanta de ce nu
P Peace-Man Ist gelegentlich hier Registriert 5. Juni 2009 Beiträge 65 Reaktionspunkte 5 Punkte 250 6. Juni 2009 #22 AW: Re: De unde veniti din romania? zepanone schrieb: da e chiar faina apa,calduta acum merge .... .dar poate vii in vacanta de ce nu Zum Vergrößern anklicken.... ce ar fi sa nespui de unde vi.:dance3:
AW: Re: De unde veniti din romania? zepanone schrieb: da e chiar faina apa,calduta acum merge .... .dar poate vii in vacanta de ce nu Zum Vergrößern anklicken.... ce ar fi sa nespui de unde vi.:dance3:
E emil1 Boardveteran Registriert 22. März 2009 Beiträge 2.409 Reaktionspunkte 2.585 Punkte 1.995 6. Juni 2009 #23 AW: Re: De unde veniti din romania? zepanone schrieb: IASI de cam 20 de ani in grecia (creta) Zum Vergrößern anklicken.... Bine ai venit Grecule:dfingers:
AW: Re: De unde veniti din romania? zepanone schrieb: IASI de cam 20 de ani in grecia (creta) Zum Vergrößern anklicken.... Bine ai venit Grecule:dfingers:
H hamax Ist gelegentlich hier Registriert 24. Mai 2009 Beiträge 66 Reaktionspunkte 11 Punkte 250 Ort zu Hause 6. Juni 2009 #24 AW: De unde veniti din romania? Bun venit în coltul Romîn la toti care au gãsit aici si care mã cunosc si din alte Borduri. :smoke: Eu sunt din Sibiu si din anu 1973 in Germania.
AW: De unde veniti din romania? Bun venit în coltul Romîn la toti care au gãsit aici si care mã cunosc si din alte Borduri. :smoke: Eu sunt din Sibiu si din anu 1973 in Germania.
P Peace-Man Ist gelegentlich hier Registriert 5. Juni 2009 Beiträge 65 Reaktionspunkte 5 Punkte 250 6. Juni 2009 #25 AW: De unde veniti din romania? hamax schrieb: Bun venit în coltul Romîn la toti care au gãsit aici si care mã cunosc si din alte Borduri. :smoke: Eu sunt din Sibiu si din anu 1973 in Germania. Zum Vergrößern anklicken.... Bine ai venit aici:thank_you: salut :dance3:
AW: De unde veniti din romania? hamax schrieb: Bun venit în coltul Romîn la toti care au gãsit aici si care mã cunosc si din alte Borduri. :smoke: Eu sunt din Sibiu si din anu 1973 in Germania. Zum Vergrößern anklicken.... Bine ai venit aici:thank_you: salut :dance3:
E emil1 Boardveteran Registriert 22. März 2009 Beiträge 2.409 Reaktionspunkte 2.585 Punkte 1.995 6. Juni 2009 #26 AW: De unde veniti din romania? hamax schrieb: Bun venit în coltul Romîn la toti care au gãsit aici si care mã cunosc si din alte Borduri. :smoke: Eu sunt din Sibiu si din anu 1973 in Germania. Zum Vergrößern anklicken.... Salut Hamax :hell
AW: De unde veniti din romania? hamax schrieb: Bun venit în coltul Romîn la toti care au gãsit aici si care mã cunosc si din alte Borduri. :smoke: Eu sunt din Sibiu si din anu 1973 in Germania. Zum Vergrößern anklicken.... Salut Hamax :hell
Black_Angel Meister Premium Registriert 11. Januar 2008 Beiträge 988 Lösungen 1 Reaktionspunkte 259 Punkte 1.710 7. Juni 2009 #27 AW: De unde veniti din romania? apoi si Eu ce spun ? vin din jud. ARAD, de pe linga TIMSOARA si ORADEA de ajuns in Germania - am apucat si eu dupa picarea imperiumului. Ptr. ca a trebuit sa astept 2 luni in Ungaria pina mi sa uscat cerneala pe Pasaport
AW: De unde veniti din romania? apoi si Eu ce spun ? vin din jud. ARAD, de pe linga TIMSOARA si ORADEA de ajuns in Germania - am apucat si eu dupa picarea imperiumului. Ptr. ca a trebuit sa astept 2 luni in Ungaria pina mi sa uscat cerneala pe Pasaport
P Peace-Man Ist gelegentlich hier Registriert 5. Juni 2009 Beiträge 65 Reaktionspunkte 5 Punkte 250 7. Juni 2009 #28 AW: De unde veniti din romania? Black_Angel schrieb: apoi si Eu ce spun ? vin din jud. ARAD, de pe linga TIMSOARA si ORADEA de ajuns in Germania - am apucat si eu dupa picarea imperiumului. Ptr. ca a trebuit sa astept 2 luni in Ungaria pina mi sa uscat cerneala pe Pasaport Zum Vergrößern anklicken.... Bine ai venit :thank_you:
AW: De unde veniti din romania? Black_Angel schrieb: apoi si Eu ce spun ? vin din jud. ARAD, de pe linga TIMSOARA si ORADEA de ajuns in Germania - am apucat si eu dupa picarea imperiumului. Ptr. ca a trebuit sa astept 2 luni in Ungaria pina mi sa uscat cerneala pe Pasaport Zum Vergrößern anklicken.... Bine ai venit :thank_you:
E emil1 Boardveteran Registriert 22. März 2009 Beiträge 2.409 Reaktionspunkte 2.585 Punkte 1.995 8. Juni 2009 #29 AW: De unde veniti din romania? Black_Angel schrieb: apoi si Eu ce spun ? vin din jud. ARAD, de pe linga TIMSOARA si ORADEA de ajuns in Germania - am apucat si eu dupa picarea imperiumului. Ptr. ca a trebuit sa astept 2 luni in Ungaria pina mi sa uscat cerneala pe Pasaport Zum Vergrößern anklicken.... Deci ai avut si tu un tortosag sau cum ii zicea :dfingers:
AW: De unde veniti din romania? Black_Angel schrieb: apoi si Eu ce spun ? vin din jud. ARAD, de pe linga TIMSOARA si ORADEA de ajuns in Germania - am apucat si eu dupa picarea imperiumului. Ptr. ca a trebuit sa astept 2 luni in Ungaria pina mi sa uscat cerneala pe Pasaport Zum Vergrößern anklicken.... Deci ai avut si tu un tortosag sau cum ii zicea :dfingers:
H hamax Ist gelegentlich hier Registriert 24. Mai 2009 Beiträge 66 Reaktionspunkte 11 Punkte 250 Ort zu Hause 8. Juni 2009 #30 AW: De unde veniti din romania? Black_Angel schrieb: apoi si Eu ce spun ? vin din jud. ARAD, de pe linga TIMSOARA si ORADEA de ajuns in Germania - am apucat si eu dupa picarea imperiumului. Ptr. ca a trebuit sa astept 2 luni in Ungaria pina mi sa uscat cerneala pe Pasaport Zum Vergrößern anklicken.... Ai stiut Ungureste sau ai învãtat o în timpul ãla. Nu o fi fost usor si pentru tine. Dar ai scãpato. :smoke::aha:
AW: De unde veniti din romania? Black_Angel schrieb: apoi si Eu ce spun ? vin din jud. ARAD, de pe linga TIMSOARA si ORADEA de ajuns in Germania - am apucat si eu dupa picarea imperiumului. Ptr. ca a trebuit sa astept 2 luni in Ungaria pina mi sa uscat cerneala pe Pasaport Zum Vergrößern anklicken.... Ai stiut Ungureste sau ai învãtat o în timpul ãla. Nu o fi fost usor si pentru tine. Dar ai scãpato. :smoke::aha: