Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

Total TV 1. rujna uvodi nove kanale u svoju ponudu

Dieses Thema im Forum "Ostali" wurde erstellt von Beastmaster, 27. August 2009.

 1. Beastmaster
  Offline

  Beastmaster Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  9. Oktober 2008
  Beiträge:
  3.617
  Zustimmungen:
  12.205
  Punkte für Erfolge:
  113
  Regionalna digitalna satelitska pay tv platforma Total TV od prvog će dana idućeg mjeseca (1.9.2009) dodatno pojačati svoju programsku ponudu na svih pet tržišta gdje trenutno posluje.

  [​IMG]

  Total TV posluje u Srbiji, Crnoj Gori, Sloveniji, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj, a svako od ovih tržišta dobiti će u narednim danima nekoliko programskih pojačanja raznovrsnih tematika.

  Započnimo s Hrvatskom gdje će ponuda total TV-a biti obogaćena sa četiri nova kanala u osnovnom paketu : bit će to Eurosport 2 Bundesliga, MGM Channel, Investigation Discovery i Pink Music. Rezultat strateške suradnje Total TV-a i Pink International Company omogućio je formiranje novog Pink Music paketa u okviru kojeg će pretplatnici imati prilike pratiti kanale Pink Plus, Pink Extra i Pink Folk. Pretplatnici u Hrvatskoj će se moći pretplatiti na ovaj dodatni paket.

  Pretplatnici u Sloveniji prošli su najgore pošto su na tom tržištu najavljena samo dva nova programska pojačanja u osnovnom paketu: Investigation Discovery i Eurosport 2 Bundesliga. U Sloveniji će se također prodavati i novi Pink Music paket. Razlog zbog kojeg MGM Channel neće biti dostupan u Sloveniji je vrlo jednostavan: za to je tržište namijenjen MGM Central Europe, a u Total TV-u starta tzv. "East Europe" verzija za istočnu i jugoistočnu Europu koja primjerice također emitira u Grčkoj i Bugarskoj.

  U Bosni i Hercegovini situacija će biti malo drugačija: tamo stiže sedam novih kanala koji će emitirati u okviru plus paketa (ne osnovnog!) a to su: Eurosport 2 Bundesliga, Pink BH, Pink Music, MGM Channel, Investigation Discovery, Zone Reality i Zone Romantica. Ovo će biti ujedno i premijera kanala Zone Romantica i Zone Reality za pretplatnike Total TV-a u Bosni i Hercegovini unatoč tome što su već duže vrijeme standardni dio ponude Total TV-a u Hrvatskoj i Sloveniji. I u Bosni i Hercegovini također kreće novi Pink Music paket sa kanalima Pink Plus, Pink Extra i Pink Folk.


  U Crnoj Gori i Srbiji startat će čak 11 novih kanala - Pink, Pink M, Pink BH, Pink Kids, Pink Music, Pink Family, Eurosport 2 BL, MGM, Discovery ID, Zone Reality i Zone Romantica, a jedina razlika je u tome što će u Crnoj Gori kanali krenuti u okviru osnovnog paketa, dok će u Srbiji oni biti dio Plus paketa. Zahvaljujući strateškoj suradnji između Pink International Company i Total Tv-a, Total TV će u Crnoj Gori i Srbiji biti podebljan za šest novih kanala iz produkcije Pinka. Na oba tržišta također kreće i Pink Music paket.

  Kao i u slučaju Bosne i Hercegovine, ovo će biti prvi put da će u ponudi Total TV-a u Srbiji i Crnoj Gori krenuti kanali Zone Romantica i Zone Reality, unatoč tome što nisu lokalizirani na srpski jezik.

  Što se novih kanala tiče, na srpski jezik su lokalizirani MGM Channel, Investigation Discovery i Eurosport 2 Bundesliga. Na slovenskom jeziku emitira Investigation Discovery, a na hrvatskom zasad ni jedan od navedenih kanala. Dio novih kanala startati će na novom transponderu kojeg će ova platforma aktivirati kroz narednih nekoliko dana, dok će se dio kanala preuzimati sa postojećeg transpondera Pink TV-a na satelitu Eutelsat W2 na 16° istočno.
   
  #1
  wlandee, Borko23 und murati gefällt das.

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.