Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

U Digi TV krenuo DigiSport Hungary i DigiSport Romania

Dieses Thema im Forum "Digi TV" wurde erstellt von goran333, 3. Juli 2009.

 1. goran333
  Offline

  goran333 Hacker

  Registriert:
  23. Februar 2009
  Beiträge:
  412
  Zustimmungen:
  464
  Punkte für Erfolge:
  63
  U Digi TV krenuo DigiSport Hungary i DigiSport Romania

  Pompozno najavljivani sportski kanali u produkciji Digi TV-a, DigiSport, krenuli su jučer sa eksperimentalnim emitiranjem u okviru platforme Digi TV na satelitu Intelsat 10-02 na 1° zapadno. Zbog kroničnog nedostatka transponderskog kapaciteta, DigiSport Hungary i DigiSport Romania startali su na programskim pozicijama koje su do jučer držali kanali GSP TV 2 i Sport Klub Romania.

  [​IMG]  Digi TV je u proteklih nekoliko mjeseci uložio puno sredstava u vlastite sportske kanale DigiSport kojih bi do početka službenog emitiranja trebalo biti ukupno 4 (DigiSport 1,2,3 i 4), a oni bi trebali biti jedan od glavnih motora razvoja ove platforme u Mađarskoj i Rumunjskoj gdje Digi TV ima uvjerljivo najveći broj korisnika.
  DigiSport će emitirati brojne sportske prijenose uključujući njemačku Bundesligu i španjolsku La Primeru. Zanimljivo je da se na Digi Sport najavljuju prijenosi Bundeslige iako je prije nekoliko mjeseci Eurosport najavio da će prijenose prve i druge njemačke nogometne lige emitirati na kanalu Eurosport 2. Osim njemačke i španjolske nogometne lige, novi bi kanali trebali prenositi i prvu rumunjsku ligu Liga I ali i brojne druge sportske događaje. Primjerice, na DigiSport će se prikazivati i UEFA Europa League.
  [​IMG]


  Ostatak DigiSport kanala trebao bi stići sa aktivacijom novog transpondera Digi TV-a na 1° zapadno. Novi transponder sa sobom bi trebao donijeti i rumunjski filmski paket Cinestar koji se sastoji od kanala Cinestar, Actionstar i Comedystar tako da je novi transponder već dobrano popunjen sa kanalima za Rumunjsku i Mađarsku, pa teško da možemo očekivati neka konkretnija programska pojačanja za naše tržište.
  Početni troškovi za pokretanje DigiSport kanala iznosit će otprilike 1.4 milijuna eura, odnosno 1.8 milijuna eura u 2010 i 1.5 milijuna eura u 2011 godini.
  Iako su u početku Digi Sport kanali najavljivani samo u Rumunjskoj, u međuvremenu je odlučeno da krenu i u Mađarskoj, drugom po veličini tržištu za Digi TV.

  Digi Sport Romania startao je umjesto Sport Klub Romania na frekvenciji 12.527 GHz H, Symbol Rate 27500, FEC 3/4 Mpeg2 kodirano u sistemima Nagravision 2 i Nagravision 3, a Digi Sport Hungary startao je umjesto GSP TV 2 na frekvenciji 12.608 GHz H, Symbol Rate 27500, FEC 3/4 Mpeg2 kodirano u sistemima Nagravision 2 i Nagravision 3. Tako je Digi TV uz Sport Klub Croatia izbacio i rumunjsku verziju ovog popularnog sportskog kanala.

  pozdrav
   
  #1
  bato1975 und murati gefällt das.

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.