TVR Info nu dispare, se transforma: Euronews in limba romana

Dieses Thema im Forum "Rumänisch" wurde erstellt von emil1, 3. Oktober 2012.

 1. emil1
  Offline

  emil1 Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  22. März 2009
  Beiträge:
  2.490
  Zustimmungen:
  2.587
  Punkte für Erfolge:
  113
  Televiziunea Romana a anuntat marti ca va incheia un parteneriat cu canalul paneuropean de stiri Euronews, pentru transmiterea, in premiera in Romania, a canalului Euronews in limba romana, pe frecventa TVR Info.

  Astfel, cu ocazia Conferintei Mondiale Euronews din data de 2 octombrie 2012, care marcheaza existenta a 20 de ani de prezenta in peisajul media european a Euronews, presedintele-director general al SRTv, Claudiu Saftoiu, a anuntat demararea de discutii ferme pentru lansarea canalului paneuropean Euronews in limba romana, prin preluarea acestuia pe frecventa TVR Info.

  Lansarea Euronews - TVR Info, cu tot ceea ce presupune ca efort si implicare din resursa interna, va fi realizata dupa finalizarea procesului de restructurare de personal si reorganizare a activitatii in Televiziunea Romana, estimata sa se incheie la sfarsitul lunii noiembrie 2012.

  Parteneriatul media presupune partajarea frecventei TVR Info cu continutul jurnalistic Euronews, alaturi de productia de emisiuni informative asigurate de Departamentul de Stiri al Televiziunii Romane, lucru care nu va necesita angajari suplimentare de jurnalisti.

  Euronews este un canal multilingual de stiri de televiziune creat in 1993, cu sediul in Lyon-Ecully, Franta.

  TVR este membru actionar Euronews din 18 octombrie 2004.

  Prin contractul semnat cu Euronews, TVR primeste versiunea internationala a segmentului de stiri si permisiunea de a traduce si difuza acest segment in limba romana pe canalele sale.

  TVR Info si-a suspendat emisia incepand cu 15 august 2012, de la ora 23.59.

  Potrivit raportului intocmit de Grupul de lucru infiintat prin hotararea Consiliului de Administratie al TVR, misiunea TVR Info urmeaza a fi preluata de canalul TVR 1.


  dailybusiness.ro
   
  #1
  mateibasarab und josef.13 gefällt das.

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.