Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

UPC introduce pachetul Bollywood

Dieses Thema im Forum "Rumänisch" wurde erstellt von emil1, 1. Februar 2012.

 1. emil1
  Offline

  emil1 Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  22. März 2009
  Beiträge:
  2.490
  Zustimmungen:
  2.587
  Punkte für Erfolge:
  113
  Operatorul UPC Romania si-a extins grila de canale TV, prin introducerea pachetului Bollywood.
  [​IMG]
  Pachetul Bollywood include trei canale TV care difuzeaza filme, seriale si emisiuni de divertisment produse si coproduse in India si in Europa.

  Cele trei noi canale disponibile in grila UPC, Bollywood TV, Bollywood Classic si Bollyshow vor difuza, anual, aproximativ 3.000 de ore de continut nou.

  Noul pachet va cuprinde filme artistice, seriale, documentare si emisiuni selectionate special pentru telespectatorii din Romania.

  “83% dintre romani se uita zilnic la televizor, iar 28% dintre ei au achizitionat in 2011 pachete de programe suplimentare. Este clar ca vorbim de un consum mare de continut media si de gusturi diverse in materie de continut TV”, a declarat Iulia Florea, chief operating officer la UPC Romania.

  Bollywood TV, adaptat la piata locala

  Astfel, Bollywood TV, unul din cele trei canale incluse in noul pachet al UPC, a fost adaptat pentru piata locala, oferind peste 3.000 de filme noi din industria cinematografica indiana, care acopera genurile actiune, dragoste, comedie, arta.

  O parte din aceste filme prezinta si actori de la Hollywood precum Sylvester Stalone sau Ben Kingsley.

  Bollywood Classic, un alt post al pachetului UPC, va difuza filme indiene care s-au bucurat de succes si in Romania, in anii ‘70-‘80. Postul va difuza peste 2.500 de filme clasice, cu actori indieni celebri, precum Raj Kapoor, Dev Anand sau Dilip Kumar.

  Bollyshow, al treilea canal din pachet, este un post de divertisment ce difuzeaza seriale TV, comedii, muzica, emisiuni de divertisment, jurnale de calatorii si documentare, toate produse de industria indiana de divertisment.

  Bollywood este produs de catre ISG, companie ce a lansat canale tematice indiene in Orientul Mijlociu, Africa si Canada si are licentiate peste 9.000 de titluri de filme, zeci de seriale si emisiuni, dar si peste 30.000 de clipuri muzicale.

  Bollywood, industria indiana de filme si divertisment, produce un numar record de titluri in fiecare an, respectiv peste 1.000.

  Productiile indiene, in peste 120 de tari

  Productiile indiene sunt difuzate in peste 120 de tari, sunt traduse in 38 de limbi, iar companii de talie internationala precum Disney sau Spielberg investesc in productiile indiene.

  UPC Romania este una dintre cele mai mari companii de comunicatii prin cablu din tara noastra. Retelele UPC Romania deservesc, in acest moment, aproximativ 1.122.200 de clienti in 200 orase, avand un numar de 15.000 de angajati, in Europa. UPC Romania este afiliata la Liberty Global.

  01 februarie 2012.dailybusiness.ro
   
  #1
  mateibasarab und josef.13 gefällt das.
 2. pipinu
  Offline

  pipinu Ist oft hier

  Registriert:
  6. März 2009
  Beiträge:
  153
  Zustimmungen:
  2
  Punkte für Erfolge:
  18
  AW: UPC introduce pachetul Bollywood

  Salutare
  Are cineva feg de la aceste 3 programme, din grila Bollywood, pe satelit nu difuseaza inca sau???
  Mfg Iohann
   
  Zuletzt bearbeitet: 20. Februar 2012
  #2
 3. josef.13
  Offline

  josef.13 Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  1. Juli 2009
  Beiträge:
  17.222
  Zustimmungen:
  16.828
  Punkte für Erfolge:
  113
  Ort:
  Sachsen
  Televiziunea Bollywood HD vrea să se lanseze în România

  Televiziunea indiană Bollywood HD va fi disponibilă pentru distribuţia pe reţelele de cablu şi satelit din România de la 1 august, în prezent purtându-se discuţii pentru retransmisia canalului pe reţelele UPC şi Romtelecom, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii postului.

  Noua televiziune Bollywood HD - primul canal HD indian disponibil în România - va transmite cele mai bune filme, show-uri şi seriale, toate în format full HD. Printre filmele care vor fi difuzate de Bollywood HD se numără şi "Three Idiots", în regia lui Rajkumar Hirani, considerat cea mai bună producţie indiană de până în prezent. Filmul, difuzat pe 3 august, prezintă povestea a doi prieteni care încep o călătorie în căutarea unui amic cu care nu au mai ţinut legătura. Pe parcursul aventurilor, ei se confruntă cu o serie de peripeţii care vor îngreuna atingerea acestui obiectiv, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

  [​IMG]

  "De la 1 august, Bollywood HD va emite pe satelit şi purtăm discuţii cu partenerii noştri tradiţionali - Romtelecom şi UPC - pentru difuzarea canalului în reţelele lor", a declarat Ionuţ Samoilă, reprezentant al ISG Media.
  Lansarea Bollywood HD pe satelit, de la 1 august, marchează apariţia pe piaţa europeană a celui de-al patrulea post cu producţii indiene, alături de Bollywood TV, Bollywood Classic şi Bollyshow.

  Aceste trei posturi sunt disponibile din luna februarie a acestui an şi au fost aduse în România de compania ISG Media. Bollywood TV difuzează în HD şi SD cele mai cunoscute pelicule indiene produse între 2000 şi 2011, în timp ce Bollywood Classic aduce în atenţia telespectatorilor români filme clasice indiene, iar Bollyshow transmite show-uri, seriale, jurnale de călătorie şi documentare produse în India.
  În prezent, Bollywood TV, Bollywood Classic şi Bollyshow sunt retransmise în România pe UPC Digital, pe reţeaua IPTV a Romtelecom, pe platforma de satelit Dolce a Romtelecom şi în reţelele altor companii de cablu mici şi mijlocii.

  "Industria indiană de film s-a dezvoltat cu o viteză impresionantă. Producţiile difuzate de cele trei posturi sunt rezultatul unei experienţe cinematografice îndelungate, combinate cu o cultură locală fascinantă", spune Gabriela Zamfirescu, partener local al ISG Media, în comunicat. "Considerăm că este o ocazie deosebită pentru publicul român să ia contact cu producţii indiene de o altă calitate decât cele pe care le-a putut viziona până acum", adaugă Gabriela Zamfirescu.
  Pe de altă parte, Ionuţ Samoilă a precizat că ISG Media plănuieşte să lanseze, din toamnă, Bollywood Basic, o televiziune gândită special pentru distribuţia pe reţelele mici de cablu din România.

  ISG Media a lansat canale tematice indiene în Orientul Mijlociu, Africa şi Canada. Are licenţiate peste 9.000 de titluri de filme, zeci de seriale şi emisiuni şi peste 30.000 de clipuri muzicale. În 2009 a lansat primul canal HD indian din lume şi are contractate peste 60 de case de producţie din India. Compania a fost lansată în 2008, la iniţiativa lui Shai S. Sampson şi a lui Gilad Elazar, oameni de afaceri cu o experienţă îndelungată în industria indiană de entertainment.
  În România, pachetul de canale Bollywood TV este distribuit şi transmis de compania de broadcast TV Digital broadcast.

  Pe 17 ianuarie, societatea ISG TV SRL, ai cărei asociaţi sunt cetăţenii israelieni Shimshon Shai şi Elazar Gilad (fiecare cu câte 45%) şi Noemi-Gabriela Samoilă-Zamfirescu (10%), a primit o licenţă audiovizuală prin satelit, de la Consiliul Naţional al Audiovizualului, pentru televiziunea Bollywood TV. Această licenţă permite Bollywood TV să fie o televiziune localizată, programele urmând să fie difuzate cu subtitrare în limba română.
  Ulterior, ISG TV a lansat pachetul de televiziuni Bollywood TV, care include televiziunile Bollywood TV, Bollywood Classic şi Bollyshow.

  Sursa: realitatea.net
   
  #3
 4. mateibasarab
  Offline

  mateibasarab Hacker

  Registriert:
  28. Mai 2010
  Beiträge:
  408
  Zustimmungen:
  202
  Punkte für Erfolge:
  43
  Ort:
  BaWü
  AW: UPC introduce pachetul Bollywood

  Salutare,

  cica se lanseaza la 1August "Bollywood-HD"
  dar eu pe "KingofSat" nu gasesc nici o Frecventa pe UPC Romania,
  doar pe Hellassat 39,0E!!
  S-au nu vad eu bine??

  Are cineva posturile pe Intelsat 0,8W???
   
  #4

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.