Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

SES aduce internet prin satelit Astra2Connect pentru România

Dieses Thema im Forum "Rumänisch" wurde erstellt von josef.13, 20. April 2011.

 1. josef.13
  Offline

  josef.13 Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  1. Juli 2009
  Beiträge:
  17.271
  Zustimmungen:
  16.900
  Punkte für Erfolge:
  113
  Ort:
  Sachsen
  SES aduce internet prin satelit Astra2Connect pentru România

  Operatorul prin satelit SES Astra pătrunde cu servicii de Internet sale Astra 2 Conectaţi pe piata romaneasca. Partenerii e-sourcing va comercializa produsul pentru gospodării şi întreprinderi, în zonele îndepărtate cu nici o conexiune DSL.

  Un acord de distribuţie similare, SES Astra a anunţat miercuri. Furnizorul de servicii Internet de e-Sourcing mulţumit Know-How & Services a fost, în conformitate cu Manager Arthur Chivulescu de a deveni un membru al Astra2Connect-Damilie "România. are nevoie de o poveste de succes în bandă largă în zonele rurale şi suntem foarte încrezători că vom folosi nostru know-how local, împreună cu această tehnologie inovatoare şi transmite-dovedit eficient, "a adaugat managerul de proiect Mihail Florescu.

  Chiar Norbert Hölzle, Director Comercial al SES Astra, seturi de aşteptări înalte în cooperare. Este îmbucurător să fie în măsură să ofere servicii într-o altă ţară din Europa de Est ", a spus Hölzle. Astra2Connect realizat după o declaraţie de companie, mai mult de 75 000 de clienţi în 23 de ţări europene, cu un Internet prin satelit şi descrie el însuşi ca un lider de pe continent.

  La începutul lunii martie, SES Astra a introdus o nouă tehnologie care vă poate furniza cu comunităţi întregi, cu locuitorii lor Astra2Connect fără a fi nevoie pentru utilizatorii finali instaleze antenele lor proprii prin satelit (televiziune digitală raportate).

  Quelle: Digitalfernsehen
  Anhören
  Umschrift
   
  #1

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.