Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

Svedok: Pistorijus se svađao sa Rivom u noći ubistva

Dieses Thema im Forum "Sport" wurde erstellt von Borko23, 20. Februar 2013.

 1. Borko23
  Offline

  Borko23 VIP

  Registriert:
  8. März 2009
  Beiträge:
  5.832
  Zustimmungen:
  5.021
  Punkte für Erfolge:
  113
  Svedok: Pistorijus se svađao sa Rivom u noći ubistva


  Južnoafrički paraolimpijac Oskar Pistorijus, optužen za ubistvo svoje devojku, suočen je sa svedočenjem da se u noći ubistva svađao sa Rivom Stenkamp.Policijski istražitelj Hilton Bota rekao je sudu da je neimenovani svedok "čuo non stop svađu u Pistorijusovoj kući u vremenu od dva do tri sata ujutro", nedugo pre nego što je Stenkamp pronađena mrtva.Bota je izjavio da je 29.godišnja Stenkamp tri puta pogođena hicima kroz vrata od kupatila, sa ranama na glavi, laktu i kuku.On je precizirao da je Pistorijus "očigledno nišanio", a da će najverovatnije biti optužen i za ilegalno posedovanje municije kalibra 38. U STANU PRONAĐENI I TESTOSTERON – SUMNJA SE NA DOPING Policija je saopštila da je u spavaćoj sobi paraolimpijca Oskara Pistorijusa pronašla dve kutije testosterona i igle. Policijski istražitelj Hilton Bota predočio je danas ove dokaze sudu kojima se potkrepljuje optužnica protiv Pistorijusa za ubistvo sa predumišljajem. Ovo otkriće upućuje na mogućnost da je Pistorijus koristio doping.Pistorijus je juče u suzama odbacio optužbu za ubistvo sa predumišljajem - za koje je zaprećen doživotni zatvor, tvrdeći da je mislio da je u kupatilu provalnik.- Nisam imao nameru da ubijem svoju devojku - rekao je Pistorijus.Riva Stenkamp je ubijena u četvrtak u Pistorijusovoj kući u predgrađu Preorije.Mediji su javili da je slavni atletičar, prvi hendikepirani sportista koji se plasirao na Olimpijske igre, pucao na Stenkamp navodno misleći da je provalnik, a da je ona želela da ga iznenadi za Dan zaljubljenih.Policija je, međutim, odbacila takve izveštaje i potvrdila da je Pistorijus glavni osumnjičeni.Pistorijus je rođen bez obe potkolenice i ima karbonske proteze. Na Olimpijskim igrama u Londonu trčao je na 400 metara i uspeo da se plasira u polufinale, kao i u finale štafete 4x400 metara. Prethodno je osvojio zlatnu medalju na Paraolimpijskim igrama i postavio paraolimpijski rekord.
   
  Zuletzt bearbeitet: 20. Februar 2013
  #1
 2. Borko23
  Offline

  Borko23 VIP

  Registriert:
  8. März 2009
  Beiträge:
  5.832
  Zustimmungen:
  5.021
  Punkte für Erfolge:
  113
  AW: Svedok: Pistorijus se svađao sa Rivom u noći ubistva

  [h=2]Pistorius ubio devojku jer je bila trudna?[/h]
  LOS ANĐELES - Paraolimpijska zvezda Oskar Pistorius ubio je svoju devojku Rivu Stinkep jer je bila trudna s bivšim dečkom, piše američki tabloid Nešenel inkvajerer, pozivajući se na izvore bliske istrazi."Policija veruje da je Riva Stikemp bila trudna i da je otkrivanje te tajne gurnulo Pistoriusa preko ivice", tvrdi izvor lista.Pistorius tvrdi da se radilo o nesrećnom slučaju i da je pucao u Rivu jer je mislio da se radi o provalniku.Južnoafrički mediji javljaju da je istraga u toku, a policija nije uverena da se radilo o ubistvu iz nehata.Pistorius je prošli petak platio kauciju i pušten je da se brani sa slobode."Policija veruje da je svađa započela zbog Rivinog odnosa s Fransoaom Hogardom, njenim bivšim dečkom i prijateljem Pistoriusa.Smatraju da je Pistorius pobesneo, a Riva je pokušala da ga smiri, govoreći da se ništa ne događa između nje i Hogarda.Ali za vreme svađe, ona je priznala da je trudna s bivšim dečkom, a pobesneli Pistorius je najprije udario devojku po glavi palicom za kriket, a zatim je i upucao s četiri metka", tvrdi izvor lista.
   
  #2
 3. Borko23
  Offline

  Borko23 VIP

  Registriert:
  8. März 2009
  Beiträge:
  5.832
  Zustimmungen:
  5.021
  Punkte für Erfolge:
  113
  AW: Svedok: Pistorijus se svađao sa Rivom u noći ubistva

  [h=2]Pistorijus tražio od suda pasoš[/h][​IMG]


  Juznoafricki mediji preneli su da su advokati Oskara Pistorijusa zatražili od suda da optuženom za ubistvo devojke Rive Stenkamp bude vraćen pasoš, jer bi on želeo da putuje van zemlje. Oni smatraju da je naredba o oduzimanju pasoša prestrogo donesena, budući da ne postoji rizik da bi on mogao da pobegne iz Južne Afrike. Sud bi trebalo da razmotri zahtev pre narednog sledećeg ročišta, koje je zakazano za 4. jun. Pistorijus je pušten nedavno iz pritvora uz kauciju. Prilikom puštanja da se brani sa slobode određeni su mu strogi uslovi kojih mora da se pridržava.
   
  #3

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.