Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

UPC - Noutati Prg. noi HD

Dieses Thema im Forum "Rumänisch" wurde erstellt von emil1, 21. Dezember 2009.

 1. emil1
  Offline

  emil1 Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  22. März 2009
  Beiträge:
  2.490
  Zustimmungen:
  2.587
  Punkte für Erfolge:
  113
  HBO HD, al saselea si ultimul canal TV in format high definition introdus de UPC in 2009  UPC Romania a introdus canalul HBO HD in cadrul pachetului de programe TV digitale in format High Definition deja disponibile, respectiv TVR HD, PRO TV HD, Eurosport HD, History HD si Fashion TV HD, a anuntat luni operatorul de comunicatii prin cablu. Oficialii UPC au precizat pentru HotNews.ro ca acesta este al saselea si ultimul canal TV in format High Definition introdus de UPC in acest an. Mutarea vine la scurt timp dupa ce Romtelecom a introdus acest canal TV in cadrul serviciului de televiziune prin protocolul de internet ( IPTV).

  „Prin introducerea HBO HD, ne respectam promisiunea facuta clientilor nostri - aceea de a le oferi continut de calitate si cele mai inalte standarde tehnice la cele mai accesibile preturi de pe piata. In lunile care vor urma ne vom extinde pachetul HDTV cu noi canale oferind un continut cat mai diversificat pe zona de entartainment, educatie si informatii de calitate” a precizat Iulia Florea, Director, Customer Relations and Retail Sales, UPC Romania.

  Contactati de HotNews.ro, reprezentantii UPC au precizat ca acesta este ultimul astfel de program lansat in acest an.

  Conform informatiilor UPC, HBO HD este disponibil pentru abonatii Digital TV Medium cu DVR si HD (65 lei, fara TVA) impreuna cu Pachetul HBO MAXPAK (12 lei fara TVA) si Digital TV Large (care include MAXPAK) cu DVR si HD (90 lei fara TVA), atat in cazul achizitionarii exclusive a serviciilor de televiziune cat si in cadrul pachetelor 2 Play si 3Play.

  UPC a introdus de la 1 octombrie un pachet de cinci canale TV in format High Definition, respectiv TVR HD, Pro TV HD, Eurosport HD, History HD si Fasion TV HD, in abonamentele de televiziune digitala cu DVR la preturi incepand de la 65 de lei pe luna (fara TVA). La inceputul lunii noiembrie, operatorul avea peste 3000 de abonati la acest serviciu.

  HotNews.ro
   
  Zuletzt bearbeitet: 1. Februar 2010
  #1
  sully25, max4you und thomy69 gefällt das.
 2. emil1
  Offline

  emil1 Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  22. März 2009
  Beiträge:
  2.490
  Zustimmungen:
  2.587
  Punkte für Erfolge:
  113
  UPC si-a extins la opt numarul de programe TV in format High-Definition transmise

  UPC si-a extins la opt numarul de programe TV in format High-Definition transmise

  UPC a introdus luni doua noi canale TV in cadrul pachetului de programe digitale in format High Definition, respectiv National Geographic HD si Sport.ro HD, care se adauga celor sase canale deja disponibile in acest format, a anuntat operatorul de comunicatii prin cablu. UPC a lansat de asemenea si pachetul cu trei canale TV de filme, CineStar, disponibil deja prin Romtelecom si RCS&RDS, care va putea fi accesat de toti abonatii de televiziune digitala ai operatorului pentru un tarif suplimentar de 8 lei (fara TVA).

  Cele doua canale TV in format High Definition, National Geographic HD si Sport.ro HD se adauga celorlalte sase programe HD deja disponibile respectiv TVR HD, PRO TV HD, HBO HD, Eurosport HD, History HD si Fashion TV HD. Conform oficialilor UPC, pachetul de opt programe HD este disponibil pentru abonatii Digital TV Medium si Large cu DVR.

  Tot luni, operatorul a anuntat si lansarea pachetului CineStar, care contine 3 canale TV de filme si care este disponibil tuturor abonatilor de televiziune digitala ai operatorului pentru un tarif suplimentar de 8 lei (fara TVA).

  Pachetul CineStar, care cuprinde canalele CineStar, ActionStar si ComedyStar, a fost lansat de grupul Realitatea-Catavencu exclusiv pe platforma Dolce in iarna lui 2008. Din 17 august 2009, cele trei canale au inceput sa fie transmise si pe platforma de televiziune prin satelit Digi TV Satelit a RCS-RDS

  Du mußt dich Registrieren um diesen Link sehen zu können. Hier klicken und kostenlos Registrieren
   
  #2
 3. Traian
  Offline

  Traian Newbie

  Registriert:
  25. April 2010
  Beiträge:
  19
  Zustimmungen:
  30
  Punkte für Erfolge:
  13
  AW: UPC - Noutati Prg. noi HD

  Code:
  [COLOR=#000000] UPC, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii TV din regiune, nu va renunta in Romania la brandul Focus Sat pentru serviciile de televiziune prin satelit desi grupul isi va centraliza in acest an operatiunile de pe acest segment TV, din mai multe tari, sub numele UPC [COLOR=#0494E1 ! important]Direct[/COLOR]. [/COLOR]
  
  "Brandul Focus Sat e foarte puternic in Romania, asa ca nu vom renunta la el", a declarat Magnus Ternsjo, managing director al UPC Direct. Operatiunile pe televiziunea din satelit din Romania ale UPC vor fi coordonate din toamna de noua entitate, UPC Direct, cu sediul in Luxemburg.
  		
   		 	 [IMG]http://core.ad20.net/x0.gif?sdtrnd=0.3239092441962389&&snocache=1272311600314_53779722005208270&spgid=2010410969808573&sck=y&sfver=10&__x1ts=f77c40e6&pub=62&site=3078&section=321&zone=84&size=0x0&xcrid=147018&xgeo=RO%7C10%7C0%7CBucharest%7C%7C0%7C&x1guid=094120426224791700&x1ctxkw=__context&x1c3=2GMhl3Ju90elkewIOw3gSA==[/IMG] 
    		
   		
  
  
  [COLOR=#000000]  Compania controlata de americanii de la Liberty [COLOR=#0494E1 ! important]Global[/COLOR] spera ca va reusi astfel sa concureze mai eficient cu rivali ca RCS/RDS. [/COLOR]
  In alta ordine de idei Ternsjo a spus ca UPC nu a decis momentan cand va lansa televiziune HD prin satelit in Romania. 
   
  
   
  #3
 4. sully25
  Offline

  sully25 Ist oft hier

  Registriert:
  7. Mai 2010
  Beiträge:
  160
  Zustimmungen:
  7
  Punkte für Erfolge:
  18
  AW: UPC - Noutati Prg. noi HD

  [Quote \u003d emil1; 519 205] HBO HD, al saselea si TV Canal Ultimul introdus în format de inalta definitie de UPC în 2009  UPC România a introdus Canalul HBO HD, în cadrul pachetului de programul de televiziune în format digital de înaltă definiţie Deja disponibile format, respectiv TVR HD, PRO TV HD, Euro Sport HD, History HD si Fashion TV HD, un LUNI anuntat operatorul de Comunicaţii principiile Cablu. în Oficialii UPC au pair pentru precizat ca acesta Este al saselea HotNews.ro si TV Canal Ultimul introdus în format de înaltă definiţie de la UPC Acestes. De viţă de vie la Scurt Timp Mutarea dupa ce Romtelecom a introdus o Acestes canal de televiziune în cadrul serviciului Televiziune principiile protocolul de internet ( IPTV).

  "Prin introducerea HBO HD, ne respectam promisiunea facuta clientilor Nostri - aceea de le oferi o de Calitate si continut Cele mai Înalt la Cele mai Standarde Tehnic preturi de pe piata accesibile. În lunile de îngrijire Canale înainte de a ne Urma Cu extinde HDTV Pachetul Noi ONU, oferind continut de pisică Mai diversificat pe Zona de entartainments, educatie Informatii de Calitate si "o precizat Iulia Florea, director relaţii cu clienţii şi vânzările cu amănuntul, UPC România.

  Contactati de HotNews.ro, reprezentantii UPC ca acesta Este Ultimul precizat UA lansat astfel de program, în Acestes la.

  conforme informatiilor UPC, HBO HD Este disponibil pentru abonatii TV digital Cu mediu si HD DVR (65 de lei, fara TVA) Cu Impreuna Pachetul MaxPak HBO (12 lei fara TVA) si TV digital mare (grijă să includă MaxPak) Cu si HD DVR (90 lei fara TVA), ATAT în cazul achizitionarii exclusiv de Televiziune Serviciilor si o pisica in cadrul pachetelor 3Play 2 Joaca si.

  o UPC a introdus de la 1 octombrie ONU Pachet de canale TV Cinci în format de înaltă definiţie, respectiv TVR HD, Pro TV HD, Euro Sport HD, History HD si Fasion TV HD, în abonamentele de Televiziune digitala Cu DVR la preturi de la 65 de lei pe luna incepand (fara TVA). La inceputul lunii noiembrie, operatorul avea peste 3000 de abonati la serviciu Acestes.

  HotNews.ro [/ quote]


  Salutare Emil,

  legat de acest serviciu:
  -unde se poate face un abo?
  -este transmis si prin SAT?
  -Ce codare folosesc??
  -Este singurul Anbiter care transmite canale romanesti in HD?

  Multumesc

   
  Zuletzt bearbeitet: 7. Mai 2010
  #4
 5. emil1
  Offline

  emil1 Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  22. März 2009
  Beiträge:
  2.490
  Zustimmungen:
  2.587
  Punkte für Erfolge:
  113
  AW: UPC - Noutati Prg. noi HD

  Joi, 8 aprilie 2010, 13:53 în Du mußt dich Registrieren um diesen Link sehen zu können. Hier klicken und kostenlos Registrieren

  Du mußt dich Registrieren um diesen Link sehen zu können. Hier klicken und kostenlos Registrieren UPC Romania isi extinde incepand de vineri grila digitala de programe TV in format High Definition (HD) prin introducerea programului Utv HD in acest format alaturi de celelalte opt posturi HD oferite deja, a anuntat joi operatorul de comunicatii prin cablu. Cel mai puternic concurent al UPC pe acest segment de piata in Romania este Romtelecom, care incepand de luna trecuta ofera cinci canale TV in format HD.  • UPC transmite 9 posturi TV HD. Romtelecom difuzeaza 5 canale TV HD prin IPTV

  UPC si-a lansat serviciile de televiziune HD la inceputul lunii octombrie a anului trecut, iar pana in luna aprilie din acest an a atras peste 7.000 de abonati. Operatorul de calbu ofera in prezent noua programte TV HD, respectiv: TVR HD, PRO TV HD, HBO HD, Eurosport HD, sport.ro HD, National Geographic Channel HD, The History Channel HD, Fashion TV HD si UTV HD.

  De cealalta parte, Romtelecom ofera incepand cu 12 martie prin intermediul serviciului de televiziune prin protocolul de internet ( IPTV) cinci canale TV in format HD, respectiv: TVR HD, Pro TV HD, HBO HD, Discovery HD si Sport.ro HD.
   
  #5
  sully25 gefällt das.

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.