Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

Zeus tv din decembrie.

Dieses Thema im Forum "Rumänisch" wurde erstellt von josef.13, 4. November 2010.

 1. josef.13
  Offline

  josef.13 Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  1. Juli 2009
  Beiträge:
  17.260
  Zustimmungen:
  16.880
  Punkte für Erfolge:
  113
  Ort:
  Sachsen
  Luis Lazarus, fostul realizator de la Kanal D, a cumpărat postul de televiziune Canal Teleshop. El doreşte să transforme postul de teleshopping într-un canal generalist ce va purta numele Zeus TV.
  “Va fi o televiziune generalistă cu accente pe reality-show şi talk-show-uri de anchetă. Are şi o zonă mondenă bine reprezentată, de exemplu am documentare despre vedete, o să am dosar VIP, dosar politic s.a.”, a declarat Luis Lazarus.
  Lazarus şi-a prezentat, astăzi, în faţa Consiliului Naţional al Audiovizualului planul pentru noul post de televiziune pe care doreşte să-l pună în funcţiune până la sfârşitul acestui an.

  Lazarus a încercat să obţină de la CNA modificarea denumirii postului din Canal Teleshop în Zeus TV şi inserarea în actuala grilă de programe a talk-show-ului “Luis Lazarus Live”, care ar urma să se desfăşoare pe timpul a patru ore de emisie.
  Noua televiziune va fi pusă în funcţiune cam într-o lună şi jumătate. Recunosc că mi-ar fi mai uşor să încep, treptat, cu talk-show-ul”, a declarat astăzi Luis Lazarul în faţa membrilor CNA.
  Forul a amânat cererea lui Lazarus deoarece, înainte de a lua o decizie, doreşte să vadă proiectul editorial pentru noul post de televiziune. Având în vedere faptul că este vorba de o schimbare majoră, este posibil ca CNA-ul să elibereze o licenţă nouă pentru Zeus TV.
  “În această fază eu am nevoie de o perioadă în care să-mi adun eu toţi oamenii, să dau drumul la producţie. N-aş vrea să stau cu sigla asta de canal de teleshoping până îmi rezolv eu, într-o lună, toate treburile astea”, a declarat Lazarus pentru presă.
  Luis Lazarus este acţionar majoritar, prin firma Lazarus Media, la Canal Teleshop, post deţinut până de curând de societatea Info Euroshop, unde acţionar majoritar era Toma Constantin.
  Lazarus a mai spus că urmează să semneze, în cursul zilei de astăzi, un contract de retransmisie pentru Zeus TV cu compania de cablu DIGI ( din cadrul RCS-RDS) şi că este în discuţii cu Dolce (Romtelecom).
  “În acest moment, postul este difuzat pe nişte cabluri mici, de săptămâna viitoare va intra, cel mai probabil, pe Digi.”, a spus Lazarus.
  Cât priveşte compania UPC, acesta a ţinut să precizeze că urmează să-i acţioneze în judecată pentru că ei s-ar face vinovaţi de falimentarea postului Canal Teleshop.
  Potrivit lui Lazarus, postul de teleshopping a intrat în faliment pentru că UPC a refuzat să-l retransmită, deşi aceasta se afla pe poziţia 24 din pe lista de canale must-carry. Mai mult decât atât, compania de cablu i-ar fi cerut pentru retransmisie 30.000 de euro.“UPC-ul va fi acţionat în judecată şi vor fi cerute prejudicii imense financiare şi de imagine pentru că ei au falimentat postul. Mie imi convine într-un fel pentru că am putut să-l preiau eu. ”, a mai precizat Luis Lazarus.Du mußt dich Registrieren um diesen Link sehen zu können. Hier klicken und kostenlos Registrieren

  Du mußt dich Registrieren um diesen Link sehen zu können. Hier klicken und kostenlos Registrieren
   
  Zuletzt bearbeitet: 2. Januar 2012
  #1

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.