Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

Samsung na vrhu - predstavljen model UE 46 C 7700

Dieses Thema im Forum "Plasma/LCD" wurde erstellt von Borko23, 10. April 2010.

 1. Borko23
  Offline

  Borko23 VIP

  Registriert:
  8. März 2009
  Beiträge:
  5.832
  Zustimmungen:
  5.021
  Punkte für Erfolge:
  113
  Samsung na vrhu - predstavljen model UE 46 C 7700


  Du mußt dich Registrieren um diesen Link sehen zu können. Hier klicken und kostenlos Registrieren
  3D TV mega trend u 2010. godini doveo je Samsung na sam vrh ponude na tržištu.
  Tako se već ovaj mjesec mogao testirati i prvi 3D TV. Naziv modela je UE 46 C 7700. Osnova za 3D je nova 200-Hz-LCD-ploča koja ima novo rubno LED osvjetljenje. Budući da se slike moraju za lijevo i desno oko jako brzo prikazivati, kako ne bi bilo titranja, neophodna je kvalitetna tehnika visoke brzine - te naočale koje imaju LCD-oči i mogu biti uključene i isključene preko infracrvenog svjetla. Samsung ne dostavlja naočale, jer je proizvodnja za sad vrlo skupa, a 3D repro materijal je još nedostatan, te se od korisnika očekuje da će zbog drugih osobina kupiti 3D, bez obzira na naočale.
  Du mußt dich Registrieren um diesen Link sehen zu können. Hier klicken und kostenlos Registrieren
  Samsung nudi nekoliko modela naočala od 150 eura nadalje te paket za početnike, u kojima su dva para naočala i 3D blu ray film Čudovište i vanzemaljci. Daljinsko upravljanje je integrirano, te nema potrebe za vanjskim davateljem signala. Uređaj košta 2300 eura ima 116 cm vidljive dijagonale ekrana, te je najnoviji proizvod iz razvoja Samsungove LED TV serije. Ploča pruža veći prodor svjetlosti te manju potrošnju struje, a zbog manjeg broja LED-ova je još manja. Crne faze koje poboljšavaju razdvajanje kanala u 3D tehnici postižu se izmjeničnim treptanjem LED redova, što drugi proizvođači zovu 400-Hz-tehnikom. U osnovi uređaja je novi prerađeni čip sa bržim procesorom, a u usporedbi s modelima iz 2009. godine ovaj ima bolje upravljanje preko menija i kraće startno vrijeme.
  Samsung je zadržao sve dobre osobine revolucionarnih LED TV uređaja, a mogao ih je još i poboljšati, no odstranili su sve stvari koje su im prošle godine donijele kritike
   
  #1

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.