Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

Sport 2 za Češku i Slovačku

Dieses Thema im Forum "Ostalo" wurde erstellt von murati, 9. März 2009.

 1. murati
  Offline

  murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  27. März 2008
  Beiträge:
  7.742
  Zustimmungen:
  4.402
  Punkte für Erfolge:
  113
  Beruf:
  Reitten
  Ort:
  Digital-Eliteboard
  Češka verzija kanala Sport 2 započela sa testiranjem na Amosu


  Novi sportski kanal Sport 2 namijenjen za gledatelje u Češkoj republici i Slovačkoj započeo je sa testnim emitiranjem i to iznenađujuće neočekivano na izraelskom satelitu Amos 3 na 4° zapadno. Kanal emitira pod identifikacijom Ch#2 i emitira u okviru paketa Telespazio Hungary na programskoj poziciji na kojoj je prije nekog vremena emitirao mađarski kanal MusicMax/MusicMax Adult.
  [​IMG]Tehnička kvaliteta promo spota češke verzije kanala Sport 2 je vrlo dobra. Varijabilni video bitrate iznosi prosječnih 5 Mbita/s pri razlučivosti od 704x576 piksela. Zvuk je u kvaliteti od 192 kbita/s.
  Tehnički parametri za prijem:
  satelit: Amos 3 (4°W)
  frekvencija: 11,260 GHz
  polarizacija: H
  SR: 27500
  FEC: 3/4
  norma: DVB-S
  service ID: 2
  identifikacija: CH#2
  video PID: 512
  audio PID: 513 (češki)
  sustav kodiranja: nema
  Povremeno se tijekom promo programa emitira rotirajuća tekstualna informacija "Vážení partneři! Na tomto kanálu zanedlouho uvidíte program Sport 2." (Poštovani partneri! Na ovom kanalu ćete uskoro gledati program Sport 2). Ova je poruka namijenjena prije svega za kabelske i IPTV operatere, koji će program uvrstiti u svoju programsku ponudu. Promo spot emitira u nekodiranom obliku no očekuje se da će prije početka regularnog emitiranja kanal započeti sa kodiranjem programa. Zasad nije poznato koji sustav kodiranja će se koristiti no mogući su Mediaguard 1 i NDS Videoguard koji se već koriste na tom transponderu no nisu isključeni ni drugi sustavi kodiranja kao npr. Cryptoworks.

  Sport 2 Mađarska (Arhiva)
  Kanal Sport 2 CZ će se pojaviti i u okviru digitalne satelitske pay tv platforme UPC Direct na Astri na 19.2° istočno. Jedini problem je u tome što je UPC trenutno u vrlo nezahvalnom položaju što se tiče slobodnog kapaciteta na svojim transponderima pa je jedino rješenje ili izbaciti neki postojeći tv program iz ponude ili zakupiti nove kapacitete na toj satelitskoj poziciji. Nije poznato hoće li krenuti u okviru DTH platforme Digi TV.
  Sport 2 je nadopuna glavnom kanalu Sport 1 i emitirat će mnoge atraktivne sportske prijenose. Gledatelji će na novom kanalu moći pratiti više prijenosa nogometnih i hokejaških utakmica ali i ostale sportove. Sportske kanale Sport 1 i Sport 2 proizvodi i emitira medijska grupacija Chello Central Europe.
   
  #1

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.