Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

Slovačka televizija u krizi

Dieses Thema im Forum "Ostalo" wurde erstellt von murati, 16. Februar 2009.

 1. murati
  Offline

  murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  27. März 2008
  Beiträge:
  7.742
  Zustimmungen:
  4.402
  Punkte für Erfolge:
  113
  Beruf:
  Reitten
  Ort:
  Digital-Eliteboard
  gasi se sportski kanal STV 3?


  Prema informacijama koje donosi češki satelitski portal Parabola.cz, slovačka javna televizija STV (Slovenská televize) snažno je pogođena sa globalnom financijskom krizom. Idućeg tjedna u srijedu članovi Vijeća STV-a raspravljat će o mogućnostima rada STV-a za vrijeme krize i kako da što više smanje nagomilane gubitke.


  Među mogućnostima koje se razmatraju za kresanje troškova su i smanjenje vlastite produkcije, smanjenje satnice drugog kanala (STV2) i potpuno gašenje sportskog kanala STV 3.
  [​IMG]Financijska situacija televizije je katastrofalna pa će STV morati znatno rezati sve troškove, a za saniranje štete neće biti dostatna ni financijska injekcija slovačkog ministarstva kulture koja iznosi 20-tak milijuna eura (oko 600 milijuna slovačkih kruna). Scenarij za krizne situacije uključuje smanjivanje skupe vlastite produkcije, smanjivanje dnevne satnice kanala STV 2 na 8 sati programa dnevno (vikendom 12 sati), te potpuno gašenje sportskog kanala STV 3, piše Aktuálne.sk.
  Sportski prijenosi sa STV 3 u potpunosti bi preselili na drugi kanal- ticalo bi se to nogometne Lige prvaka, hokejske lige Slovnaft extraliga, hokejskog prvenstva, kvalifikacija za svjetsko prvenstvo u nogometu te Davis i Fed Cupa. Što se prvog i drugog kanala tiče, prema kriznom planu oni bi trebali započeti sa emitiranjem panoramskih kamera, a broj misa će biti smanjen sa 20 sa samo 3 prijenosa. Dio prijenosa sa trećeg kanala bio bi prebačen na prvi kanal (STV1) kao npr. Formula 1.
  STV3 je sportski kanal slovačke televizije koji je sa emitiranjem krenuo neposredno prije otvorenja Olimpijskih igara u Pekingu 2008 godine.
   
  #1
  ERRoRSynDrome gefällt das.

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.