Realitatea Media a semnat un contract de management de 75 milioane de euro cu grupul

Dieses Thema im Forum "Rumänisch" wurde erstellt von emil1, 25. Oktober 2010.

 1. emil1
  Offline

  emil1 Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  22. März 2009
  Beiträge:
  2.490
  Zustimmungen:
  2.587
  Punkte für Erfolge:
  113
  Realitatea Media a semnat un contract de management de 75 milioane de euro cu grupul Asesoft. Sorin Ovidiu Vintu ramane actionar


  Luni, 25 octombrie 2010, 11:05

  Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?  Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?


  Sebastian Ghita
  Foto: Agerpres


  [​IMG] Realitatea Media a semnat luni un contract de management cu divizia media a grupului Asesoft, companie condusa de omul de afaceri Sebastian Ghita, se arata intr-un comunicat intern transmis angajatilor. Contractul a fost semnat pe o perioada de cinci ani.

  Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?

  a comunicat oficial semnarea contractului de management, precizand ca acesta se ridica la 75 de milioane de euro. Sursa precizeaza ca Sorin Ovidiu Vintu ramane actionar si il citeaza spunand, la o intalnire cu angajatii Realitatea, ca "ma intereseaza doar profitul" si ca vrea sa extinda regional Realitatea TV.

  Comunicatul intern este semnat "Sorin Freciu, Dragos Stanca, Dragos Nedelcu - Consiliul de Administratie al Realitatea Media".

  Intr-o intalnire organizata luni cu angajatii Realitatea, Sebastian Ghita a spus ca salariile vor fi platite la zi si vor creste cu 7%.

  Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?

  scria vineri ca omul de afaceri Cristian Burci se afla in negocieri avansate pentru a cumpara Realitatea TV, postul controlat de Sorin Ovidiu Vintu. Duminica noapte, aceeasi sursa

  Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?

  ca negocierile dintre Sorin Ovidiu Vintu si Cristian Burci au cazut.
  UPDATE "Astazi, 25.10.2010, compania noastra a decis preluarea managementului grupului Realitatea Media. In acest mod, compania Asesoft, cunoscuta atat pe piata interna, cat si pe plan international pentru calitatea serviciilor informatice, vine in intampinarea nevoii Realitatea TV de retehnologizare in vederea trecerii la emisia HD (high-definition)", se arata intr-un comunicat al Asesoft citat de

  Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?

  .
   
  #1

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.