1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

N´ka.... jak odbierac ?

Dieses Thema im Forum "Polsat/Cyfra PayTV" wurde erstellt von chill24, 19. Januar 2011.

  1. chill24
    Offline

    chill24 Freak

    Registriert:
    21. Juni 2008
    Beiträge:
    249
    Zustimmungen:
    4
    Punkte für Erfolge:
    0
    Ort:
    Niedersachsen
    Czesc,
    mam takie pytanie, no raczej dwa.

    1. Jest morzliwosc ogladac Telewizje N bez ich dekodera? Mam VU+DUO i niechce go zmienic na bylejaki scheiß z nki.

    2. Jest morzliwosc ze muj szwagier w polsce weznie abonament na Nke, i (niby multiroom) ja bede z nim z tego pakietu korzystal?

    Dzieki
     
    #1
    danialzuchelkow gefällt das.
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. czutok
    Offline

    czutok Best Member

    Registriert:
    17. März 2009
    Beiträge:
    24.323
    Zustimmungen:
    9.411
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    Unter ne Brücke
    AW: N´ka.... jak odbierac ?

    ten multirom dziala tylko z turboboxem N-ki i tym innym schrotem od nich , i tylko w interne lan , znaczy sie ten multirom box musi byc podlaczony do turboboxa lan kablem , nie przes neta ( intern )

    mozesz kupic se modul CI z TNK-HD i to jest prawie to samo co N-ka , brakuje pare programow

    inna metoda to cs , ale to juz inna sprawa

    mozna by bylo sprobowac przes VPN tunel ( jeden ip adres ) , ale tak jak pisalem , tylko z tym orginalnym zlomen od nich
     
    Zuletzt bearbeitet: 19. Januar 2011
    #2
    chill24 und (gelöschter Benutzer) gefällt das.
  4. chill24
    Offline

    chill24 Freak

    Registriert:
    21. Juni 2008
    Beiträge:
    249
    Zustimmungen:
    4
    Punkte für Erfolge:
    0
    Ort:
    Niedersachsen
    AW: N´ka.... jak odbierac ?

    Zwykly TNK mam, myslalem o N´ce bomaja duzo programow w HD.

    A oni wogule nie planuja to zmienic? Co oni sie tak uwzieli na te ich "dekodery"
     
    #3
  5. czutok
    Offline

    czutok Best Member

    Registriert:
    17. März 2009
    Beiträge:
    24.323
    Zustimmungen:
    9.411
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    Unter ne Brücke
    AW: N´ka.... jak odbierac ?

    bo od nich wynajmujesz dekoder z karta , placisz tylko za programy , po zakonczeniu umowy sprzet oddajesz spowrotem

    TNK to jest normalna karta co leci wszedzie

    TNK-HD to jest duzo hd programow ale karta tylko w module ci dziala , albo z orginalnym recivierem

    N-ka - to prawie to samo co TNK-HD ale normalne abo i karta tylko w orginalnym recivierze
     
    #4
    chill24 gefällt das.
  6. chill24
    Offline

    chill24 Freak

    Registriert:
    21. Juni 2008
    Beiträge:
    249
    Zustimmungen:
    4
    Punkte für Erfolge:
    0
    Ort:
    Niedersachsen
    AW: N´ka.... jak odbierac ?

    a da sie uprawiac CS na TNK HD? Hodzi aby szwagier zamiast nki wykupil na rok tnk hd, dalo by sie podzielic?
     
    #5
  7. czutok
    Offline

    czutok Best Member

    Registriert:
    17. März 2009
    Beiträge:
    24.323
    Zustimmungen:
    9.411
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    Unter ne Brücke
    AW: N´ka.... jak odbierac ?

    nie da sie z tnk-hd robic cs

    z zadnego modulu ci nie idzie robic cs
     
    #6
  8. elpolak0
    Offline

    elpolak0 Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    1. Oktober 2011
    Beiträge:
    78
    Zustimmungen:
    10
    Punkte für Erfolge:
    8
    @Czutok weisst du wie ich enigma auf die Schrott nBox drauf kriege? Ich habe aber leider nicht die 5800 sondern die 5720sx.
     
    #7
  9. czutok
    Offline

    czutok Best Member

    Registriert:
    17. März 2009
    Beiträge:
    24.323
    Zustimmungen:
    9.411
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    Unter ne Brücke
    czutok schmeist solche schrot boxen ins müll , obwol sie funktioniren ,
    czutok mag beqem , und einfach , und den schrot was die umsonst geben brauch ich nicht ( schaue mal bei laki , die schreiben wie man es macht )
     
    #8
  10. sigi06
    Offline

    sigi06 VIP

    Registriert:
    7. September 2007
    Beiträge:
    2.168
    Zustimmungen:
    2.128
    Punkte für Erfolge:
    113
    Geschlecht:
    männlich
    Ort:
    auf der Alb
    Hi!

    oh @czutok duzy Winnetou, @czutok duzo gadac mit weisse feder. Tam w krainie lakoiwcow biale piöro duzo wiecej sie dowiedziec....
     
    #9
    anton1963 gefällt das.
  11. anton1963
    Offline

    anton1963 Hacker

    Registriert:
    18. Dezember 2009
    Beiträge:
    485
    Zustimmungen:
    418
    Punkte für Erfolge:
    63
    Ort:
    bei meiner Frau
    @sigi Du bist gut.....Winnetou
     
    #10
  12. sigi06
    Offline

    sigi06 VIP

    Registriert:
    7. September 2007
    Beiträge:
    2.168
    Zustimmungen:
    2.128
    Punkte für Erfolge:
    113
    Geschlecht:
    männlich
    Ort:
    auf der Alb
    Hi!

    a ty pieronie zyjesz? bo cie ani nie widza ani nie slysza. A telefon tyz mosz chadziaju ty:D
     
    #11
  13. anton1963
    Offline

    anton1963 Hacker

    Registriert:
    18. Dezember 2009
    Beiträge:
    485
    Zustimmungen:
    418
    Punkte für Erfolge:
    63
    Ort:
    bei meiner Frau
    na Wochenende ci zadzwonia:emoticon-0105-wink: pieronie
     
    #12
  14. tb303
    Offline

    tb303 Newbie

    Registriert:
    3. Januar 2009
    Beiträge:
    13
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    chce kupic N mozna to uruchomic na oscam ?
     
    #13
  15. czutok
    Offline

    czutok Best Member

    Registriert:
    17. März 2009
    Beiträge:
    24.323
    Zustimmungen:
    9.411
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    Unter ne Brücke
    N-ka leci przez oscam
    jak chcesz kupic to licz sie z wydatkiem + - 500€ na 12 miesiecy , inklusive oscam i wyciagniety box ua
    po 12 miesiacach koszt spada do jakis 200€ na 12 nastepnych miesiecy
     
    #14
  16. anton1963
    Offline

    anton1963 Hacker

    Registriert:
    18. Dezember 2009
    Beiträge:
    485
    Zustimmungen:
    418
    Punkte für Erfolge:
    63
    Ort:
    bei meiner Frau
    hi,tyla schmalu za pora kanalow hd co durs powtazajom....
     
    #15

Diese Seite empfehlen