Tnk

Dieses Thema im Forum "Polsat/Cyfra PayTV" wurde erstellt von anton1963, 19. September 2011.

  1. anton1963
    Offline

    anton1963 Hacker

    Registriert:
    18. Dezember 2009
    Beiträge:
    485
    Zustimmungen:
    418
    Punkte für Erfolge:
    63
    Ort:
    bei meiner Frau
    Hallo
    slyszalem ze wylaczyli duzom ludziom TNK,czy ktos cos slyszal,u mnie ciemno?:emoticon-0113-sleep moze @czutok cos wie???
     
    #1
  2. banan61
    Offline

    banan61 Ist oft hier

    Registriert:
    8. Mai 2009
    Beiträge:
    111
    Zustimmungen:
    9
    Punkte für Erfolge:
    18
    Ort:
    NRW
  3. anton1963
    Offline

    anton1963 Hacker

    Registriert:
    18. Dezember 2009
    Beiträge:
    485
    Zustimmungen:
    418
    Punkte für Erfolge:
    63
    Ort:
    bei meiner Frau
    AW: Tnk

    dzieki @banan61 juz zalatwione uaktywnili,hmmm ino na jak dlugo?
     
    #3
  4. Paulek
    Offline

    Paulek Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    22. Dezember 2009
    Beiträge:
    38
    Zustimmungen:
    2
    Punkte für Erfolge:
    8
    AW: Tnk

    Anton do Ciebie maja podgörka dlatego tak dlugo trwa.
    Pozdrawiam
     
    #4
  5. anton1963
    Offline

    anton1963 Hacker

    Registriert:
    18. Dezember 2009
    Beiträge:
    485
    Zustimmungen:
    418
    Punkte für Erfolge:
    63
    Ort:
    bei meiner Frau
    AW: Tnk

    hi,Paulek pod gorka czy nie jak wylaczajom to wszystkim te zloby ....:emoticon-0165-musclteras podobno leci 12 miesiecy od aktywacji a bolo 7 lot.
     
    #5
  6. osama007
    Offline

    osama007 Spezialist

    Registriert:
    19. Januar 2011
    Beiträge:
    546
    Zustimmungen:
    201
    Punkte für Erfolge:
    43
    AW: Tnk

    Teraz sie zmienily czenstotliwosci nadawania TVP Sport i Discovery Channel na TNK.

    Proboje te kanaly zaktualizowac, ale cos mi to nie idzie, ten nowy kanal juz mom ale moj serwer z oscamem jakos go nie oswieco.


    Zmienily sie jeszcze jakies inne parametry? np. sid? Normalnie jest 0B00:3DBA Discovery Channel Polska i 0B00:3DBD TVP Sport.

    Szukom juz caly czas w necie ale nic nieumie znalezc.


    Ma moze ktos jakis pomysl?, moj box to dm800se.


    Narazie

    EDIT:

    Juz mom, zmienily sie Services tu sa te nowe dane : http://www.digital-eliteboard.com/s...(oscam-services)/page10&p=1504305#post1504305
     
    Zuletzt bearbeitet: 8. Juli 2012
    #6

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.