Travel Channel HD hrvatskom jeziku

Dieses Thema im Forum "Ostali" wurde erstellt von Beastmaster, 3. November 2010.

 1. Beastmaster
  Offline

  Beastmaster Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  9. Oktober 2008
  Beiträge:
  3.617
  Zustimmungen:
  12.203
  Punkte für Erfolge:
  113
  Na kanalu Travel Channel HD na satelitu Astra 3B na 23.5° istočno, pojavili su se hrvatski DVB titlovi pa je tako Travel Channel HD postao ukupno drugi kanal u visokoj razlučivosti koji je lokaliziran na hrvatski jezik (prvi je History Channel HD).

  [​IMG]

  Travel Channel je vodeća međunarodna televizija posvećena putovanjima. Program emitira 24 sata dnevno u više od 117 zemalja na 19 jezika (uključujući slovenski, hrvatski i srpski) u Europi, na Bliskom istoku, Africi i Azija Pacifik regiji. Operator kanala je tvrtka Travel Channel International Limited (TCI) sa sjedištem u Londonu.

  Na Travel Channel HD prikazivat će se miks vodiča kroz destinacije, dokumentarci, avanturističke emisije, emisije o hrani i piću, a sve to sa nevjerovatno živopisnim detaljima koje emitiranje u visokoj razlučivosti pruža. Fokus programa je isključivo na sadržajima o putovanjima, a najvažniji programski sadržaji uključuju vodič kroz destinacije Essential, izlog Inside Luxury Travel i magazin Travel Today. Ukratko - razlike između postojeće SD inačice i novog Travel Channela HD bit će minimalne.

  [​IMG]

  Službeni start emitiranja Travel Channela HD planiran je 15.11.2010. Kanal će odmah od samog starta biti dostupan u ponudi programskog paketa "HD+" češko-slovačke platforme Skylink, a kasnije se očekuje start i u drugim platformama, prije svega tu se misli na nizozemski Canal Digitaal Sateliet i u belgijski TV Vlaanderen.

  Tehnički parametri za Travel Channel HD:

  satelit: Astra 3B (23,5°E)
  frekvencija: 12.109 GHz
  polarizacija: H
  SR: 27500
  FEC: 3/4
  norma: DVB-S2
  modulacija: 8PSK
  service ID 5048
  video PID 4008
  audio PID 4168
  kodiranje (CA sistem): Cryptoworks

  No, pravo pitanje je koja će digitalna platforma u Hrvatskoj u svoju ponudu uvrstiti novi lokalizirani HD kanal? Kod nas trenutno tri platforme svojim pretplatnicima nude kanale u visokoj razlučivosti, a to su MAXtv (IPTV), B.net (kabelska TV) i Total TV (DTH).
   
  #1

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.