Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

RRA pokrenuo prekršajni postupak protiv RTS-a, TV Pink i TV Košava

Dieses Thema im Forum "Ostali" wurde erstellt von Borko23, 23. Juni 2010.

 1. Borko23
  Offline

  Borko23 VIP

  Registriert:
  8. März 2009
  Beiträge:
  5.832
  Zustimmungen:
  5.021
  Punkte für Erfolge:
  113
  RRA pokrenuo prekršajni postupak protiv RTS-a, TV Pink i TV Košava [​IMG]
  Savet Republičke radiodifuzne agencije (RRA) odlučio je jučer da pokrene prekršajni postupak protiv televizija ''Pink'', ''Košava'' i RTS zbog kršenja Zakona o radiodifuziji i oglašavanju.
  Protiv televizije ''Pink“ postupak se pokreće zbog sadržaja u rialiti-programu ''Farma“ koji mogu da škode fizičkom, mentalnom ili moralnom razvoju dece i omladine, navodi se u saopštenju.
  Ovakva odluka je doneta zbog ranijih neprihvatljivih ekscesa u rialiti-programu, iako je nakon ranije intervencije Saveta RRA uložen napor da se program ''Farma“ uskladi sa važećim propisima i posle toga nisu zabeleženi teži prekršaji Zakona o radiodifuziji niti Kodeksa ponašanja emitera.
  Iz istog razloga je pokrenut postupak i u slučaju emisije ''Luda kuća“ televizije ''Košava“, dok se potiv RTS-a prijava podnosi zbog emitovanja reklama za pivo u nedozvoljenom vremenskom intervalu od 18 do šest časova.
  Reč je o oglasnim sadržajima koji se na RTS-u emituju neposredno pre prenosa utakmica Svetskog prvenstva u fudbalu.
  Prijave sudiji za prekršaje biće podnete i protiv svih nacionalnih emitera kod kojih su zabeleženi prekršaji Zakona o oglašavanju, navodi se u saopštenju.

   
  #1
  stepski_vuk und Beastmaster gefällt das.

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.