Sat,kabel dm7020hd

Dieses Thema im Forum "Dreambox" wurde erstellt von zeljko, 16. April 2012.

  1. zeljko
    Offline

    zeljko Newbie

    Registriert:
    21. März 2008
    Beiträge:
    13
    Zustimmungen:
    1
    Punkte für Erfolge:
    3
    Beruf:
    Instandhalter
    Ort:
    Neuburg
    Pomoc imam jedan sat i jedan kabel tuner, sat tuner sa motorom preko usals,sad kad prebacim kaneal na kablovskoj i vratim na kanal na sat moram cekat da motor ponovo dodje na astru, kako da podesim da ostane na astri i da nediram usals da nema cekanja kod prebacivanja programa sa sat na kablovske???
     
    Zuletzt bearbeitet: 16. April 2012
    #1
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. Honda-Civic
    Offline

    Honda-Civic Board Guru

    Registriert:
    13. August 2008
    Beiträge:
    1.335
    Zustimmungen:
    1.261
    Punkte für Erfolge:
    113
    hi
    pa prebaci sa usals na >>>Konfiguration Erweitert tu imas samo za jedan Satelit ubacis Astru
    motor ti onda ne treba
    pozz
     
    #2
  4. zeljko
    Offline

    zeljko Newbie

    Registriert:
    21. März 2008
    Beiträge:
    13
    Zustimmungen:
    1
    Punkte für Erfolge:
    3
    Beruf:
    Instandhalter
    Ort:
    Neuburg
    ma usals mi treba za druge satelite a na kablovskoj imam neke programe kojih nema na satelitskoj a i radi bild in bild.
     
    #3
  5. Honda-Civic
    Offline

    Honda-Civic Board Guru

    Registriert:
    13. August 2008
    Beiträge:
    1.335
    Zustimmungen:
    1.261
    Punkte für Erfolge:
    113
    druze pa kolko je meni poznato za kablovski prikljucak ti ne treba sat!!!
     
    #4
  6. zeljko
    Offline

    zeljko Newbie

    Registriert:
    21. März 2008
    Beiträge:
    13
    Zustimmungen:
    1
    Punkte für Erfolge:
    3
    Beruf:
    Instandhalter
    Ort:
    Neuburg
    Pa vidi imam sat sa motorom i gledam mozda programe sa otprilke 7 satelita, a imam i kablovsku u stanu gdje stanujem pa sam prikljucijo i jedno i drugo,posto preko cs gledam i sat i kabel programe sad naprimer ako gledam sat postavim bild in bild mogu jedan program gledat sa sat jedan drugi sa kabel nema ogranicenja sto se tice transpodera,drugo preko kabel imam plus nekih programa kojih nema preko satelita.
    Problem je sto kad presaltam sa kabla na sat moram cekat posto motor okrene nultu poziciju,da se vrati na astru ,sad kako da podesim na usals da pocetna pozicija bude astra.
     
    #5

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.