Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

Televiziunea lui Lazarus, Zeus TV, s-a lansat

Dieses Thema im Forum "Rumänisch" wurde erstellt von josef.13, 20. Mai 2011.

 1. josef.13
  Offline

  josef.13 Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  1. Juli 2009
  Beiträge:
  17.272
  Zustimmungen:
  16.902
  Punkte für Erfolge:
  113
  Ort:
  Sachsen
  Televiziunea lui Lazarus, Zeus TV, s-a lansat

  Televiziunea Zeus TV a început să emită în noaptea de miercuri spre joi, la ora 01.00, fiind disponibilă în momentul de faţă unui număr de circa 400.000 de abonaţi ai UPC Digital şi ai unor operatori de cablu mai mici din ţară, după cum a declarat pentru Mediafax Luis Lazarus, proprietarul postului.
  Luis Lazarus a notificat Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) că televiziunea lui, Zeus TV, a început să emită pe UPC, potrivit unui anunţ făcut în şedinţa de joi a CNA de către Răsvan Popescu, preşedintele Consiliului.“Ne-am lansat pe UPC Digital şi am semnat şi contractul cu firma ESS care administrează fragmente pe satelitul Thor“, a spus Lazarus, precizând că, în momentul de faţă, postul Zeus TV este disponibil şi în grilele altor operatori mai mici din ţară. Potrivit lui Lazarus, Zeus TV ar urma să fie preluat şi de Dolce, platforma de satelit a Romtelecom, dar şi de alte companii de cablu din ţară.

  Luis Lazarus a notificat Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) că televiziunea lui, Zeus TV, a început să emită pe UPC, potrivit unui anunţ făcut în şedinţa de joi a CNA de către Răsvan Popescu, preşedintele Consiliului.

  În mod concret, televiziunea Zeus TV a început să emită în noaptea de miercuri spre joi, la ora 01.00, pe UPC Digital, după cum a declarat pentru MEDIAFAX Luis Lazarus, acţionarul majoritar al televiziunii, prin intermediul societăţii Lazarus Media SRL.
  "Ne-am lansat pe UPC Digital şi am semnat şi contractul cu firma ESS care administrează fragmente pe satelitul Thor", a spus Lazarus, precizând că, în momentul de faţă, postul Zeus TV este disponibil şi în grilele altor operatori mai mici din ţară. Potrivit lui Lazarus, Zeus TV ar urma să fie preluat şi de Dolce, platforma de satelit a Romtelecom, dar şi de alte companii de cablu din ţară.

  Pe de altă parte, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, în grila de programe a Zeus TV se vor regăsi 44 de programe, emisiunea centrală fiind "Luis Lazarus Live", difuzată între orele 20.00 - 00.30, "în cadrul căreia vor fi dezbătute cele mai incitante subiecte ale momentului".
  Grila de programe va include şi emisiuni precum "Consecinţele trădării", moderată de fosta soţie a lui Luis Lazarus, Antoanela, "Monden Events", difuzată de luni până vineri, începând cu ora 19.00, "Spartanii" - despre viaţa şi cariera luptătorilor profesionişti, "Universul Sănătăţii", "Lux Design", "Eco TV", dar şi "Revista presei", care va fi difuzată de la ora 00.30 şi va avea patru prezentatoare, printre care şi Sânziana Buruiană.

  "După ce a intrat pe UPC Digital, în maximum 48 de ore, Zeus TV va urca pe satelit, fiind deja semnat contractul cu firma ESS care administrează fragmente pe satelitul Thor", se mai spune în comunicat, potrivit căruia coincidenţa intrării pe satelitul Thor ar fi că Zeus TV va putea fi recepţionat, printr-o rescanare, şi de posesorii de antene Digi de la RCS&RDS.

  Totodată, potrivit comunicatului, negocierile companiei Lazarus Media cu RCS&RDS "au fost blocate după ce Ioan Bendei (administratorul RCS&RDS, n.r.) a refuzat nemotivat şi, având soluţia tehnică, să preia Zeus TV". "Apreciind faptul că poziţia oficială a RCS este una de monopol", managerul Zeus TV, Luis Lazarus, a depus o sesizare la Consiliul Concurenţei privind această situaţie, se mai spune în comunicat.

  În acest context, Luis Lazarus a mai spus că a avut încă de anul trecut probleme cu RCS&RDS, care nu a retransmis Canal Teleshop (redenumit ulterior Zeus TV, cu aprobarea CNA, n.r.), deşi televiziunea se număra printre cele obligatorii la retransmisie, conform principiului must carry reglementat de articolul 82 din Legea audiovizualului.

  Reprezentanţii RCS&RDS nu au putut fi contactaţi până la momentul difuzării acestei ştiri.
  Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a aprobat, în 1 februarie 2011, solicitarea lui Luis Lazarus de a lansa televiziunea generalistă Zeus TV.

  Luis Lazarus şi-a prezentat pentru prima dată intenţiile de a lansa televiziunea generalistă Zeus TV în data de 4 noiembrie 2010, în şedinţa CNA. Atunci, Lazarus a spus că este pe punctul de a finaliza procesul de achiziţie a postului Canal Teleshop, care va fi operat sub denumirea Zeus TV, prin societatea Lazarus Media, la care este acţionar majoritar (90%). La societatea Lazarus Media este acţionar şi Marinca Rolea (10%), bunica lui Luis Lazarus.

  El a precizat atunci că preia Canal Teleshop de la societatea Info Eureshop SRL, care îi are ca acţionari pe: Toma Constantin (60%) - asociat principal, Gelu Alin Ion - 15%, Choi Seong Koog (Coreea de Sud) - 15% şi Schollenbarger Kenneth Todd (SUA) - 10%, potrivit site-ului CNA.
  Luis Lazarus nu a precizat atunci cu ce sumă a preluat Canal Teleshop de la societatea Info Eureshop SRL, însă a spus că vrea să investească "nelimitat" în transformarea acestei televiziuni în Zeus TV.

  Quelle: MEDIAFAX
   
  #1
 2. josef.13
  Offline

  josef.13 Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  1. Juli 2009
  Beiträge:
  17.272
  Zustimmungen:
  16.902
  Punkte für Erfolge:
  113
  Ort:
  Sachsen
  AW: Televiziunea lui Lazarus, Zeus TV, s-a lansat

  Zeus TV Fta

  THOR - 1 grad vest
  Frecventa: 12456...V...28000


   
  #2
  emil1 gefällt das.
 3. pipinu
  Offline

  pipinu Ist oft hier

  Registriert:
  6. März 2009
  Beiträge:
  153
  Zustimmungen:
  2
  Punkte für Erfolge:
  18
  realitatea tv sirius

  Salut josef.13
  ce sa intamplat cu realitatea tv de pe sirius
  ai cumva feg
  gruss Iohann
   
  #3
 4. josef.13
  Offline

  josef.13 Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  1. Juli 2009
  Beiträge:
  17.272
  Zustimmungen:
  16.902
  Punkte für Erfolge:
  113
  Ort:
  Sachsen
  AW: Televiziunea lui Lazarus, Zeus TV, s-a lansat

  Servus sau mutat pe alt Satelit

  Amos 4'W - 11.600...H... 10000, 3/4

  TV:
  Realitatea TV
  Alpha TV Bucureşti
  The Money Channel
  Romantica (codat)
  Credo TV

  Radio:
  Micul Samaritean
  Radio Gold FM
  Radio Guerilla
  Realitatea FM
   
  #4
  emil1 gefällt das.

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.