Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

Router-sitecom 54 G turbo

Dieses Thema im Forum "Ostalo" wurde erstellt von Misko, 6. November 2009.

  1. Misko
    Offline

    Misko Ist oft hier

    Registriert:
    17. April 2009
    Beiträge:
    136
    Zustimmungen:
    80
    Punkte für Erfolge:
    28
    Ort:
    Austria
    Da li neko ima iskustva sa ovim Sitecom routerom...prijatelj i ja pokusavamo da otvorimo port ali ne uspijevamo nikako...upisemo IP, broj porta i protokol i kliknemo da aktivira...nakon sto kliknemo na "speichern" jednostavno sve nestane sto smo prethodno upisali...da li neko zna nesto o ovome?
     
    #1
  2. paradox_
    Offline

    paradox_ Elite User

    Registriert:
    2. Januar 2009
    Beiträge:
    1.622
    Zustimmungen:
    700
    Punkte für Erfolge:
    113
    AW: Router-sitecom 54 G turbo

    nemam sa tim routerom iskustva,jesi gledao na ovoj stranici...

    Du mußt dich Registrieren um diesen Link sehen zu können. Hier klicken und kostenlos Registrieren
     
    #2
  3. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.742
    Zustimmungen:
    4.402
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    #3
  4. Misko
    Offline

    Misko Ist oft hier

    Registriert:
    17. April 2009
    Beiträge:
    136
    Zustimmungen:
    80
    Punkte für Erfolge:
    28
    Ort:
    Austria
    AW: Router-sitecom 54 G turbo

    hvala paradoxu na ovom linku...nisam uspio da nadjem informacije za router koji sam trazio ali nasao sam jedan programcic koji navodno otvara portove na ruterima...posto nije besplatan uspio sam preko torenta da ga skinem + paswort i nakon instalacije malo sam razgledao i cini mi se da bi moglo da funkcionise na mnogo rutera...mozda ga vec poznajete ali meni je bio nepoznat...pa ko ima problema sa otvaranjem portova mogao bi biti rijesenje problema...nije jos testirano ali program se zove PFConfig Version 1.0.144...mozete ga skinut preko torenta ili mogu ga i ja postavit naravno uz dozvolu moderatora
     
    #4
  5. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.742
    Zustimmungen:
    4.402
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    AW: Router-sitecom 54 G turbo

    U svakom slucaju..Jarane..:emoticon-0150-hands
     
    #5
  6. Misko
    Offline

    Misko Ist oft hier

    Registriert:
    17. April 2009
    Beiträge:
    136
    Zustimmungen:
    80
    Punkte für Erfolge:
    28
    Ort:
    Austria
    AW: Router-sitecom 54 G turbo

    Nadam se da moze nekom da posluzi da otvori port na ruteru:
     
    #6
    murati gefällt das.

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.