Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

Travel Channel HD hrvatskom jeziku

Dieses Thema im Forum "Ostali" wurde erstellt von Beastmaster, 3. November 2010.

 1. Beastmaster
  Offline

  Beastmaster Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  9. Oktober 2008
  Beiträge:
  3.617
  Zustimmungen:
  12.204
  Punkte für Erfolge:
  113
  Na kanalu Travel Channel HD na satelitu Astra 3B na 23.5° istočno, pojavili su se hrvatski DVB titlovi pa je tako Travel Channel HD postao ukupno drugi kanal u visokoj razlučivosti koji je lokaliziran na hrvatski jezik (prvi je History Channel HD).

  [​IMG]

  Travel Channel je vodeća međunarodna televizija posvećena putovanjima. Program emitira 24 sata dnevno u više od 117 zemalja na 19 jezika (uključujući slovenski, hrvatski i srpski) u Europi, na Bliskom istoku, Africi i Azija Pacifik regiji. Operator kanala je tvrtka Travel Channel International Limited (TCI) sa sjedištem u Londonu.

  Na Travel Channel HD prikazivat će se miks vodiča kroz destinacije, dokumentarci, avanturističke emisije, emisije o hrani i piću, a sve to sa nevjerovatno živopisnim detaljima koje emitiranje u visokoj razlučivosti pruža. Fokus programa je isključivo na sadržajima o putovanjima, a najvažniji programski sadržaji uključuju vodič kroz destinacije Essential, izlog Inside Luxury Travel i magazin Travel Today. Ukratko - razlike između postojeće SD inačice i novog Travel Channela HD bit će minimalne.

  [​IMG]

  Službeni start emitiranja Travel Channela HD planiran je 15.11.2010. Kanal će odmah od samog starta biti dostupan u ponudi programskog paketa "HD+" češko-slovačke platforme Skylink, a kasnije se očekuje start i u drugim platformama, prije svega tu se misli na nizozemski Canal Digitaal Sateliet i u belgijski TV Vlaanderen.

  Tehnički parametri za Travel Channel HD:

  satelit: Astra 3B (23,5°E)
  frekvencija: 12.109 GHz
  polarizacija: H
  SR: 27500
  FEC: 3/4
  norma: DVB-S2
  modulacija: 8PSK
  service ID 5048
  video PID 4008
  audio PID 4168
  kodiranje (CA sistem): Cryptoworks

  No, pravo pitanje je koja će digitalna platforma u Hrvatskoj u svoju ponudu uvrstiti novi lokalizirani HD kanal? Kod nas trenutno tri platforme svojim pretplatnicima nude kanale u visokoj razlučivosti, a to su MAXtv ( IPTV), B.net (kabelska TV) i Total TV (DTH).
   
  #1

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.