Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

Tv city 1

Dieses Thema im Forum "Ostali" wurde erstellt von Beastmaster, 21. Juni 2010.

 1. Beastmaster
  Offline

  Beastmaster Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  9. Oktober 2008
  Beiträge:
  3.617
  Zustimmungen:
  12.204
  Punkte für Erfolge:
  113
  Na poziciji 16 stepeni istoèno krenula je sa eksperimentalnim emitovanjem još jedna televizija sa prostora bivše Jugoslavije - TV CITY 1.Program se pojavio na mjestu koje je do sada zauzimala muzièka televizija JRT Plus. Ono što je sigurno zanimljivo za najavu ove televizije je to što ovdje nije rijeè samo o muzièkoj televiziji. Radi se o neèemu više jer se radi o televiziji koja pripada fudbalskom klubu Partizan iz Beograda, a koja veæ neko vrijeme emituje preko kablovskih operatera u Srbiji.Program televizije CITY 1 pokrenut je 2007.godine i sportsko-muzièko zabavnog je karaktera, traje neprekidno 24 sata uz odložene prijenose fudbalskih utakmica. Znaèajno mjesto zauzimaju i snimci velikih utakmica iz sportskog arhiva, sportske vijesti i sportski dnevnik, interview-i sa sportskim velikanima, ali i sa mladim i perspektivnim sportistima iz Srbije.Pošto je u toku eksperimentalno emitovanje nije poznato koliko æe se sportskog programa emitovati putem satelita i da li æe biti kodiran.Tehnièki parametri:satelit: Eutelsat Sesat (16.0E)ID: JRT Plus (još nije ažurirano)Frekvencija: 12.525 H,FEC: 3/4 SR: 30000 Kodiranje: nema
   
  #1

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.