1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

Dreambox 500 Clone´de CCcam

Dieses Thema im Forum "Turkish" wurde erstellt von taiken, 16. September 2010.

  1. taiken
    Offline

    taiken Ist oft hier

    Registriert:
    28. April 2009
    Beiträge:
    182
    Zustimmungen:
    10
    Punkte für Erfolge:
    18
    Selam arkadaslar,

    bugün burdan siparis ettigim Dreambox DM500 Clone geldi.
    Kanallar falan ayarlandi ama CCcami kuramadim. Malesef tutorial gibi birseyde yok, en azindan ben bulamadim. Gemini 4.6 ile Flash yaptim, CCcami kurmak, Gemini-Server ile baglanti kurmak isterken hata veriyor.....acaba CCcami nasil en kolay sekilde kurabilirim, kisaca özetleyebilecek varmi aramizda?
     
    #1
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. badboysforever
    Offline

    badboysforever Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    31. Dezember 2009
    Beiträge:
    60
    Zustimmungen:
    3
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Dreambox 500 Clone´de CCcam

    Ne gibi hata geliyor Gemini Servere baglanmak istedigin zaman?
     
    #2
  4. taiken
    Offline

    taiken Ist oft hier

    Registriert:
    28. April 2009
    Beiträge:
    182
    Zustimmungen:
    10
    Punkte für Erfolge:
    18
    AW: Dreambox 500 Clone´de CCcam

    Su hatayi veriyor usta:"Kann Hostname nicht auflösen (URL:http://download.blue-panel.com/el-addons.......)"

    Bu arada benim konuyla ilgili kendi bölümünde Receiverin bir konu acmistim, buyrun:

    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?

     
    #3
  5. taiken
    Offline

    taiken Ist oft hier

    Registriert:
    28. April 2009
    Beiträge:
    182
    Zustimmungen:
    10
    Punkte für Erfolge:
    18
    AW: Dreambox 500 Clone´de CCcam

    Bugün itibariyle hallolmustur söz konusu problem. CCcami tamamen kurdum ve baglantida saglaniyor.

    Ama nedense baglanti oldugu halde bazen kart gelmiyor (sifira düsüyor) cogu zamanda kart geldigi halde kanali acmiyor (yaklasik 150 civarinda requested, 0 received)...acaba bu tür sorunlar neden kaynaklaniyor olabilir?
    Server ile Clientin CCcam versiyonunun ayni olmamasi olabilirmi, server 2.0.11, benim box ise 2.1.4...
     
    #4
  6. atsiz77
    Offline

    atsiz77 Freak

    Registriert:
    29. Mai 2010
    Beiträge:
    286
    Zustimmungen:
    25
    Punkte für Erfolge:
    28
    AW: Dreambox 500 Clone´de CCcam

    cccam.cfg düzenleme yap istersen, cok fazla kart geldiginden dolayi cökme oluyor olabilir cccam´de.

    cccam.cfg dosyasina su satiri eklemeni tavsiye ederim.

    MINIMUM DOWNHOPS: 1
     
    #5
  7. taiken
    Offline

    taiken Ist oft hier

    Registriert:
    28. April 2009
    Beiträge:
    182
    Zustimmungen:
    10
    Punkte für Erfolge:
    18
    AW: Dreambox 500 Clone´de CCcam

    Allah Allah, daha dün Fenerbahce-Besiktas macini full sorunsuz izleyebilirken (120 dakikada belki kisaca 5-10 saniye donmustur), bugün Antep-Bursa macinda acilmadi: yaklasik 120 requested oldu, 0 received yaziyordu!
    Benim anlamadigim nokta su: Receiver sinyal gönderiyor, kanali ve sistemi cikariyor (requested). Ama share local (!) oldugu halde alamiyor karti (0 received)....acaba bu problem yukaridaki yazdigin satir ile cözülebilirmi?
    Bu arada tam olarak ne ise yariyor o satir cccam.cfg´ye eklendikten sonra?
    O bahsedilen serverden gelen kart sayisi minimum 150 oluyor, yaklasik 110´u Hop3 olarak....ama lokal acilmasi gereken kanali neden acmadigina neden olarak gösterilemez diye düsünüyorum, ki benden bu forumda bu konuda bilgisi kat kat daha yüksek olan elbette var.
     
    #6
  8. atsiz77
    Offline

    atsiz77 Freak

    Registriert:
    29. Mai 2010
    Beiträge:
    286
    Zustimmungen:
    25
    Punkte für Erfolge:
    28
    AW: Dreambox 500 Clone´de CCcam

    o satir ile devam reshare veremiyecegin kartlari filtreliyor toplam kart sayin azaliyor hemde server az kart oldugundan dolayi daha iyi calisiyor.
     
    #7
  9. taiken
    Offline

    taiken Ist oft hier

    Registriert:
    28. April 2009
    Beiträge:
    182
    Zustimmungen:
    10
    Punkte für Erfolge:
    18
    AW: Dreambox 500 Clone´de CCcam

    Tamamda ben receiveri tek Client olarak kullaniyorum, server kullandigim falan yok :)
    O zamanda faydasi olurmu?
     
    #8
  10. atsiz77
    Offline

    atsiz77 Freak

    Registriert:
    29. Mai 2010
    Beiträge:
    286
    Zustimmungen:
    25
    Punkte für Erfolge:
    28
    AW: Dreambox 500 Clone´de CCcam

    olur bir dene istersen bir kac gün.
     
    #9
  11. taiken
    Offline

    taiken Ist oft hier

    Registriert:
    28. April 2009
    Beiträge:
    182
    Zustimmungen:
    10
    Punkte für Erfolge:
    18
    AW: Dreambox 500 Clone´de CCcam

    Az önce denedim, yazmis oldugun satiri ekledim cccam.cfg´ye ama pozitif bir sonuc elde edildigini söyleyemem (reset attim boxa) :(
    Tek Hop3 ve 4 olarak gelen kanallar nedense 1-2 saniye icinde acilirken, Hop2-4 gelen kanal acilmiyor (179 requested - 0 received)....

    Bide Hop2-4 gelen kanallar acilirken, arasira defalarca takilmalar oluyor (2 dakikaya kadar cikabiliyor donmalar), baglanti sorunsuz ve kartlar normal geldigi halde.....burdada oran söyle: 1740 requuested - 117 received!
    Asil buda normal degil, eger Hop2 ilede geldigini düsünürsek :S
     
    #10
  12. taiken
    Offline

    taiken Ist oft hier

    Registriert:
    28. April 2009
    Beiträge:
    182
    Zustimmungen:
    10
    Punkte für Erfolge:
    18
    AW: Dreambox 500 Clone´de CCcam

    arkadaslar, asagidaki requested:received oranlari iyi denilecek sekildemi?
    Kanal1 2994:2705
    Kanal2 1178:1007

    Her ikiside Hop2 geliyor bu arada, Hop1 yok....


    Kanal2 383:176
    Bu ise lokal geliyor olan (Hop1)...ama nedense iste görüldügü gibi yukaridaki
    Hop2´den gelen bile daha stabil calisiyor


    Dedigim gibi, Hop1 nedense o kadar iyi calismiyor gözüküyor...
     
    #11
  13. atsiz77
    Offline

    atsiz77 Freak

    Registriert:
    29. Mai 2010
    Beiträge:
    286
    Zustimmungen:
    25
    Punkte für Erfolge:
    28
    AW: Dreambox 500 Clone´de CCcam

    arkadasim, cccam.cfg dosyani buraya eklermisin ayrica kac peer ekli sende?
     
    #12
  14. taiken
    Offline

    taiken Ist oft hier

    Registriert:
    28. April 2009
    Beiträge:
    182
    Zustimmungen:
    10
    Punkte für Erfolge:
    18
    AW: Dreambox 500 Clone´de CCcam

    Peer derken?
    Ben tek Client olarak kullaniyorum boxu, share yaptigim yok.
    Asagidaki resimdede gördügün gibi CLine´leri olabildigince fake kartlardan temizlemeye calistim, ondan beride acikcasi daha randimanli ve saglikli calisiyor diyebilirim....
     
    #13
  15. atsiz77
    Offline

    atsiz77 Freak

    Registriert:
    29. Mai 2010
    Beiträge:
    286
    Zustimmungen:
    25
    Punkte für Erfolge:
    28
    AW: Dreambox 500 Clone´de CCcam

    peer ile c-line lari kast etmisdim.

    sen sunu yap iki c-line larin disindaki tüm bilgileri sil cccam.cfg dosyasindan.

    ayrica sendeki sorunlar karsi tarafdan kaynaklaniyor.
     
    #14
  16. taiken
    Offline

    taiken Ist oft hier

    Registriert:
    28. April 2009
    Beiträge:
    182
    Zustimmungen:
    10
    Punkte für Erfolge:
    18
    AW: Dreambox 500 Clone´de CCcam

    Zaten silmistim, o cline´lerden sonra yazanlar sonradan kendi kendine eklenmis.
    Ama o parentez icinde olan engellemeleri silmeme gerek yok, aksi taktirde fake kartlardan kanallar acilmiyor.....1100:80 oranlar ortaya cikiyor.
     
    #15

Diese Seite empfehlen